Aysal Canlı Yayında TRT 1' de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aysal Canlı Yayında TRT 1' de

Galatasaray baskanını konuk et utanmadan salak salak gol vidiolarını izlet

ne kadar cool açı sözlü delikanlı reis bir başkandır bu . şanslı hissediyorum kendim ve kulüp adına

reyes amrabat taiwo berbatov hamit 4lüsünü alın şampiyonlar liginde yarı final garanti

Hakan Balta'nın bu sezon ki performansı bence çok iyi. Allah nazarlardan saklasın. Bu kadar eleştirilmesine karşıyım. Performans olarak çok iyi maçlar çıkarıyor. Umarım böyle devam eder. Bu kadar kolay adam harcamayalım lütfen. Sol bek geleceksede muhtemelen rotasyon için bir isim gelir. Çağlar iyice kayboldu malum.

Hakan Balta iyi hea

b-34027-intihar.jpg

Hakan balta iyiyse herkes futbolcu olabilir o zaman

Mustafa sarp nasıl peki? :D

Takımımızın kötü günler yasamasınını nedenleri bu gibi vasat altı oyuncular yüzünden oldu.

Hakan Balta'nın bu sezon ki performansı bence çok iyi. Allah nazarlardan saklasın. Bu kadar eleştirilmesine karşıyım. Performans olarak çok iyi maçlar çıkarıyor.

Ya abi saçmalamayın iyiyi geçtim çok iyi ne. Geçen sene berbat oynuyordu bu sene kötü o kadar yani. Adam her maç rakip yarı alana en fazla 3 defa geçiyor. Yaptığı tek şey rakibe çarptırıp topun taca çıkmasını sağlamak. Aşırı yetersiz aşırı

Evet bence iyi maçlar çıkarıyor. Performans olarak bu sezon çok iyi gidiyor. Daha iyisine bende hayır demiyorum tabiki. Ama ben bu sezon gösterdiği performanstan memnunum.

reyes amrabat taiwo berbatov hamit 4lüsünü alın şampiyonlar liginde yarı final garanti

YAzdığın futbolcu sayısı 5 tane şimdi daha yazdığı oyuncu sayısını bilmeyen kişinin verdiği garantiye nasıl güveneceğiz kardeş? :) :)

Şaka tabiki sevgili kardeş sadece takılmak için yazdım.:)

Ya abi saçmalamayın iyiyi geçtim çok iyi ne. Geçen sene berbat oynuyordu bu sene kötü o kadar yani. Adam her maç rakip yarı alana en fazla 3 defa geçiyor. Yaptığı tek şey rakibe çarptırıp topun taca çıkmasını sağlamak. Aşırı yetersiz aşırı

Adam lesh liğin kitabını yazmıs yaptıgı diger bir is ise topu biraz sürüp geriye vermesi.

Buna benzer pasları maldonado yapınca dalga geciyorduk bizimde basımıza geldi.:)

Sağ açık transferi, sol açık transferi, ofansif orta saha transferi, forvet transferi > sol bek transferi

önce 2 tane kanat oyuncusu alın

sonra diğer taraftalara bakın

bu arada reyes kesin diyebiliriz artık çünkü fatih terim kabul etmeseydi oyuncuyla anlaşılmazdı

oyuncu da ikna edildiğine göre terimin haberi vardır

reyes hamit amrabat taiwo ve berbatov gelsin ş.ligi yarı finali garanti aha buraya yazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt