Aysal: "Etik spor için boykot ettik"

Eren Arslan

10 Numara!
38dk1p.jpg

Galatasaray Başkanı Aysal bir açıklama yayınlayarak neden F.Bahçe maçına çıkmadıklarının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Haberin Devami GSC Portal'da

Güzel açıklama olmuş.

Boykotu futbola taşıyıp gerekli cezaları verdirmeliyiz.

Ama bu maça çıkmayarak falan değil.

Diğer bütün alanlarda sesimizi gür çıkarmalıyız.

Biz ülkenin en büyük spor kuruluşuysak herkes ona göre davranıcak.

Bir Galatasaray'lı olarak ayrıcalık beklemiyoruz.

Sadece,her konuda adalet istiyorum/z.

Fenerbahçe şike yaptı ve küme düşmeli.

Ayrıca bu Fb spor adamlarının hepsi kirli düzenin içinde.

Siyaseti karıştırmalarına izin vermemeliyiz.

Gerekirse Başbakanla konuşup.Buna izin verdirtmemek için bile baskı yapabiliriz.

17 Haziranın böyle bi güzelliği var.

Sonunda yöneticilerimiz,nasıl baskı yapacaklarını anlamış durumdalar.

Yıldırım Demirören'i kovdurup en tarafsız adamı getirtmeliyiz.

Amacımız ADALET

Başkan fitili ateşlemiş, maeka ismi vermek klubü adli sıkıntıya sokar. Artık görev taraftara düşüyor, organize olup bir liste hazırlamalı ve boykot etmeliyiz. Unutmayın zamanında apo olaylarında italyan markalar boykot yediklerinde yerin dibine girmişlerdi.30 küsür milyon taraftarımızvarsa artık ekonomik yaptırım gücümüzü hissettirmenin zamanı gelmiştir.

gsc yönetimi bir toplantı yapıp boykot edilecek ürün ve markaların bir listesini portala koymalıdır,eğer siteyi hukuki bir sıkıntıya sokacaksa biz başlık altında oluşturalım

müthis aciklama olmus

Maçı neden boykot ettiğimiz anlatılmış işte.Mükemmel açıklama buna karşılık fbden gelecek cevap muhtelemen 'fransızlar 6s xd' seviyesinde olacaktır ama olsun

Türk spor kamuoyu üzerinde üretmeye çalıştığı baskı ve terör ortamı

Güzel, bir nevi terörist demişiz bunlara. Yakın zamanda bu tip ithamların artması dileğiyle...

başgan ULEB e gidelim. recepin tapelerini gösterelim. birde euroligden defetsinler bunlari. bu şerefsizlerin başini her yerde ezmemiz lazim.

Şimdiki yönetime bakıyorum bir de geçmiş yönetime...Geçmiş yönetim resmen yenilgiyi baştan kabul eden bir yapıdaydı...Nitekim Cafe Crown'a evet deyip, Ülker ile mücadele ediyordu,daha doğrusu etmeye çalışıyordu.... Ünal Aysal geldi ve bu saçmalığa son verip basketbolu şahlandırdı...

Hataları var, ama sonuçta bu yapılanlar da yürek ister. Mücadele edilen yapının Türkiye içinde kolları her yere uzanıyor. Taraftar olarak destek vermek boynumuzun borcudur...

Güzel açıklama olmuş.

Boykotu futbola taşıyıp gerekli cezaları verdirmeliyiz.

Ama bu maça çıkmayarak falan değil.

Diğer bütün alanlarda sesimizi gür çıkarmalıyız.

Biz ülkenin en büyük spor kuruluşuysak herkes ona göre davranıcak.

Bir Galatasaray'lı olarak ayrıcalık beklemiyoruz.

Sadece,her konuda adalet istiyorum/z.

Fenerbahçe şike yaptı ve küme düşmeli.

Ayrıca bu Fb spor adamlarının hepsi kirli düzenin içinde.

Siyaseti karıştırmalarına izin vermemeliyiz.

Gerekirse Başbakanla konuşup.Buna izin verdirtmemek için bile baskı yapabiliriz.

17 Haziranın böyle bi güzelliği var.

Sonunda yöneticilerimiz,nasıl baskı yapacaklarını anlamış durumdalar.

Yıldırım Demirören'i kovdurup en tarafsız adamı getirtmeliyiz.

Amacımız ADALET

Başbakan dediğiniz o arkadaş senelerdir Rıdvanlara Acunlara Mahmutlara randevu verirken koskoca G.Saray Spor Kulübü'nün Başkan'ına randevu vermemektedir ve bu konuda hala daha ısrar etmektedir. Boşuna kendinizi kandırmayın. Adam bir numaralı G.Saray düşmanı. Y.Demirören, hükümet destekli olarak federasyonun başına atandığından beri üzerimize oynadıklarını görmüyor musunuz? Arena açılışı ile alakalı bize karşı duyduğu kini saymıyorum bile!!! Ve iş en sonunda yeniden yargılama kararını onaylayıp, bizi paralel ilan edip çıkacaklar işin içinden bakın görün.

Bu mamut ve aziz denen ne idüğü belirsizler bu son dönemdeki cüretlerini nereden alıyorlar zannediyorsunuz? (Bknz: Padişah Hazretleri)

Şu yaşananlardan sonra hükümet destekli fenerasyonun gelecek sene bize 4. yıldızı yar edebileceğine gerçekten inanıyor musunuz? Şaka diyin vallahi gülerim...

Tek bir umut var o da UEFA! O da pısırık kalırsa geçmiş olsun!

Edit: Boşuna günlerdir yırtınmıyorum bu forumda "Basketbolda gösterdiğimiz duruşu futbolda da göstermeli ve gözdağı vermeliyiz" diye...

Sadece maçı boykot etmekle kalmamaşıyız

Müzemizi süsleyen kupalarımıza yeni kupaların dahil olacağı önümüzdeki yıllarda da, kupalarımızın tertemiz bir alın teriyle ıslanacağından taraftarımızın ve tüm spor kamuoyunun emin olmasını isteriz.:005::tiphat::2_thumbs_up_-_animated::016::ka19::GOOL:

Geri
Üst Alt