aykut kocaman

Allah Aykut Hocamızı FB mizin başından eksik etmesin, amiin!...Aziz Başkanımız da iyi ama Aykut Hoca bir başka güzel adam yaw!:hat::asd22:...

Aykut Kocaman: "Bizde genel olarak her şey 10 numara, forvet üzerinden bakılıyor. Bir forvet daha, bir forvet daha. Stopere takviye yapmamız lazım."

tam bir skor hocası. Aykut Kocaman = Hamburger. Zararlıdır,ucuzdur ama doyurur.

Taraftar olarak asla istemem ama başkan olsam isterim.

Aykut Kocaman: "Janssen'in dönüşüyle ilgili bir beklentimiz yok. Skrtel de kısa sürede dönemeyecek gibi gözüküyor. İsmail de dün ter idmanında sakatlandı. Ekici de yok, bekliyoruz. Şener ve Neto'nun dönme ihtimali ise yüksek."

YouTube

Bu adamda negatif bi elektrik var. Bundan avukat yada muhasebeci filan olur. Yanlış meslek icra ediyor şuan. Ben şikesporlu olsum, bein tv üyeligimi iptal ederdim bunun yüzünden.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Istifa edecek diye cok korkuyorum ;(

Jansen'in dönüşü ile ilgili beklentimiz yok nedir ya? Bizim kadar net ifade edilmiyor ama Tosic ve Jansen benzeri durumlar bunlarda da maddi durumların bitik olduğunun göstergesi olabilir.

aykut kocaman: "biz ülkemizi temsil ederken 65 maçın 64'ünde oynadık. 1 kere bile erteleme talep etmedik. fikstür sezon başında yapıldı. bayern münih maçıyla bizim kupa maçının pek alakası yok. talebi ben anlayamadım."

aykut kocaman: başakşehir, şampiyonluk yolundaki en ciddi rakibimiz. (tivibu spor)

Türkiye'deki en boş, en kofti teknik direktör. Gerçekten nefret edilesi bir adam. Bana "karakterli, efendi" ayaklarıyla gelmeyin. Geçen hafta "şampiyonluk yolundaki en ciddi rakibimiz Başakşehir" diyen bir adam bir hafta sonra rakiplerinin Galatasaray olduğunu söylüyorsa o adam ne yaptığını bilmeyen futbol dışı etmenlerle ayakta kalmaya çalışan basiretsiz birisidir.

Şampiyonluktaki tek rakiplerini ve liderlik tarihini acıkladı! Kocaman analiz...

Son düzenleme:
Türkiye'deki en boş, en kofti teknik direktör. Gerçekten nefret edilesi bir adam. Bana "karakterli, efendi" ayaklarıyla gelmeyin. Geçen hafta "şampiyonluk yolundaki en ciddi rakibimiz Başakşehir" diyen bir adam bir hafta sonra rakiplerinin Galatasaray olduğunu söylüyorsa o adam ne yaptığını bilmeyen futbol dışı etmenlerle ayakta kalmaya çalışan basiretsiz birisidir.

Şampiyonluktaki tek rakiplerini ve liderlik tarihini acıkladı! Kocaman analiz...
Lütfen Aykut hocamiz hakkinda konusurken daha dikkatli olalim. :D

1 hafta?

Hayır Başakşehir ve Galatasaray ile ilgili açıklamasından bahsediyorum.

Konuyu acilen kapatıp son mesajları tamamen siler misin? Ben Alper Bey'in bir ay önce yazdığı şeyi bir kaç gün önce okumuştum tarihe bakmadan. Bugün de Galatasaray rakibimiz söyleşisini okuyunca öyle oldu.

Geri
Üst Alt