- 11 Aralık 2009
- 17.368
- 10.360
- 1.838
Allah Aykut Hocamızı FB mizin başından eksik etmesin, amiin!...Aziz Başkanımız da iyi ama Aykut Hoca bir başka güzel adam yaw!
:asd22:...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sus, gece gece çağırma şöyle şeyler.Istifa edecek diye cok korkuyorum ;(
aykut kocaman: başakşehir, şampiyonluk yolundaki en ciddi rakibimiz. (tivibu spor)
Lütfen Aykut hocamiz hakkinda konusurken daha dikkatli olalim.Türkiye'deki en boş, en kofti teknik direktör. Gerçekten nefret edilesi bir adam. Bana "karakterli, efendi" ayaklarıyla gelmeyin. Geçen hafta "şampiyonluk yolundaki en ciddi rakibimiz Başakşehir" diyen bir adam bir hafta sonra rakiplerinin Galatasaray olduğunu söylüyorsa o adam ne yaptığını bilmeyen futbol dışı etmenlerle ayakta kalmaya çalışan basiretsiz birisidir.
Şampiyonluktaki tek rakiplerini ve liderlik tarihini acıkladı! Kocaman analiz...
1 hafta?Türkiye'deki en boş, en kofti teknik direktör. Gerçekten nefret edilesi bir adam. Bana "karakterli, efendi" ayaklarıyla gelmeyin. Geçen hafta "şampiyonluk yolundaki en ciddi rakibimiz Başakşehir" diyen bir adam bir hafta sonra rakiplerinin Galatasaray olduğunu söylüyorsa o adam ne yaptığını bilmeyen futbol dışı etmenlerle ayakta kalmaya çalışan basiretsiz birisidir.
Şampiyonluktaki tek rakiplerini ve liderlik tarihini acıkladı! Kocaman analiz...
1 hafta?
Sanirim karistiriyorsun, rakibimiz Basaksehir ile rakibimiz Galatasaray aciklamalarinin arasinda bir ay kadar bir süre var.Haklısın pardon. 3 GÜN!
Hayır Başakşehir ve Galatasaray ile ilgili açıklamasından bahsediyorum.Haklısın pardon. 3 GÜN!
Hayır Başakşehir ve Galatasaray ile ilgili açıklamasından bahsediyorum.
Alp BasmaKonuyu acilen kapatıp son mesajları tamamen siler misin? Ben Alper Bey'in bir ay önce yazdığı şeyi bir kaç gün önce okumuştum tarihe bakmadan. Bugün de Galatasaray rakibimiz söyleşisini okuyunca öyle oldu.