GSC Portal Aysal Net Sinyaller Verdi!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
7cf57aysalhaber3_7WSAT-Kopyala.jpg

Başkanlığa aday olup olmayacağı merak edilen Aysal, Ali Dürüst’le görüşmesinde net sinyaller verdi.

Detaylar GSC Portal'da...

Çok fazla bu yönde haber çıkıyor. Muhtemelen aday olmayacak başkan. Yavaş yavaş empoze ediliyor camiaya.

GT-I9300 Tapatalk

valla kendi bilir..her olayda krız cıkarıp kustum oynamıyorum demekte ustune yok yapay gundem yaratarak klupten kacmanın yolunu buldu

aysal simdi bırakacak,3-5 ay sonra anlayacaklar kıymetini

yazıklar olsun dinazorlara

bırakma be baskan,sevindirme sunları

siyaset amacina ulasti...

bu durumdan en karli siyaset ve kuslar cikacak...

yaziklar olsun gs camiasina, bu adama destek cikmadilar.

kaçtı deyince kızmayın ozaman
seçim kararını kendi aldı

Ünal Aysal kaciyor mu yani ? Eger Ünal Aysal giderse, sorarlar adama 2013 secimlerinde neden birakmadin diye... Basarili bir Hoca var, ve sen adam ile anlasamadigin icin kuyusunu kaziyorsun. Ozaman gitseydi de Terim meselesini baska bir Yönetim cözseydi. O secimlerden sonra yaptigi nerdeyse her hamle zaten bir fiasko ve kulübü geriye götürdü.

yapma başkan iyi bi yönetim kur ve bi dönem daha çalışıp kulübü emin ellere emanet et. alp yalman helvacı falan yapamaz bu işleri. artık çok büyük bi holdinge benzedik bu adamlar yönetemez kulübü. güçlü bi aday çıksaydı bırakabilirdin ama şu aşamada kulübü yarı yolda bırakma. sağlam bi yönetim kur omuzundaki yük hafiflesin daha rahat bi başkanlık süreci geçirirsin.

Ünal Aysal kaciyor mu yani ? Eger Ünal Aysal giderse, sorarlar adama 2013 secimlerinde neden birakmadin diye... Basarili bir Hoca var, ve sen adam ile anlasamadigin icin kuyusunu kaziyorsun. Ozaman gitseydi de Terim meselesini baska bir Yönetim cözseydi. O secimlerden sonra yaptigi nerdeyse her hamle zaten bir fiasko ve kulübü geriye götürdü.

fatih terim bu kulübün ağa babası mı ? başkanla sürtüşücekler ve başkan istifa edip gidecek o ağa orda kalacak işe bak. burası çatladıkapıspor değil Galatasaray.

ulen adamın neresine sahip çıkayım elde tutulur bir tarafı yokki ft dönemi sonrası rezaletlerle dolu ft yi göndererek doğru yaptı ama futbolu gerçekten bilmediği için rezalet işler yaptı ft öncesi güçlü yönetimi dağıtmasıda ayrı bir rezalet rezalet transferler rezalet sözleşmeler rezalet teknik direktör tercihleri saçma sapan yönetici tercihleri ve görev dağılımı geldiğinde 1.50 olan doları günümüzde 2.20 iken dalga geçer gibi borçlar geldiğimdekilerle aynı demeci rezaleti heryer rezalet ha bunları yazarken daha iyisimi gelecek vs diyebilirsiniz aysal iyi değildi vizyon sahibi bir adamdı ama futbol bilgisi kendisininde dediği gibi rezalet olunca rezalet işler yaptı bundan sonra gelecek olanında çok iyi olacağını düşünmüyorum 3 4 senemiz karanlık gibi hakkımızda hayırlısı ne diyelim

fatih terim bu kulübün ağa babası mı ? başkanla sürtüşücekler ve başkan istifa edip gidecek o ağa orda kalacak işe bak. burası çatladıkapıspor değil Galatasaray.

Ne alakasi var. Ünal Aysal gitti diye Prandelli´de mi gitmek zorunda ? Isleyen bir düzen ve bir birinle uyumlu calisan Teknik Adam ve bazi yöneticiler var. Galatasaray´in menfaatini düsünüp ozaman kendisi gidebiliridi.

Bu tabiki eger simdi kacarsa gecerlidir !!!! Hadi güven tazelemek ister yeni bir yönetim ile, secilmez bu baska birsey... Ama eger simdi kacip giderse o düzeni yikip, ben sorarim niye bir sene önce gitmedi diye ? Hic degilse zirvede birakirdi.

Ne alakasi var. Ünal Aysal gitti diye Prandelli´de mi gitmek zorunda ? Isleyen bir düzen ve bir birinle uyumlu calisan Teknik Adam ve bazi yöneticiler var. Galatasaray´in menfaatini düsünüp ozaman kendisi gidebiliridi.

Bu tabiki eger simdi kacarsa gecerlidir !!!! Hadi güven tazelemek ister yeni bir yönetim ile, secilmez bu baska birsey... Ama eger simdi kacip giderse o düzeni yikip, ben sorarim niye bir sene önce gitmedi diye ? Hic degilse zirvede birakirdi.

sen önce arkadan iş çeviren kendini kovdurmak için elinden geleni yapan terime hesap sor bence. bu takımı ilk bırakıp giden odur üstelik düşmanın safına geçerek. ünal aysalı prandelli tercihi konusunda hatalı buluyorum ama terim konusunda büyük suçlu terimdir.

Gecen sene secildikden sonra yeni yönetim ile hoca soeunu ortaya cıkdı.

Her konuyu Fatih Terim'e getirmekten vazgeç artık.

Öyle deme şimdi sana yemekte pilav günü mü yoksa kebap var deseler hangisini seçersin?
:)

fatih terim konusunda emin değilim terimde onun kuyusunu kazmış oluyo bi bakıma
bize en büyük darbeyi terim-aysal çekişmesi vurdu. ikisi de zarar vermiş oldu.
savaşı aysal kazandı ama Galatasaray kaybetti.
ondan sonraki hoca tercihleri transfer tercihleri yönetim kurulu vs. berbat zaten

fatih terim konusunda emin değilim terimde onun kuyusunu kazmış oluyo bi bakıma
bize en büyük darbeyi terim-aysal çekişmesi vurdu. ikisi de zarar vermiş oldu.
savaşı aysal kazandı ama Galatasaray kaybetti.
ondan sonraki hoca tercihleri transfer tercihleri yönetim kurulu vs. berbat zaten

Kaybetmek ve kazanmak ile alakali birsey degil bu. Teknik Adam´in var adam bos mukaveleye imza atmis, kulüb istedigi gibi istedigi zaman fesh etme yetkisine sahibti zaten. Terim´in de hatalari vardi, ama benim icin önemlisi olaylarin Galatasaray menfaatleri dogrultusunda sonuclanmasidir. Bir Teknik Adam´i sezon basinda gönderirsen sabotaj edersin ister istemez. Bu su an bizde hic basarisi olmayan Prandelli icinde gecerlidir, yeni yönetim 4-5 hafta sonra komik bir sekilde gönderirse ensesine yapisirim burada.
Tartisabilirsin Teknik Adam ile, ama kisisel nedenlerden sen hareket edemezsin. Eger iki sene kulübe basari getirmis Teknik Adam´i gönderiyorsan bunun arkasinda bir sportif plan olmasi lazim yoksa bu duruma düsersin. Ama arkada hic birsey yoktu, ve simdi bu enkazi birakip kendisi de kacarsa cok ayip etmis olur...

Gönderilen Fatih Terim´e kacti diyip, kendi istedigi ile ya istifa edecek, yada aday olacak Aysal´a gönderildi diyenler bana istedigini yazabailirler ama bu saaten sonra cevaplamam bile... Eger Fatih Terim kendisi istifa etseydi bukadar ekstrem olmasa bile sizin ile benzer fikirde olacagimi zaten bin kere yazdim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt