Aysal: "Etik spor için boykot ettik"

Çıkar da gölgesinde serinleyelim baskanım

IPHONE 5S cihazımdan gönderildi

Başbakan dediğiniz o arkadaş senelerdir Rıdvanlara Acunlara Mahmutlara randevu verirken koskoca G.Saray Spor Kulübü'nün Başkan'ına randevu vermemektedir ve bu konuda hala daha ısrar etmektedir. Boşuna kendinizi kandırmayın. Adam bir numaralı G.Saray düşmanı. Y.Demirören, hükümet destekli olarak federasyonun başına atandığından beri üzerimize oynadıklarını görmüyor musunuz? Arena açılışı ile alakalı bize karşı duyduğu kini saymıyorum bile!!! Ve iş en sonunda yeniden yargılama kararını onaylayıp, bizi paralel ilan edip çıkacaklar işin içinden bakın görün.

Bu mamut ve aziz denen ne idüğü belirsizler bu son dönemdeki cüretlerini nereden alıyorlar zannediyorsunuz? (Bknz: Padişah Hazretleri)

Şu yaşananlardan sonra hükümet destekli fenerasyonun gelecek sene bize 4. yıldızı yar edebileceğine gerçekten inanıyor musunuz? Şaka diyin vallahi gülerim...

Tek bir umut var o da UEFA! O da pısırık kalırsa geçmiş olsun!

Edit: Boşuna günlerdir yırtınmıyorum bu forumda "Basketbolda gösterdiğimiz duruşu futbolda da göstermeli ve gözdağı vermeliyiz" diye...

Bende diyorum ki eğer yönetim böyle birşey başlatırsa bi taraftar olarak hissettiririz bunu başbakana en azından bu kadar açıkça şeyler yapılmaz.Baskı yapmamız gerekiyor.

Bizim için “adalet ve ahlak” kavramları her türlü başarı tanımının üzerindedir ve her türlü kupadan daha değerlidir...

Kazanacağımız en büyük zafer, taraftarlarımıza, ahlaklı ve adaletten yana bir kulübün fertleri olma duygusunu yaşatmak olacaktır...

Müthiş bir açıklama olmuş bravo başkan...

gsc yönetimi bir toplantı yapıp boykot edilecek ürün ve markaların bir listesini portala koymalıdır,eğer siteyi hukuki bir sıkıntıya sokacaksa biz başlık altında oluşturalım

Gsc yönetiminin daha mühim işleri var Eurovision gibin

Bende diyorum ki eğer yönetim böyle birşey başlatırsa bi taraftar olarak hissettiririz bunu başbakana en azından bu kadar açıkça şeyler yapılmaz.Baskı yapmamız gerekiyor.

Renkdaşım anlıyorum demek istediğini ama nasıl olacak bu bana söyler misin? Senin en büyük taraftar oluşumun en hafif tabirle "Hükümet Yanlısı, Padişah Yalakası" olarak görülüyorsa nasıl olacak bu iş? Zaten senin bu taraftar oluşumun aylardır Ünal Aysal yönetimine muhalefet ediyor yani bir nevi hükümetin tetikçiliğini yapıyor. Çünkü en başta sözde dünya liderleri, Ünal Aysal ve Yönetimini Galatasaray'ın başında istemiyor ve düşürmeye çalışıyorlar. Bunu yaparken Galatasaray içindeki piyonları da kim olabilir sen söyle??

Boşuna aylardır söylemiyorum bu forumda "Bir Galatasaraylı olarak UltrAKaslan'dan utanıyorum" diye... Hiçbirşey boşuna değildir. Herşeyin bir nedeni vardır!

EFSANE BAŞKAN ÜNAL AYSAL

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

"Ben Galatasaray'ın yerinde olsam..."

erman-toroglu-640.jpg

İşte Toroğlu'nun sert eleştirilerde bulunduğu o yazısı;

"Basketbolu çok severim. Ankara'da kaçırdığım basketbol maçı yoktu diyebilirim. Kaliteli bir spordur. Bir zamanlar oyuncusu da öyleydi, seyircisi de. Bakınız, öyleydi diyorum. Şu anda öyle değil. Niye, çünkü futbol seyircisi stattan salona geldi, rezillik başladı. Bunun yanında Türkiye'deki futbolu perişan edip, şike olaylarını çıkaranlar, Türkiye'deki seyirci potansiyelini düşürenler, nerde olay, kavga, gürültü varsa orda olan başkan ve yöneticiler basketin içinde olunca basket potasının da içine ettiler. Bunlar öyle kabiliyetlidirler ki içine etmek için potaya kadar sıçrayabilirler. Bunlarda yüz ve surat olmadığı için her türlü şeyi yaparlar. Camialarına verdikleri zararlar inanılmazdır. Çok uzağa gitmeyin... F.Bahçe'nin şikeyle ilgili olaylarında bazıları "F.Bahçe kimle şike yapmış" diyordu. Kimlerle yaptığına zaten mahkemeler karar verdi. Şimdi yavaş yavaş UEFA da karar veriyor: "Sivas ve Eskişehir şike yaptı. Benim mahallemde size futbol oynatmam!"

...Türkiye'de şikeye bulaşanların isimleri önemli değil, zihniyetleri devam ettikçe; bu isimler hala görev aldığı müddetçe Türkiye'de spor ancak böyle olur. Ben G.Saray'ın yerinde olsam basket şubesini kapatırım. Bakalım o zaman Türkiye'de basket ne olur? Ondan sonra tek başlarına yumruk atarlar. Ama inanın bunlar öyle insanlar ki, kimseleri bulamayınca aynanın karşısına geçip kendilerine bile yumruk atarlar. "

Acaba bu şikeci ve yandaşları ne konuşuyor ve nasıl aralarında anlaşıp bunları yapıyorlar...

a- " Ya bak görüyormusun. Bu düzeni fazla devam ettiremeyiz böyle giderse. O yüzden bir şekilde Galatasaray'ı ekarte etmek zorundayız. Gerekirse arsızlık, ahlaksızlıkta, soysuzlukta tavan yapıp onları susturmak zorundayız. Yoksa düzenimizi bozacaklar. "

b- " Abi bu Galatasaray'da olayları amma büyüttü ya. Altıüstü şurada 3-5 kuruş nemalanacağız. Nolur sanki ses çıkarmasalar"

c- " Valla ben de biliyorum yaptığım yanlış ama ne yapayım emir büyük yerlerden geliyor"

d- HEPSİ

5. bir şık olarak " Fenerbahçe haklı ve ona haksızlık yapıldı" gibi bir şık koymadım. Çünki yok öyle bir şey. yok. yok.

Güzel açıklama yapmış başkan.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yakın zamanda müspet bir ivme yakalayacağımızı düşünüyorum :D

tapa

mehmet senol @mehmetsenol · 1 min

31. Ama fırtınalar gelir geçer; ilkesizler değil, güce tapanlar değil, Galatasaray kalır.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 2 min

30. Galatasaray, konjonktürel olarak çok zorlu günler yaşıyor. Özgür bakış açısının ve bu ülkenin aydınlık yüzü olmasının cezasını çekiyor.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 3 min

29. Ve bu gelenek, özgür düşünce, biat etmeyen tavır kulübün genetik kodunda var.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 4 min

28. şimdi uzun uzun anlatmayayım ama gerektiğinde iktiadara "nalet olsun, ben gidiyorum1 diyecek kadar cesur ve prensip sahibi.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 5 min

27. Tevfik Fikret, bir asi. Düzenle uyuşamayan bir idealist, bir romantik. Aydınlanma felsefesinden almış gücünü.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 6 min

26. Atatürk olmasa, Tevfik Fikret bugünkü anlayışla bir "1hain" olarak anılırdı. Onun Fikret sevgisi T.Fikret'i taşıdı Türkiye'ye bugün.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 7 min

25. Bu davranış, Galatasaray'ın köklerinde ve genlerinde var. Biraz geç ve sabırlı hep ama var. Tevfik Fikret bu konuda müthiş bir örnek.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 8 min

24. Galatasaray devlete, "Bak baskette bu noktaya geldi, ama esas futbolda da bu noktaya gelecek, eğer tarafsızlığı seçmezsen" diyor

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 10 min

23. Yani Mesaj, bence esasen devletin ta kendisine: Takım tutma, eşit ve kapsayıcı ol artık. Renk uğruna ülke futbolunu da batırıyorsun..

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 11 min

22. Dolayısıyla Galatasaray, artık tekrar kendi duvarlarının dışına çıkabilir, çıkacak gibi de görünüyor.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 13 min

21. Ama burası bizim ülkemiz. Türkiye'nin futboldaki ve birçok spor dalındaki öncüsüyüz. Burayı, konjonktürel barbarlığa bırakmayız.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 14 min

20. Dolayısıyla Batı, Galatasaray'ı istiyor ve tercih ediyor.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 15 min

19. Dahası büyük ve coşkulu taraftarı ve yapısıyla o liglerin en büyük rengi..

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 16 min

18. Galatasaray gerek UEFA ve gerekse FIBA/ULEB nezdinde çok itibarlı bir marka ve onların eşit ve adil liglerinde saygıyla anılıyor.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 16 min

17. En büyük destek-şimdilik devletten gelemeyeceğine göre- Batı'dan gelecek...

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 18 min

16. Bilemiyorum; elbette güçlü bir kurum ama bu konuda Galatasaray'a daha güçlü destekler de lazım.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 18 min

15. Galatasaray'ın topa girmesi, başıboş bir biçimde devletin kafasına göre biçimlediği sporun gisişatını belirler mi?

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 19 min

14. Şimdi Galatasaray, bu ülkenin çok ciddi ve önemli bir kurumu olarak, topa girme kararı aldı.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 20 min

13. Bursaspor, rahmetli İbrahim Kızıl'ın inisyatifiyle, tamamen ahlaki bir noktada yola çıkarak bağımsız duruşu ve adalet cephesini seçti.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 21 min

12. Anadolu kulüpleri, palazlanmış yeni AKP burjuvazisinin üyeleri olarak, devletin işaretine baktı sadece..

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 23 min

11. Benim en çok güvendiğim "solcu" Beşiktaş, tamamen devletin kucağında olduğu için, kapı arkasına saklandı...

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 24 min

10. Trabzonspor, bu süreci başlattı ama doğrusu yapayanlız kaldı, bizim gibi taraftarlar dışında kimse destek olmadı.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 25 min

9. FB, devleti yanına alıp arsızlaştıkça, ceza görmeyip aksine ödüllendirildikçe eşitlk ve adalet yanlıları bir süre sonra siner ve pes eder

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 26 min

8. Bu sürecin sonu, eski Bulgaristan'da, eski SSCB'de olduğu gibi bir takımın "devletin takımı" olarak spora tamamen hükmetmesidir.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 27 min

7. Biz bunu 3 yıldır söylüyoruz ama nihayet Galatasaray da bunun gelecekte yol açacağı inanılmaz noktanın farkına varmış görünüyor.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 27 min

7. Biz bunu 3 yıldır söylüyoruz ama nihayet Galatasaray da bunun gelecekte yol açacağı inanılmaz noktanın farkına varmış görünüyor.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 28 min

6. Şike yapıyor, cezalandırılmıyor. İstediği maçına istediği hakemi atayabiliyor. Hapis cezası alıyor, hapse girmiyor vd. vd.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 29 min

5. Oysaki ortada ciddi bir problem var. Herkes gözünü kapatsa, yok saysa da FB esir aldığı bu kurumlarla ülke sporunun tek hakimi oldu...

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 30 min

4. Sporun bu 3 ayağı da FB'nin esiri durumda ve sporun en büyük düşmanı olan ahlaksızlık ve adaletsizlik adeta doğallaştırıldı.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 33 min

3. Açıklamada FB'nin 3 ana gözdeyi etkileyerek, sporu ve rekabeti iyice batırdığını vurgulanıyor: Devlet, Medya ve taraftarlar...

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 34 min

2. Yeni bir tanımlama getirmişler; "boykot"... Buradan bir maçlık bir durum olmayabileceğini anlıyoruz.

Vertaling weergeven

mehmet senol @mehmetsenol · 35 min

1. Galatasaray'ın açıklaması, basketboldaki kararın arka planında yatan düşünceyi ve yola çıkış mantığını ortaya daha açık ortaya koyuyor.

Geri
Üst Alt