Aysal Canlı Yayında TRT 1' de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aysal Canlı Yayında TRT 1' de

başkan cidden çok büyük adam.Birde podolskiyi alsa unutulmaz olur.

Takipteyiz Başkan :lol:

Renkdaşlar hücumda savunmada takım halinde yapılır,Hakan'ı bende beğenmiyorum ama geçen iki seneki halinden çok daha iyi ve birebirlerde çok kötü değil(mersin maçı hariç)Hakan'ın performansı önünde oynayan adama da bağlı adamın önünde Riera oynuyo CR7 değil :D :D

srfydn Şeref Aydın

baskan soyleyemiyor ama reyes’in bonservis bedeli 4 milyon euro.

37 dakika önce

Şeref de söylemiş :asd:

abi başkan mı göderiyor adamı ? oldu olucak biletini verip çantasınıda toplasın .. onu hatırlama gibi bir mecburiyeti yok .. ayrıca iyi oynuyor falan da dedi .. demek ki izlemiş yada haberleri gelmiş

beni aydınlattıgın için teşekkür ederim bende klup malzemecisi gönderiyor sanmıştım :tiphat:

ya ne diyonuz rakibe atti o ortayi

adamda engiine kaptirdi topu sacmalamayin

televizyonunuzun anteniyle oynayin

Ben maçı tvden izlemem arkadaş,kale arkasındaydım o top asist sayılıyormu sayılmıyormu ..Sıçtın sıvamaya çalışma.Adam bu sene fena değil düzeliyor ,girdiği kademelerde fazlasıyla var .Bende gecen sene cok eleştirdim ama adamın formu yükseliyor,saçmalamayın

Renkdaşlar hücumda savunmada takım halinde yapılır,Hakan'ı bende beğenmiyorum ama geçen iki seneki halinden çok daha iyi ve birebirlerde çok kötü değil(mersin maçı hariç)Hakan'ın performansı önünde oynayan adama da bağlı adamın önünde Riera oynuyo CR7 değil :D :D

Riera'nın yaptığı tek olumlu şey savunmada ki disiplini.Önünde q7 oynasaydı intihar ederdi Balta.

@dorukhanozsoy Dorukhan Özsoy

Bizim başkanımız TRT 1'de canlı yayında. Ya sizinki ?

385090_10151009481920164_15802420163_22020043_475625302_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt