- 5 Eylül 2014
- 80.284
- 62.993
- 4.393
inan seni hiç alakadar etmezbu 3 lünün gsc dmlerinde ne dönüyor çok merak ediyorum organize suç örgütünden mıh almaları lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inan seni hiç alakadar etmezbu 3 lünün gsc dmlerinde ne dönüyor çok merak ediyorum organize suç örgütünden mıh almaları lazım
Benbu evde yemekleri kim yapar sürekli dışarıdan söyler gibi geldiniz @güçlüüçlü ?
mezeler fünstenbu evde yemekleri kim yapar sürekli dışarıdan söyler gibi geldiniz @güçlüüçlü ?
ben yer içer okur gezerimbu evde yemekleri kim yapar sürekli dışarıdan söyler gibi geldiniz @güçlüüçlü ?
gel sana da çektireyim o zaman emreünsal iyi paspas çeker gibi, yerlere
!!mezeler fünsten
çok güzel rus salatası yapıyormuş
Tanımıyorum Dorukun yan hesabı olabilir
sıkıntı yokFT'ye karsi görüsleriniz uyusuyor mu. Bu konu özelinde büyük kavgalar yasayabilirsiniz.
allah çok sükur hepimiz terimciyizzFT'ye karsi görüsleriniz uyusuyor mu. Bu konu özelinde büyük kavgalar yasayabilirsiniz.
doruğun eşi gülhan açıklamalarda bulunuyor stüdyodaki püns
yemek işi kemalde yalniz iki oda varmış evde.ben yer içer okur gezerim
gerisini onlar yapacak
3+1 yapacağızyemek işi kemalde yalniz iki oda varmış evde.
2 kişi ayni oda da kalmak durumunda. bunu nasıl cözeriz
Ünsal dışında sonuna kadar Terimci yok. Doruk seri mağlubiyetlerde hemen saf değiştiriyor. Kemal ise zati kolpalığı ile meşhur.FT'ye karsi görüsleriniz uyusuyor mu. Bu konu özelinde büyük kavgalar yasayabilirsiniz.
doruğun eşi gülhan açıklamalarda bulunuyor stüdyodaki püns
hatamız varsa dövebilir. bu konuyu konuşup anlaştık.Ünsal dışında sonuna kadar Terimci yok. Doruk seri mağlubiyetlerde hemen saf değiştiriyor. Kemal ise zati kolpalığı ile meşhur.
Ünsal kafası ayıkken ikisini de tokatlar