Üye Görüşü Aysal Döneminin En Kötü Transferlerini Seçiyoruz

Aysal Döneminin En Kötü Transferlerini Seçiyoruz

• Sercan Yıldırım

Oy: 38 30,9%
  • Yiğit Gökoğlan / Yasin Öztekin

Oy: 60 48,8%
  • Cris

Oy: 48 39,0%
  • Ontivero / Sinan Gümüş / E.Adili

Oy: 20 16,3%
  • Furkan/ Umut G / O.Kayar

Oy: 16 13,0%
  • Dany/ Burdisso

Oy: 46 37,4%
  • Hamit/ Pandev/ Dzemaili

Oy: 24 19,5%
  • Erman/ Amrabat

Oy: 19 15,4%
  • Hajrovic

Oy: 61 49,6%
  • Salih/ Tarık Çamdal/ Diğer

Oy: 25 20,3%

• Kullanılan toplam oy
    123
Anketteki çoğu isme şans verilmedi,oynayanlar üzerinden degerlendirme yaparsak cris,burdisso,pandev ve veysel en spastik transferlerimiz idi.

Yahu ne Burdisso'su ? Neye göre kötü diyorsunuz bu adama ? Hangi parametreleri baz alarak "en kötü oyuncu" diyorsunuz ? Adam yarım devre durdu , 250.000 euro kiralama bedeli verdik kendisine de sadece 300.000 dolar...Bizim takımda açlık sınırı bile değil bu...Kötü transfer ama olabilir kabul edilebilir...

Cris ise tecrübesi baz alınarak transfer edildi...Kötü transfer diyen aptaldır , zira Ufa sakatlanmışken elimizde kala kala Zan-Semih-Dany kalmıştı , CL tecrübesi yaşamış biri şarttı , son günde ancak bu kadar olurdu...Ha başarılı olamadı o ayrı...

Yiğit Gökoğlan-Amrabat >>>> Terim'in kadro planlama bilgisinin sıfırın altında olduğunu kanıtı...İkisi de çok çok çok kötü transferler , ama bakıyoruz Amrabat'tan 4.5 milyon euro gelir elde edecek gibiyiz , bu zararı azaltıyor ama Yiğit bir facia...

Hajrovic >>>>> Başkan'ın "arkadaşının" tavsiyesi :S :S :S rezalet...Bu herif karaktersiz , Almanya'da da berbat...

Salih >>>> Yorumsuz....

Ama bu takımı bitiren , sonuçları en kötü olan transfer 10 kere Burak...Bana şu kadar gol attı ıvır zıvır demeyin...Diyen de yok artık...Terim'in iyi top oynayan takımını bitiren en önemli adam , bizi bitiren bu adam...Bu adam olduğu sürece bizden hiçbir şey olmaz...

tüpcüden daha basarisiz bir yönetimimiz vardi

Okadar da degil renkdas, abartmiyalim. Oyle olsa idi o kupalari da alamazdik, yukardan asaga dusmedi bunlar. Tupcu donemini iyi hatirlayin, bundan daha felaket transferler yapmisti..

Okadar da degil renkdas, abartmiyalim. Oyle olsa idi o kupalari da alamazdik, yukardan asaga dusmedi bunlar. Tupcu donemini iyi hatirlayin, bundan daha felaket transferler yapmisti..

maddi hasar olarak tüpcü ile yarisirlar renkdas
bizde yaninda basarida vardi, göze batmadilar

anket yapmasini ogrenmemis konuyu acan renkdasimiz

en kotu transfer; 8mill EUR Amrabat ama aysal'i suclamam burda onu isteyen terim'di

bu seneki pandev/dzemaili/tarik transferleride ayri bi sacma ama oda parasizliktan olan transferler

10'dan fazla kötü transferimiz oldugu icin anketi böyle eklemek zorunda kaldim.

ee napalım yani en kötü transferi seçince ne olacak boşboş işler peşinde koşuyorsunuz

tartışılcak bır sey yok acık ara hajro.böyle kazık her zaman yenmez.

Dany ve Amrabat bu listede olmayı hak etmiyor bana göre.Açık ara Hajrovic diyorum.

salih, hajrovic ve yiğit tabi ki... hiç bir işe yaramayan adamlara para verdik..

amrabata falan kurban olmak lazımmışş.. cris zaten ucuzdu yani maddi kayba uğramadık..

Listeye bak listeye . Burdisso sectim. Ama diğerleride az arkasında değil yani.

Burdissoya cok para ödenmedi ki cok zarari olmadi. Bence Hajrovic ve Pandev
Salih ve Yigit'i saymaya gerek bile yok

~tap

amrabat
dany
hajro
hamit
yigit
s dursun

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt