aykut kocaman

Fb ile 4 sezonda da şampiyon olabilirdi.2 şampiyonluğu,2 de son haftada kaçırmışlığı var.Son sezonu defansif ağırlıklı oynattı gerçi ama skoru alıyordu yine de.

Kadro cok kötüydü, ona göre iyi bile oynatti. Hatirliyorum o sezonu, iyi bir hücum hatlari yoktu. Guiza bitikti mental olarak, onun disinda bir Semih ve sakatliktan cikmis Deivid vardi ki, genelde forvet oynamiyordu. Pek de oynayamadi zaten. Devre arasinda Daum forvet istedi, Türk drogbasi diye Gökhan Ünal´i getirdi Aykut (ozamanlar SD). Santos, Alex, Emre birseyler yapiyorlardi.

Daum´a iyi ve zengin hücum hatti verdigin vakit, adam takimi ucurur. Fenerbahce aykuta ragmen 21 gol atti bu sene, hücum hatlari zengin. Kokocu Aykut ile kiyaslanmayacak kadar iyi bir hoca. Kokocu olmasa, daha dogrusu zamaninda Bayern Münih ve Hoeneß´e meydan okumasa, bugün Bayern ve Alman Milli takimi, cok büyük basarilari olurdu vitasinda. Zamaninin Klopp´u, bunu cogu kisi bilmez, ama Klopp´dan da daha atarliydi. "Neue Deutsche Welle" jenerasyonundan.

Sezon basi getirilse, fener bu durumda olmazdi. Ama Allah´tan Aziz de uzuva sürelecek futbol akli yok. Bu sezon gelmesi belki de iyi olur. Daum tehditini atlamis oluruz, Daum degil, feristahi gelse, bu takimi buradan artik kurtaramaz. Imkansizi basarmis olur, Aykut batirdi sezonu 11 haftada.

Hatta Ersun sonrasinda Daum´u getirirdi Aziz de akil olsa. Ama merak etme secimleri yine kazanacak. ;)

Kadro cok kötüydü, ona göre iyi bile oynatti. Hatirliyorum o sezonu, iyi bir hücum hatlari yoktu. Guiza bitikti mental olarak, onun disinda bir Semih ve sakatliktan cikmis Deivid vardi ki, genelde forvet oynamiyordu. Pek de oynayamadi zaten. Devre arasinda Daum forvet istedi, Türk drogbasi diye Gökhan Ünal´i getirdi Aykut (ozamanlar SD). Santos, Alex, Emre birseyler yapiyorlardi.

Daum´a iyi ve zengin hücum hatti verdigin vakit, adam takimi ucurur. Fenerbahce aykuta ragmen 21 gol atti bu sene, hücum hatlari zengin. Kokocu Aykut ile kiyaslanmayacak kadar iyi bir hoca. Kokocu olmasa, daha dogrusu zamaninda Bayern Münih ve Hoeneß´e meydan okumasa, bugün Bayern ve Alman Milli takimi, cok büyük basarilari olurdu vitasinda. Zamaninin Klopp´u, bunu cogu kisi bilmez, ama Klopp´dan da daha atarliydi. "Neue Deutsche Welle" jenerasyonundan.

Sezon basi getirilse, fener bu durumda olmazdi. Ama Allah´tan Aziz de uzuva sürelecek futbol akli yok. Bu sezon gelmesi belki de iyi olur. Daum tehditini atlamis oluruz, Daum degil, feristahi gelse, bu takimi buradan artik kurtaramaz. Imkansizi basarmis olur, Aykut batirdi sezonu 11 haftada.

Hatta Ersun sonrasinda Daum´u getirirdi Aziz de akil olsa. Ama merak etme secimleri yine kazanacak. ;)

Sana güveniyorum reis umarım ezbere konuşmuyorsundur.Aziz'in hala adaylığını kesin olarak açıklamaması düşündürücü değil mi sence de?

Sana güveniyorum reis umarım ezbere konuşmuyorsundur.Aziz'in hala adaylığını kesin olarak açıklamaması düşündürücü değil mi sence de?

Hahaha, aylardir diyorum sana. Arastir bakayim Ali Koc üyelerin kisisel bilgilerini (Temas kurmak icin) kulüpten istediginde, nasil bir cevap almis. :o

angut kovulur yerine daum gelirse "komik" olur

Onu biliyorum vermemişler bir bahane bulup da,Aziz hala nabız yokluyor bence.Kendisi de emin değil gibi kazanacağından.

aziz-yildirim-sike-operasyonu-futbolistan.jpg

----------------------

Ve ayni zamanda, Alman futbol tarihinin en büyük kapisma serisini, bu görüntü ile analim.

19890520-sportstudio-07_full.jpg

Bir Yigit vardi zamaninda, Almanya futbolu icinde kendisini kanser hücresi gibi etabile etmis industrial futbolunun karsisinda. Bir Yigit vardi zamaninda, kahpece vurdular, arkasindan vurdular, yüz yüze dize getiremedikleri yigidi, arkadan vurarak, Alman futbol tarihinin en büyük operasyonunu cekerek, yendiler.

- 2 sene önce 16 Milyona ispanyaya transfer yapan Soldado´yu aldilar
- 7 Milyon avro verip, burada keske Belhanda yerine alsaydik denilen, Brezilya Milli si Guiliano´yu getirdiler.
- 1 sene önce 20 küsür milyona PL transferi yapan, Janssen´i aldilar, getirdiler kiralik olarak
- Zenit´in banko stoperi Neto´yu getirdiler
- Ciddi Italya, Premierleague, arti Juventus tecrübesi olan Isla´y getirdiler
- Ve Fransa liginin en underrated, ari ve caliskan topcusu Valbuena´yi getirdiler

Buna ragmen Fenerbahce neden bu konumda ?

Adamlar canlı canlı "sırlar dunyasi" bölümü çekiyorlar ya la... babasına mi tukurdu, abdestsiz subhaneke mi okudu biri içlerinden nedir?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Twitterda gordum :asd22:

Spor toto Süper Lig'de son durum;

1- Galatasaray ������

DN481UjXUAAq9Hq

Geri
Üst Alt