Üye Görüşü Aysal Döneminin En Kötü Transferlerini Seçiyoruz

Aysal Döneminin En Kötü Transferlerini Seçiyoruz

• Sercan Yıldırım

Oy: 38 30,9%
  • Yiğit Gökoğlan / Yasin Öztekin

Oy: 60 48,8%
  • Cris

Oy: 48 39,0%
  • Ontivero / Sinan Gümüş / E.Adili

Oy: 20 16,3%
  • Furkan/ Umut G / O.Kayar

Oy: 16 13,0%
  • Dany/ Burdisso

Oy: 46 37,4%
  • Hamit/ Pandev/ Dzemaili

Oy: 24 19,5%
  • Erman/ Amrabat

Oy: 19 15,4%
  • Hajrovic

Oy: 61 49,6%
  • Salih/ Tarık Çamdal/ Diğer

Oy: 25 20,3%

• Kullanılan toplam oy
    123
Sercan bana göre fazla oy almis, yapildiginda mantikli bir transferdi. Sercan´in böyle bir düsüs yasayacagi, bardan pavyondan cikmayacagini kimse bilimezdi. Hamit´de keza öyle, yabanci siniri varken, Milli takimin en kariyerli oyuncusu alindi sonucta. Her transfer tutacak diye birsey yok.

Pandev, Amrabat, Xhemaili, Burdisso, Yasin, Salih, Ontiviero, Yigit, Hajrovic bana göre yapilmis en mantiksiz transferler.

Son düzenleme:
Sercan bana göre fazla oy almis, yapildiginda mantikli bir transferdi. Sercan´in böyle bir düsüs yasayacagi, bardan pavyondan cikmayacagini kimse bilimezdi....
Adem Allah aşkına git kendini bir yerden at , koltuktanda olur yüksek olması şart değil !

Adem Allah aşkına git kendini bir yerden at , koltuktanda olur yüksek olması şart değil !

Sercan transfer edildiginde 22 yasindayi, daha 20 yasindaydekn Buraspor yönetimi 10 milyon avro gibi apik sapik paralar talep etti. Bu ligde 18 yasinda parladi cocuk, sen simdi Sercan´da potansiyel olmadigini mi iddia ediyorsun ? Batuhan ve Sercan´in bu hallere düsmesi, Türk futbolu icin son yillarin en büyük kayibi oldu. Santrafor yok ligde.

round 1 adem vs murat

misirlari patlatmaya baslayin beyler:)

☆$☆

Sercan çöptür , ne mal olduğunu daha Bursadayken belli etmiştir , Bursa 'nın şampiyon olduğu sene dahi katkısı reelde çok düşük olmuştur ,
medya'nın şişirdiği boş beleş bir oyuncudur , 10 milyon istenmeside Bursa'nın haltıdır , en ufak ışık olsa zaten 1 sene sonra 3'te 1 fiyata bize kakalamazlardı ,
bize satışları dahi Bursa tarihinin en iyi satışı olmuştur !

Bu ülkede en kolay şey yabancı futbolcu harcamak.Nasıl olsa alternatif bol.2 sezondur oyunumuzu katleden Burak Yılmaz daha düne kadar savunuluyordu.Ama geçen sezon Napoli de 41 maça çıkan 31 yaşındaki Pandev daha 2 maç üst üste oynamadan bitmiş olarak değerlendiriliyor.

tapatalk

pandev saç ektirse başka futbolcu sanır ve süper adamı nerden bulduk derler..adamı denemeden bitmiş deniyor garip..

eklenmesı gereken en onemlı sey eklenmemıs selcuk + burak sozlesme uzatılması...3m eurodan 5 er yıllık sozlesme ıkısınede 30m euro otesi mi var?

Bu ülkede en kolay şey yabancı futbolcu harcamak.Nasıl olsa alternatif bol.2 sezondur oyunumuzu katleden Burak Yılmaz daha düne kadar savunuluyordu.Ama geçen sezon Napoli de 41 maça çıkan 31 yaşındaki Pandev daha 2 maç üst üste oynamadan bitmiş olarak değerlendiriliyor.

tapatalk

WhoScored'e göre geçen sezon sadece 29 maça çikmiş, 17sinde ilk 11de oynamiş.

History

tapatalk

çok haklısın kardeşim....

Dün trtsporda bünyamin gezer ile genç bir adamın yaptığı bir programa denk geldim.Genç eleman selçukun başakşehir maçında yedirdiği golleri yorumlarken selçuk mental olarak düştü dedi.Ondan sonra türkiye'de selçukun kankisi burakla beraber dokunulmazlığı olduğunu hatırladı herhalde birden meloya sallamaya başladı sen niye sakatlanıp oyundan çıkıyorsun da selçuku burada yalnız bırakıyorsun diye.Sonra da selçukun yeteneklerine inanıyorum ama meloyu yetenekli bulmuyorum diye sıvadı.

Yani şunu demek istiyorum medyada böyle adamlar varken,yerliler böyle saçma sapan argümanlarla korunuyorken daha çok çekeceğimiz var.Adamlar bunları korumak için daha önce meloyu,sonra sneijderle,drogbayı şimdi de pandevi ortaya attılar.Ama asıl sorun onlar değil.Asıl sorun Onları izleyip buraya gelen,gözüyle izlediklerinden çok bunlara inanan adamlar...Allah aşkına sadece 3 ş.ligi maçında oynayan pandevi ıslıklayan taraftarlar,50-60 maçtır takımı mahveden selçuk ve burakı sivas maçından sonra alkışlarken hiç utanmadılar mı?..Şu medyanın gazına gelmeye daha ne kadar devam edecekler?..Arkadaş şu adamlara verilen sınırsız kredi kime verildi?..

Burak-selçuk ikilisi 2010'da trabzonda destan yazarken!!,sneijder futbolcu bile olmayan,bazı arkadaşların halı sahaya bile çağırmayacağı pandevle ş.ligini alıyordu barcelona ve münihi eleyerek...Olsun siz yerli kankilerin nefes alışını bile övmek için kullanın yine,sonra da gelen yabancılardan her maçı almasını bekleyin...Maç alırsa da goller dışında sahada yoktu diye çamur atın..

WhoScored'e göre geçen sezon sadece 29 maça çikmiş, 17sinde ilk 11de oynamiş.

History
Transfermarkt'a göre lig, kupa ve şampiyonlar liginde 41 maç

çok haklısın kardeşim....

Dün trtsporda bünyamin gezer ile genç bir adamın yaptığı bir programa denk geldim.Genç eleman selçukun başakşehir maçında yedirdiği golleri yorumlarken selçuk mental olarak düştü dedi.Ondan sonra türkiye'de selçukun kankisi burakla beraber dokunulmazlığı olduğunu hatırladı herhalde birden meloya sallamaya başladı sen niye sakatlanıp oyundan çıkıyorsun da selçuku burada yalnız bırakıyorsun diye.Sonra da selçukun yeteneklerine inanıyorum ama meloyu yetenekli bulmuyorum diye sıvadı.

Yani şunu demek istiyorum medyada böyle adamlar varken,yerliler böyle saçma sapan argümanlarla korunuyorken daha çok çekeceğimiz var.Adamlar bunları korumak için daha önce meloyu,sonra sneijderle,drogbayı şimdi de pandevi ortaya attılar.Ama asıl sorun onlar değil.Asıl sorun Onları izleyip buraya gelen,gözüyle izlediklerinden çok bunlara inanan adamlar...Allah aşkına sadece 3 ş.ligi maçında oynayan pandevi ıslıklayan taraftarlar,50-60 maçtır takımı mahveden selçuk ve burakı sivas maçından sonra alkışlarken hiç utanmadılar mı?..Şu medyanın gazına gelmeye daha ne kadar devam edecekler?..Arkadaş şu adamlara verilen sınırsız kredi kime verildi?..

Burak-selçuk ikilisi 2010'da trabzonda destan yazarken!!,sneijder futbolcu bile olmayan,bazı arkadaşların halı sahaya bile çağırmayacağı pandevle ş.ligini alıyordu barcelona ve münihi eleyerek...Olsun siz yerli kankilerin nefes alışını bile övmek için kullanın yine,sonra da gelen yabancılardan her maçı almasını bekleyin...Maç alırsa da goller dışında sahada yoktu diye çamur atın..
Bunlar dokunulmaz gibi eleştiren yok.Sneijder gibi bir futbolcu bile Burak ve Selçuk'tan daha çok eleştirildi, tartışıldı bu ülkede.

Geri
Üst Alt