Aysal: "Bruma devamlı oynatılırsa, önümüzdeki sezon 40-50 milyon Euro'ya satarız"

Oynadigi 1 sezon sonrasi elestirilmisti ve ben o gün de demistim:

Ilk önce yatirim nedir onu anlamak lazim. O 12 milyon hic bir zaman Bruma'nin günlük formu icin verilmedi zaten. Günlük katkisi icin hic verilmedi.
Cocugun gelecegi icin verildi ve o gelecek hala gelmedi.

Ayrica yatirim yapmak ta risklidir. Bir cok sirket yatirimlari yaparken bunun bilincinde zaten. Hic bir kazanc elde etmeden bu isin icinden cikmak bile var.

Bizim taraftarin yaptigi mantik su: Düsün sen bugün arsa satin aliyorsun ve yarin 10 kat deger kazanmasini bekliyorsun. Bu beklentin yerine gelmedigi icin 2 gün sonra arsayi yine satiyorsun.

Böyle sacma mantik nerde var?

Ligimizde bir oyuncu isterse 50 gol 50 asist ile oynasın 20-25 milyondan fazla para verip almazlar.
Söylenen sayı biraz abartı olsa da mantıklı bir yatırımdı. Inşallah da öyle olur.

Dogru ama ben niasseye bile moskovaya 18 milyon pound odeyen ingilizlerin bize de o civarda odeyebilecegine inaniyorum eger kendini gelistirirse ama once bu yil sampiyon olacaksin sonra CL ye gideceksin falan filan.

Zaten 10 milyon euro uzeri tutarin da %25 ini sportinge toka edecegimizden oyle cok karli olmayacaktir satisi.

Unal bu salakca sozlesmeyi imzalarken hic okudun mu diye sormak lazimdi asil!!

De ki unal aysalin iskembeden salladigi gibi Turkiye rekoru kirip 40 milyona sattik 7.5 milyonunu sportinge gidecek ehh bonuslari ile 13 milyon euro odedik herife bonservisi icin eline kalir 19 milyon euro!!

Yani bjk nin dembabayi sattigi para!!!

Boyle bir ezik sozlesmeyi imzalamak tam bir gerizekalilik ornegi di be mr. Aysal!! :( kalkmiissin cocuk hazirlik maclarinda iyi oynadi diye ortalarda konusmaya baslamissin !!

Böyle düşünürsek ortada mali bir zarar olduğu kesin abi :DD O yüzden biz sportif olarak bakmalıyız bu transfere daha çok. Yani böyle bir transfer yapıyorsan karşılığı da CL'de başarı olmalı. Başka türlü amorti etmiyor.

Yalnız bu 40 milyonlar imkansız rakamlar be abi. Sonuçta buranın piyasası belli, ligin kalitesi belli. Yarın Avrupa'nın devlerinden birisi kapına dayansa oyuncunun aklı kesinlikle çelinecek. Onu sana karşı her türlü kullanırlar ve bir şekilde seni 15-20 milyon seviyelerine çekip lanet olsun diyip oyuncuyu sattırırlar. Ancak elinde Ronaldo falan gibi bir hayvan olacak ve adam kulübüne gönülden bağlı olacak ki (hayal yani :DD) 30-40 gibi rakamlar gerçek olsun.

Vizyonuna kurban oldugum

tapatalk

Böyle düşünürsek ortada mali bir zarar olduğu kesin abi :DD O yüzden biz sportif olarak bakmalıyız bu transfere daha çok. Yani böyle bir transfer yapıyorsan karşılığı da CL'de başarı olmalı. Başka türlü amorti etmiyor.

Yalnız bu 40 milyonlar imkansız rakamlar be abi. Sonuçta buranın piyasası belli, ligin kalitesi belli. Yarın Avrupa'nın devlerinden birisi kapına dayansa oyuncunun aklı kesinlikle çelinecek. Onu sana karşı her türlü kullanırlar ve bir şekilde seni 15-20 milyon seviyelerine çekip lanet olsun diyip oyuncuyu sattırırlar. Ancak elinde Ronaldo falan gibi bir hayvan olacak ve adam kulübüne gönülden bağlı olacak ki (hayal yani :DD) 30-40 gibi rakamlar gerçek olsun.

Tabii olmaz

Ben de farzetki mucize oldu dedim.

O durumda bile kazancin bjk nin dembaba dan aldigi para kadar.

Sozlesme tamamen kaybetmemiz icin yapilmis!!

Sakatlanmaz ve 20 gol veya 15 gol 15 asist seviyelerine çıkarsa 30 milyon rahat eder.

Süper lig olmasına rağmen 30 verirler zira piyasa çok yükseldi ve bu çocuk daha 22 yaşında.

Ama bunların olması için önce sözleşmesini uzatmamiz lazım.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiko 10 gol 10 asiste 20 milyon euro istiyor. Bruma 10 gol 15 asist yaparsa ve hızıyla ön plana çıkarsa 30 milyon € rahat teklif görür. Tabi bunun için sözleşme imzalayıp serbest kalma maddesini 50-60 milyon € ya çekmek lazım. Küçük düşünen insanlar beceremez bu işi. O yüzden önce aklı başında bir yönetim gelmeli göreve

gecen manu macinda depay ve rashfordun o ozel calimlarini gorduk, bruma hep duz calimlari var. biraz ronaldo ve neymar tarzi seyler bekliyoruz.
robben tarzi kanattan iceri gelip plase sutlarini gorduk, bunu bir iki mac yapabilir ama uzun sure yapamaz cunku guclu bir fizigi yok.

He yavrum he... Lan bi durun bunların hepsi hazırlık maçı bi lig başlasın işler ciddiye binsin sonra bakarız 50 mi 60 mı?

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 aksilik olmazsa Bruma alınan paranın üzerine rahatlıkla satılır ama 20 üzerine çıkması için ekstra şeyler yapıp takımı taşımalı.

Başkanımız Sn. Ünal Aysal beyefendi hazretleri çok haklı konuşmuş, Bruma tam 1 vizyon transferi idi.

babasporlara kadar düşmüş ünal aysal. bir zamanlar ülkenin en nezih kanallari ile flört ederdi.

Ardayı da 50 ye satıyordu bu eski eleman
bu sene basketbola sponsor oluyor yalanını patlatmadı henüz hayret

Aysal düşmanları Dursun ile cezalandırılıyor :D Onlar yanlış olduklarını kabul etmezler. Tıpkı Süren'i gönderen tayfa gibi.

Konu ile ilgili düşüncem, Bruma'yı 50 milyon euro'ya satamayacağımız. Bu Bruma kötü bir oyuncu olduğu için veya o gelişimi gösteremeyeceği için değil, Türkiye Ligi'nin berbat bir lig oluşundan dolayı. Şundan 2 sene önce bu lig şimdikinden 3-4 kat daha değerli ve kaliteliydi ki o zaman bile yeterli değildi. Kulüpler ileri gideceğine geriye gidiyor. (Beşiktaş dahil) (koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler).

Talhaya Terim yalakasi demek :asd22:

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt