Aykut Kocaman, İstifasını Yeni Yönetime Sundu!

Simeone reyiz özleyeceğiz seni. Algı oyunlarını çok iyi yapardın.

Sana demediğim açık değil mi? Algı oluşturmazsan da ben sevinirim...Hayırlı forumlar...

Bana demediğiniz gayet açıktı. Anlıyorum. Ben öyle ifadeleri görmek istemediğimi söylüyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Ne iğrenç bir Haziran. Gelecek adına çok b*ktan şeyler oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aziz’den sonra Aykut hoca da elden gidiyeah.

Aykut kalırsa CL'den elenirler ama ligde ve UEL'da iyi giderler.
Aykut gider yabancı gelirse işimize yarar.
Aykut gider Yanal gelirse tehlike yaratabilirler.

Bunların en büyük eksikliği bizdeki Fatih Terim gibi işler zora girdiğinde sığınacakları birinin olmaması.
Ersun ucundan kıyısından lig için bu tanıma uyuyor ama o da net değil fos çıkabilir.

Biz Aysal, Mancini, Medya, İstifa, Yabancı sınırı, Real Madrid, Juventus, Chelsea ile uğraşırken işi götürdü. 90'da atılan goller Sow-Webo-Emenike-Kuyt fena katkı yaptılar.

Gelse de İmparator'un şamarıyla tanışsa.

Kaçıncı istifa.
[automerge]1528130706[/automerge]
Kaçıncı istifa.

Aykut kalırsa CL'den elenirler ama ligde ve UEL'da iyi giderler.
Aykut gider yabancı gelirse işimize yarar.
Aykut gider Yanal gelirse tehlike yaratabilirler.

Bunların en büyük eksikliği bizdeki Fatih Terim gibi işler zora girdiğinde sığınacakları birinin olmaması.
Ersun ucundan kıyısından lig için bu tanıma uyuyor ama o da net değil fos çıkabilir.

patladı onun balonu çoktan Terime rakip Türk hoca yok şuan.

aykut ve aziz güzel ikiliydi.

Türkiye Ligi'nde hiçbir yabancı hoca başarılı olamaz. İyi olur popülizm uğruna yabancı hocaya yönelmeleri. Hele Enrique haberleri falan var ki ikinci Rijkaard olur. Başarılı oldukları takım açısından da benzerler hem. Bizi zorlayabilecekleri tek durum (bakın zorlayacakları veya tokatlayacakları demiyorum) Ersun Yanal'ın geri dönmesi. O da Fatih Terim'in köpeği olur anca.

2jcyhoh.jpg

Aykut'un kelime oyunu caps'ini bulamiyorum. Elinde olan biri paslayabilir mi?
Hani şu "yok sığmıyor" falan..

ersun yanal tam bir balon bence şampiyon olduğu sene biz doymuşluk beşiktaş yeniden yapılandırılma vardı ona rağmen adam 90+3lerde attığı gollerle 15-20 puan topladı

Geri
Üst Alt