Aysal Canlı Yayında TRT 1' de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aysal Canlı Yayında TRT 1' de

hakan balta bu sene geçen seneye göre fersah fersah önde.kendini toparladı.ama sorun şu ki Galatasaray sabri ve hakan baltadan daha iyi oyuncuları hakediyor

Melo ne yapti da ozur felan diledi diyor...Ben kacirmisim olayi veya hatirlayamadim ne hareketi yapti melo?

Simaoda İspanyadan geldi tamam oda yardıramıyor ama verdigi katkıyı goruyoruz

ujfalusi reyes ve forlandan tek forlanı isterdim.forlan hariç hepsi gelcek gibi :(

2 ay evvel Reyes diye agliyordu bu millet :) Ispanya´da 2 macini izlediler simdi, Reyes kim ya diyorlar :) Ben taraftarimizin hayal gücüne hayranim gercekten. Yani ligimizi ciddi anlamda Ingiltere saniyor garibanlar :D

Şu uzun boylu güçlü forveti sorsalardı belki biraz daha bilgi verirdi başkan :)

güiza da gol kralıydı türkiyede rezil oldu

reyes kötü futbolcu demiyorum

şuanki kanatlarımızdan katkat iyi

ama türkyiyeye ayak uydurabilecek mi bilmiyorum

yanılmıyosam arsenalde oynarken ülkesine dönmek istemiş

eğer böyle duygusal bir adamsa,sadece fazla maaş için buraya gelirse 2. güiza vakası olur

2 ay evvel Reyes diye agliyordu bu millet :) Ispanya´da 2 macini izlediler simdi, Reyes kim ya diyorlar :) Ben taraftarimizin hayal gücüne hayranim gercekten. Yani ligimizi ciddi anlamda Ingiltere saniyor garibanlar :D

Hocam emin ol ondan demiyorlar. Bunu demelerinin sebebi, bu ligdeki sertliğin kasaplıktan kaynaklanmasıdır diye düşünüyorum.

Takım savunmasını oturtmuşken ve gayet iyi giderken Hakan'a Mustafa Sarp muamelesi yapılmasını anlamıyorum ben. Yanlış anlaşılmasın kimsenin görüşünede karşı değilim. Herkes istediği gibi düşünmekte özgürdür. Bana sadece yeterli geliyor. Çok çok berbat oynadığını düşünmüyorum. Geçen sene gösterdiği rezil performanstan sonra bu sezon oynadığı maçlar sevindiriyor beni. Ofansif olarak daha çok açığımız varken Hakan'ın yerine adam aramak bana mantıklı gelmiyor. Türk statüsünde oynayabilecek daha iyi bir adam varsa buyursun gelsin oynasın. Bende isterim. Ama gerek yabancı kontenjanı açısından gerekse bu sezon gösterdiği performanstan açısından yeterli bir adamdır. Bu performansı göstermesinde bence yanında oynayan oyuncularında çok etkisi var. Yanında çok tecrübeli bir Ujfalusi, önünde ne kadar eleştirsekte topsuz oyunu çok iyi bilen bir Riera ile oynuyor. Gerekte ilerde kaldığında Melo, Selçuk gibi oyuncular onun eksiklerini kapatabiliyor. Kısacası takım savunmamızdan ve Hakan Balta'dan çok memnunum. :)

O değil de 1 saattir izliyorum ne kadar büyük bir başkana sahibiz öyle :tiphat:

aynen yazın reyes gelmediğinde fenerliler basmıştı forumu,yönetime sövüyolardı.. şimdi reyes geliyo haberi hortladı. yine sövüyolar.

Hani 3-5 oyuncu ismi sayıp bunlar gelirse kesin Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynarız falan deniyor ya; ben de iddia ediyorum dünya üzerindeki istediğiniz, seçeceğiniz en iyi 5 futbolcuyu getirin (evet Messi, Ronaldo falan da dahil) Şampiyonlar Ligi grubundan çıkmamız bile garanti olmaz hala, bir hayli zorlanırız. Futbolu hala sadece 3-5 yıldız oyuncuyla başarı gelen bir oyun gibi düşünmekten vazgeçin artık...

Transfer döneminde forumda 500 kişi olduğu için 100 tane Reyes'i isteyen vardı. Ama ben bu foruma üye oldum olalı Reyes istenmiyor.

Ben maçı tvden izlemem arkadaş,kale arkasındaydım o top asist sayılıyormu sayılmıyormu ..Sıçtın sıvamaya çalışma.Adam bu sene fena değil düzeliyor ,girdiği kademelerde fazlasıyla var .Bende gecen sene cok eleştirdim ama adamın formu yükseliyor,saçmalamayın

hakanin ortasina kim kafa vurmus

sana futbol kurallarinimi ogretcem bu yastan sonra

ona asist yazmissa biri agir gerzektir

rezil olmicana inaniyosan koy o golu buraya

Hani 3-5 oyuncu ismi sayıp bunlar gelirse kesin Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynarız falan deniyor ya; ben de iddia ediyorum dünya üzerindeki istediğiniz, seçeceğiniz en iyi 5 futbolcuyu getirin (evet Messi, Ronaldo falan da dahil) Şampiyonlar Ligi grubundan çıkmamız bile garanti olmaz hala, bir hayli zorlanırız. Futbolu hala sadece 3-5 yıldız oyuncuyla başarı gelen bir oyun gibi düşünmekten vazgeçin artık...

Aynen katılıyorum,o kadar kolay değil o işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt