Aynı Transfer Serüvenleri

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Asamoah , Diawara , Gueye Birbiriyle ayni yada yakin transfer seruvenleri..

• Tek oyuncuya mahkumiyet -✔️
  • Transfer sezonu sonuna kadar cin iskencesi -✔️
  • Oyuncunun sozlesme uzatmak icin Galatasaray'i kullanmasi-✔️

Essek olsa akillanir..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bizim Klüp bu konuda adam olmaz. İş bilende bilmeyen de aynı şekilde çalışıyor. Gedson dediler asamoah dediler şimdide gueye diyorlar. Yine elimizde patlayacak

Is Bilmezlik adamin kicinda fazla donmekten oluyor bunlar sen teklifini ver cekil adama 1 hafta ver gelirse gelir gelmezse altenatifine bak bu kadar basit daha iyisini alicam diye kimseyi alamiyorlar simdi gider birini alel acee getirip dunya para baglarlar

İş bilmezlik aynı adama yogunlasmak değilde, davulla zurnayla duyurmak. Sonrasında alamamak

Bu liste daha da izin aslında.

Mesela benim aklıma gelen Alan var. 1 aydan fazla bu adamın peşinden koşup sonunda 13 Milyona bize Diagne'yi kitlemişti Apo.

iyi transfer sabır işidir dr. adama güveniyolarsa ben 1 hafta kala da gelmesine razıyım. herifin karakter ve oyunundan eminlerse ama. yalnız gecen de yazmıstım yönetimler değişiyo transferdeki benzerlikler değişmiyor. bu işte bir terslik var. tamam paramız yok kur anasının evinde herseye ok, lakin baska isler de var sanki. 3 yönetimdir aynı seyi yasıyor bu kulüp.

Butcen 5 ise 10 luk adama yürümeyeceksin. Hangi mevkin olduğu belli eksik olan. 3 4 alternatif belirleyip 2 3 hafta içinde bunu bitiremiyorsan bu işi iyi yapamıyorsun demektir. Ki bizde son senelerde bunu yapabilen adam yok. Net başarısızız.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Zaten gueyeyi neden anlamadınız diye kızan geri zekalidir..Biz hep aynı yerde patliyoruz alternatif konusunda çok kötüyüz maalesef b planı yok

Olm o nasil baslik editi yavv..

her neyse benim kizdigim en kilit transferde bu boku yiyorlar bakin ana baslikta belirttigim asamoah hadi neyse de diarra ve gueye onun oncesinde stoper ve forvet transferinde cuvalladigimiz seneler bize toplamda 3 sampiyonluk goturmustur net !

Geri
Üst Alt