Aysal: "Moyes önceliğimiz değil"

hadi diyelim ki adam geldi önceliğimiz değil diyerek baştan kaybettin zaten

sadece bir "basarisini" göster o zaman td'lik kariyrerinde :)

uefa kupası mı finali mi bir şey vardı stutgart "bu kısımdan çok emin değilim" ile mesela onun dışında genelde milli takım ile yarı final , final falan ? bunları başarı olarak saymıyormuyuz? Ayrıca Almanya güzel top oynuyor sistemi de iyi ha dersen ki o Almanya , kulüp bazında ne yapar? ona bir şey diyemem elbet görmek lazım

uefa kupası var mesela onun dışında genelde milli takım ile yarı final , final falan ? bunları başarı olarak saymıyormuyuz? Ayrıca Almanya güzel top oynuyor sistemi de iyi ha dersen ki o Almanya , kulüp bazında ne yapar? ona bir şey diyemem elbet görmek lazım

Almanya ile yari final basari sayilmaz bence? Adamlarin kadrosuna bak. Löw olmayip baskasi gelse bu kadroyla en az yari final oynamali zaten. Löw'ün finale kaldigini hatirlamiyorum. TÜrkiyede de calismist bir donem noldu? Teneke baglayip yolladilar. Hadi basariyi bosverelim.

Almanlarin oynadigi futbol son derece lesh ve uyusuk. Oyun ici kombinasyonlar, variyasyonlar sifir. Ne hucum ne defans oynuyorlar. Genel olarak 1-2 kisinin ayagina bakan bir oyun (ozil, muller, gotze). Ghana almanlari duman ediyordu kafalari calissa, keza amerikanlar biraz daha zeki ve teknik olsalar yenmislerdi almanlari.

Adam defansta 4 stoper ve on libero da bek oyuncusu oynatiyor. Bize gelince semih sag bek, chedjou balta stoper, koray sol bek, sabri on libero oynasa ne dersin? Low kim ya isi bilmiyor dersin.

Aha mancini semih'i sag bek oynatti noldu?

Herkes yerden yere vurdu adami.

Mancini gibi adami kovuyorsan basarisizliktan dolayi, ondan daha iyisini getirmek mecburiyetindesin.

Ayrica ben saha kenarinda surekli burnunu karistiran ve burnundan cikardiklarini agizina sokarken kameralara yakalanan ve sonra bu eliyle oyunculariyla tokalasan adam istemiyorum. Ben bile tiksiniyorum izlerken. Oyuncular ne dusunur? Low'u kimse ciddiye almaz (hatirlayin tigana kurdanci, mancini mektupcu, kocaman hasortman vs.)

Ünal Aysal'ın istediği Alman hocalar teker teker reddediyor. Ünal Aysal garantiye almak için görüşmüştür onlar olmazsa %86 moyes Galatasaray'da olur.

Mancininin üzerine birde moyesi kaldıramaz bu taraftar

Hesap Makinesi

Mancini gibi adami kovuyorsan basarisizliktan dolayi, ondan daha iyisini getirmek mecburiyetindesin.

her dediğin göreceli de şuna katılmamak elde değil , Mancini taraftar yüzünden yollandı çok yanlış yapıldı. Ben bu sene başarılı olacağını düşünüyordum

Adı geçen yabancıların kalitesi tartışılmaz.Anca bu aşılar türkiyede tutmaazzzzz.

Yerli şart.

Denizli şart buraya.

Florya çok karışık.Buraya duyguyu ve inancı yükleyecek adamlar şart.Nitekim böyle isimler başarılı oldu hep.

Terim,Luce gibi

Denizli bu işi halleder.Arkadaşlık pekişir.

Yabancı gelecek.İdman koşu hadi maça.

Türk ne yer ne içer nede üzülür nede ağlar bilmez.Luce istisna.

Rijkardd nerde hani Schuster nerde Mancini nerde

İsim iş yapmaz bizde

ÇARE DENİZLİ

Geri
Üst Alt