- 5 Eylül 2014
- 80.312
- 63.026
- 4.393
üstat evde her an her şey olabilirOlumsuz maddelerden neden korumak istedin madem yoksa sen liberal misin artık ?
grup çok tehlikeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstat evde her an her şey olabilirOlumsuz maddelerden neden korumak istedin madem yoksa sen liberal misin artık ?
evliliğinden, sevgilisinden sıkılan kim varsa buyursun misafirimiz olsun. kapimiz herkese açıktır terde atar rahat kafayla eve dönersiniz dostumNe güzel arkadaşlıklar edinmişsiniz. Yorumları okurken bile mutlu oldum, her şey gönlünüzce olsun güzel insanlar.
Bu tür konulara yorum yapmak istemiyorum en son isimden olduk@Igor Tudor Jonny Sins reis yorumlarini bekliyorum
semihciğim yorumunu isterim(şahsi)Bu tür konulara yorum yapmak istemiyorum en son isimden olduk
aaaaaaağhhhh gözlerimmkeramettin admin evi teftiş ederken
![]()
ne grubu kardeşim aynı eve çıkmanın nesi grupgrup işlerinden sakınmak lazım
2 kişi çıkmak daha iyidir diye düşünüyorumne grubu kardeşim aynı eve çıkmanın nesi grup
delirteceksin beni
geliyon mukeramettin admin evi teftiş ederken
![]()
onun allah belasını versinEvin ilk resmi misafiri @Serkan Heybet olmalıdır.
üçlü olsun2 kişi çıkmak daha iyidir diye düşünüyorum
sakin ol paşamne grubu kardeşim aynı eve çıkmanın nesi grup
delirteceksin beni
Sorumluluklarım ve iş hayatım sebebi ile biraz yoğun tempodayım fakat gerçekten size imrendim. Söz konusu aynı evde olmak yada olmamak değil benim açımdan, sizlerin güzel dostlukları beni şahsım adına mutlu etti.Eğer olurda bir karar kılar bir arada yaşarsanız konumunuza gmre bir çay kahve yada bir yemek yemek elbette ister sizlerle tanışmak isterim tabiki… Size şimdiden alacağınız karar doğrultusunda başarılar dilerim Hocamevliliğinden, sevgilisinden sıkılan kim varsa buyursun misafirimiz olsun. kapimiz herkese açıktır terde atar rahat kafayla eve dönersiniz dostum
reis allahtır dorukcuğumsakin ol paşam
sen evin reisisin
bakarızgeliyon mu
emre gençsingsc sivas muhabiri @Murat Ünsal birazdan olay yerinden bildirecek ajanslar sustu gsc konuştu
Ekli dosyayı görüntüle 145899
ulan kemali daha yeni senin kızla basmadın mıemre gençsin
aklın fikrin nerelere çalışıyor güzelim