Aysal: "Moyes önceliğimiz değil"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
09s64moyes-469359.jpg

Moyes temasıyla ilgili olarak Galatasaray Başkanı Ünal Aysal konuya açıklık getirdi.

Detaylar GSC Portal'da...

hitzfeld emekli olacka,

löw sümüklü + cöp

elde kaldi klinsmann..

klinsmann'in teknik-taktik becerisi iyi degil, yanina iyi bir türk yardimci lazim,

lakin soft skills olarak adlandirilan (insani iliskiler, hirs ve motivasyon asilama vs) cok üst düzey

Moyes, çalışkan biri. Başarıya bu kadar ihtiyacımız olan bir dönemde gelmeli midir? Riskli. Ben şahsen isterim ancak zaman doğru zaman mı, bilmiyorum. Klinsmann konusuna gelince Gökay güzel açıklamış. Taraftarın seveceğine eminim ancak saha içinde ne olur, soru işareti. Bilic'e benzetebiliriz.

Hitzfield veya Klinsman gelsin gelecekse diğerleri leş .

Başkan bir gün Hikmet Karaman'la fikir alış verişinde bulunuyor, başka bir gün Moyes'i getirtip onunla fikir teatisinde bulunuyor. Böyle yaparak ise çok savunmama rağmen inandırıcılığını yitiriyor. Neyse işin sonunda bizi sümüklü Löw'e bırakmasın da..

Ne Low, ne Klinsmann nede Hitzfeld gelsin, Klinsmann kulub teknik direktorlugu yapamaz, Hitzfeld tatile cikmak istiyor, Low de bi sartla olur, oda pis apuk sapuk burnunu karistirmaktan vazgececekse...

hitzfeld emekli olacka,

löw sümüklü + cöp

elde kaldi klinsmann..

klinsmann'in teknik-taktik becerisi iyi degil, yanina iyi bir türk yardimci lazim,

lakin soft skills olarak adlandirilan (insani iliskiler, hirs ve motivasyon asilama vs) cok üst düzey

löw'ü beğenmiyormuyuz ? :D lükse bak :D

Klinsmann'ı daha önce bende istemiyordum ama ABD'ye oynattığı futbol sadece " gaz " futbolu değil bence , milli takım-klüp takımı farkı ve daha evvelki Bayern tecrübesi kötü ama ,

baştan önyargıyla bakılacak birisi değil kanımca .

Başkanı severim ve desteklerim. Ama son zamanlarda iyice ayar etmeye başladı.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ya ne kadar çer-çöp adam varsa görüşme yapıyoruz :D

Bunlar ciddi kulubu batirmaya karar vermisler herhalde. Ne Moyes'u ya? Dunyada teknik direktor mu kalmadi? Kimin kafasindan cikiyor bu fikirler?

Bu adami Istanbul'a cagirip gorusmeye nasil karar verdiklerini merak ediyorum. Birisi toplantida "hani o Manchester'da cok basarisiz olan, her konustugunda kendini rezil eden, her seyi yuzune gozune bulastiran adam var ya, onunla bir goruselim" mi demis birisi? Aysal da "iyi fikir hemen cagiralim gelsin" mi demis?

Bunlar ciddi kulubu batirmaya karar vermisler herhalde. Ne Moyes'u ya? Dunyada teknik direktor mu kalmadi? Kimin kafasindan cikiyor bu fikirler?

Bu adami Istanbul'a cagirip gorusmeye nasil karar verdiklerini merak ediyorum. Birisi toplantida "hani o Manchester'da cok basarisiz olan, her konustugunda kendini rezil eden, her seyi yuzune gozune bulastiran adam var ya, onunla bir goruselim" mi demis birisi? Aysal da "iyi fikir hemen cagiralim gelsin" mi demis?

hahahaha:)

Ozaman Klinsmann bence en iyi tercih. Yav baskan bilmiyormusun Moyesin ne derece bir mal oldugunu. Tamam öncelik degilmis ama görüsme yapilmasi ve arka planda tutulmasi bile skandal.

Geri
Üst Alt