Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.259
- 26
- 388
Aykut Demir, dünyaevine girdi. Düğün salonuna gelinsiz geldi ve mehteran takımı eşliğinde evlendi.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
" Benim hiç öyle bir sıkıntım olmadı. 10 gün izinim olsa Ankara’da özel çalışırım. Tatil uzunsa memleketime, Trabzon’a giderim. Evin önünde oturmak bile bana yeter. Kız arkadaşım yoktur. Öyle şeylerle uğraşmam. Film izlemem. Çok gezmem. Sadece Kurtlar Vadisi dizisini izlerim. Çatışmaları severim. Zaten silah hastasıyım. Nişancılıkta üstüme tanımam! Her hafta bir kez poligona giderim. Takımdaki arkadaşlarımı da zorla poligona götürürüm. Harbuzi’yi bile götürdüm (gülüyor). Benden iyi atış yapan çıkmadı. Savaşçı insanlara bayılırım. Memati’nin hastasıyım. Giyimim de buna uygundur. Beni dışarıda görsen tanıyamazsın. Ayak bileklerime kadar palto giyerim. Deri ceket, kösele ayakkabı severim. Giydiklerimi birbirine uydururum. E, yırtık kotun üzerine palto olmaz. Giydiklerime para harcamaya da çekinmem"
Yeşil sahadaki Memati – Futbolu Sevenlerin Adresi