- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
Yazmamak daha doğru olur. Son 2 senedir giderler hayvani boyutlara ulaştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mekana felan gidersen 120-200 felan rahat harcarsin. Disariya oylesine gidersen 30 rahat yeterForumdaki gurbetçi tayfanın aylık 'eğlence' masrafları can sıktı sabah sabah. 30EU yazan da var 120 yazan da...
İstanbul'da evden çıkmak 100 lira. 100'lük altın serinin raf fiyatı olmuş 230 lira. Yaşıyorsunuz. :-)
kom*nizm yeri gelince değilNe dağılması, en koyu komünist oluyorum öyle bir ekstra masraf çıktığı zaman.
eğer bu forumda 1 dahaGiderlerde seksin alkolden daha fazla olduğu durum bir insan için utanç meselesidir bana göre. Biri yukarıda en fazla benzin yakmak demişti. Katılıyorum.
eğer bu forumda 1 daha
s*ks dersen
olaylar değişecek
saat 1 de başlamak erken değil mi?Yukarıda herkes sekse harcadığı miktarı yazmış. Konuyu açan ben değilim. Ayrıca sana ne! Şimdi müsaadenle.
Onu bana söylemekom*nizm yeri gelince değil
her zaman yaşanması gereken 1 şeydir
25 tl iddaa
1e 4 veren kupon çıkartsana hacı yaz bitmeden tatil yapak günübirlik!7.000 ev kredisi
1.800 anama
1.000 benzin
3.000 kredi kartı( benzin, yemek, internetten alışveriş dahil)
130 telefon
100 internet
100 gym
80 elektrik
70 su
200 doğalgaz ( yılda 2400civarı)
Üstüne bişeyler artarsa yatırım yapıyorum
suan sabit gider 175 euro. üste birseyler alirsam 200-250 buluyor. baska bir sey sormayin.
Banklarda yatıyorNasıl yani???
ülkeden nefret etmek için güzel bir sebep öyle değil mi
başvurduğum 50den fazla iş yeri avm ve marketler. vasıfsız işçilik yani 6-7 aydır tek bir yer dönüş yapmadı. Asgari ücrette bile istihdam sağlayamayan bir devlet benim devletim değildir.
Bana bu sene aşırı pahalı geldi Türkiye. Nasıl geçiniyorsunuz? 3500-4000 arası maaş mı alıyorsunuz?
Gscimbom mobil
Bana nedense senin iş bulamaman mantıksız geldi. Nerede oturuyorsun? En kötü cafede part-time garson/komi falan olarak çalışsan 1000 TL'nin üzerinde gelirin olurdu. İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorsan ben sana bu tarz iş bulabilirim.

son 3 gündür alıyom.25tl yi 100tl yapabiliyonmu onu söyle sen ?1e 4 veren kupon çıkartsana hacı yaz bitmeden tatil yapak günübirlik!