- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 358

Başkanlığa aday olup olmayacağı merak edilen Aysal, Ali Dürüst’le görüşmesinde net sinyaller verdi.
Detaylar GSC Portal'da...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaçtı deyince kızmayın ozaman
seçim kararını kendi aldı
Ünal Aysal kaciyor mu yani ? Eger Ünal Aysal giderse, sorarlar adama 2013 secimlerinde neden birakmadin diye... Basarili bir Hoca var, ve sen adam ile anlasamadigin icin kuyusunu kaziyorsun. Ozaman gitseydi de Terim meselesini baska bir Yönetim cözseydi. O secimlerden sonra yaptigi nerdeyse her hamle zaten bir fiasko ve kulübü geriye götürdü.
fatih terim bu kulübün ağa babası mı ? başkanla sürtüşücekler ve başkan istifa edip gidecek o ağa orda kalacak işe bak. burası çatladıkapıspor değil Galatasaray.
Ne alakasi var. Ünal Aysal gitti diye Prandelli´de mi gitmek zorunda ? Isleyen bir düzen ve bir birinle uyumlu calisan Teknik Adam ve bazi yöneticiler var. Galatasaray´in menfaatini düsünüp ozaman kendisi gidebiliridi.
Bu tabiki eger simdi kacarsa gecerlidir !!!! Hadi güven tazelemek ister yeni bir yönetim ile, secilmez bu baska birsey... Ama eger simdi kacip giderse o düzeni yikip, ben sorarim niye bir sene önce gitmedi diye ? Hic degilse zirvede birakirdi.
Ünal Aysal kaciyor mu yani ? Eger Ünal Aysal giderse, sorarlar adama 2013 secimlerinde neden birakmadin diye... Basarili bir Hoca var, ve sen adam ile anlasamadigin icin kuyusunu kaziyorsun. Ozaman gitseydi de Terim meselesini baska bir Yönetim cözseydi. O secimlerden sonra yaptigi nerdeyse her hamle zaten bir fiasko ve kulübü geriye götürdü.
Her konuyu Fatih Terim'e getirmekten vazgeç artık.Ünal Aysal kaciyor mu yani ? Eger Ünal Aysal giderse, sorarlar adama 2013 secimlerinde neden birakmadin diye... Basarili bir Hoca var, ve sen adam ile anlasamadigin icin kuyusunu kaziyorsun. Ozaman gitseydi de Terim meselesini baska bir Yönetim cözseydi. O secimlerden sonra yaptigi nerdeyse her hamle zaten bir fiasko ve kulübü geriye götürdü.
Öyle deme şimdi sana yemekte pilav günü mü yoksa kebap var deseler hangisini seçersin?fatih terim bu kulübün ağa babası mı ? başkanla sürtüşücekler ve başkan istifa edip gidecek o ağa orda kalacak işe bak. burası çatladıkapıspor değil Galatasaray.
fatih terim konusunda emin değilim terimde onun kuyusunu kazmış oluyo bi bakıma
bize en büyük darbeyi terim-aysal çekişmesi vurdu. ikisi de zarar vermiş oldu.
savaşı aysal kazandı ama Galatasaray kaybetti.
ondan sonraki hoca tercihleri transfer tercihleri yönetim kurulu vs. berbat zaten