Aydınlar, Başbakan ile Görüştü

Osman Işık

Tecrübeli Üye
drerolkose erol köse

TFF BAŞKANI BAŞBAKANIN KONUTUNA GİRDİ ŞU AN...NE DİYOSAK O...

Cevap: Aydınlar, Başbakan ile Görüşüyor

iki usta bir arada

allahim sen bizleri koru

Normal bir görüsmeyse birsey demem, ama RTE eger Acun ve Ridvan görüsmesinden sonra bir talimat verecekse o zaman diyeceklerim olur. Ama TFF Baskaninin nasil bir yakinligi varki Basbakanla görüsüyor? Var bunun atlinda birseyler.

dusurme falan der simdi

bunlar başlamış lobilere.

Başbakan Fenerbahçe'nin düşürülmemesini emreder, MAA da ''Emredersiniz Padişahım'' der ve olay kapanır.

Neyse ki UEFA ve FİFA var.

Başbakan Fenerbahçe'nin düşürülmemesini emreder, MAA da ''Emredersiniz Padişahım'' der ve olay kapanır.

Neyse ki UEFA ve FİFA var.

vee avrupayla tek bağımız da kopar tamamen ortadoğu ülkesi oluruz tayyip emmide islam dream league kurar şampiyon olan takım futbolcualra cenneti vadd eder.

Arkadaşlar rahat olun. Artık iş TFF'den çıktı. Bırakın MAA'ı RTE bile kurtaramaz Fenerbahçe'yi. Nasıl kurtaracak her şey ortada. Tek kurtuluş yolu küme düşme cezasını kaldırmak olur. Sıkıysa kaldırsınlar. UEFA'ya ne diyecekler? Marsilya Juventus demez mi madem öle bizde değiştirseydik yasayı bizi niye düşürdünüz diye. UEFA'nın bizi 5 sene men etmesi demek 500 milyon euro zarar ve müthiş prestij kaybı demek.

Bırakın MAA kimle görüşürse görüşsün. Tayip'le de görüşse farketmez. Seve seve düşecekler :)

RTE düsürmeyin yada 58 Madde degisin desin, Türk Futbolunu yakan adam olarak tarihde kendi o da yer bulur. UEFA/FIFA sike konularina gerek kalmadam bye bye der, en temizinden. Siyasetin spora karismasina cok fena uyuz oluyorlar. Basbakanin postasi onlara islemez.

"acıbademi satmama yardımcı ol ben de şu federasyon işlerini bırakıp maldivlere yerleşeyim başbakanım, verdiğim sözlerden dönmekten bıktım" demeye gitmiştir

fenerin düşmesi yakın gençler.hem de çok yakın.aha buraya yazıyorum.başbakanın düşürme deme ihtimali koca bir 0(sıfır).ancak düşür demek için çağırmış olabilir.başka bir açıklaması yok bunun.erdoğan bu şike patladıgında dünyanın gözünde şikeyi savunan duruma düşemeyiz diye demeci var.

Bakalim neler cikacak bu görüsmeden, cikisda büyük ihtimal gecmis olsun demeye geldim diyecekdir. Inanirmiyiz yada gercek mi olur bilemeyiz. Zamanlama olarak Ridvan ve Acundan bir iki gün sonra gitmesi yinede ilginc.

hadi bakalım, gece rok detayları anlatır zaten.

Sürüne sürüne düşeceksiniz pislikler. Yalvara yalvara.

Başbakan:" AYDINLIK lar içinde kal Mehmet"

Aydınlar:"Olmaz ben KARANLIK ların adamıyım başbakanım."

:)

hayret rıdvan gitmemişmi.

Şike Şike düşecekler rahat olun , olalım.

Başbakan düşürme tarzı konuşacak bir adam değil... Bence maa'ya artık konuyu nihayetine bağlamasını, olayı uzatıp sulandırılmamasını söyler.

"acıbademi satmama yardımcı ol ben de şu federasyon işlerini bırakıp maldivlere yerleşeyim başbakanım, verdiğim sözlerden dönmekten bıktım" demeye gitmiştir

acıbademin %75 ini 1.26 milyar dolara sattı. kalan %25 lik kısım hala kendisinde. bilginize.

Geri
Üst Alt