Serhat Türk
Parçalı Üye
- 6 Mart 2018
- 3.161
- 1.866
- 698
Simeone reyiz özleyeceğiz seni. Algı oyunlarını çok iyi yapardın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana demediğim açık değil mi? Algı oluşturmazsan da ben sevinirim...Hayırlı forumlar...
Aykut kalırsa CL'den elenirler ama ligde ve UEL'da iyi giderler.
Aykut gider yabancı gelirse işimize yarar.
Aykut gider Yanal gelirse tehlike yaratabilirler.
Bunların en büyük eksikliği bizdeki Fatih Terim gibi işler zora girdiğinde sığınacakları birinin olmaması.
Ersun ucundan kıyısından lig için bu tanıma uyuyor ama o da net değil fos çıkabilir.
Aykut kalırsa CL'den elenirler ama ligde ve UEL'da iyi giderler.
Aykut gider yabancı gelirse işimize yarar.
Aykut gider Yanal gelirse tehlike yaratabilirler.
Bunların en büyük eksikliği bizdeki Fatih Terim gibi işler zora girdiğinde sığınacakları birinin olmaması.
Ersun ucundan kıyısından lig için bu tanıma uyuyor ama o da net değil fos çıkabilir.
Bana demediğiniz gayet açıktı. Anlıyorum. Ben öyle ifadeleri görmek istemediğimi söylüyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.
Zidane h.o diyebilirmiyiz?Umarım Luis Enrique gelir.
Valla o da olur. Başarısız olacakları kesinleşir.Zidane h.o diyebilirmiyiz?
Ali Koc doneminde kadikoy senaryomuz ile ilgili hislerini alalım :///Valla o da olur. Başarısız olacakları kesinleşir.
Aykut'un kelime oyunu caps'ini bulamiyorum. Elinde olan biri paslayabilir mi?
Hani şu "yok sığmıyor" falan..
Kasımlar onların olsun Mayıslar bizim.Ali Koc doneminde kadikoy senaryomuz ile ilgili hislerini alalım :///
Algı yaptı aklınca;Ugur renktasin hic kufretmemistim. Hangi posta etti reis, ben mi kacirdim?