Aysal Sözünü Tuttu!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
bf881Untitled.jpg

Transfer döneminde başarılı bir taktik izleyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, son günde bombaları patlattı.

Detaylar GSC Portal'da...

Son gün gelen oyuncuların bonservisleri de, yıllık ücretleri de cok uygun. Tarık'ın bonservisi yüksek gelebilir, ama yabancı sınırında yapılması gereken bir transferdi. Umarım yapılan takvielerle takımımız bu sene kendilerine güvenenleri mahcup etmez ve sezon sonunda 4. yıldızı takmıs oluruz.

Boş muhabbet. Yapması gereken çok iş var. 1 yıldır çok geriye gidiyor.

ne sözü ocakta beleşe almadığı tarık'ı 5 m euroya aldı 3 ay öncede alabileceği dzemaili ve pandev'i son gün aldı geldi lig başlamış cl ye 2 hafta kalmış çöplerin bir kısmını gönderdi bir kısmını gönderemedi gönderdiği adamların maaşını yine biz ödüyoruz rezalet yönetiliyoruz

Transfer yapmış olmamız başarılı bir transfer dönemi geçirdiğimiz anlamına gelmez. Son dakika transferleri kamp görmüyor.

-Eboue

-Sabri

-Yigit

Bunlar hala kadromuzda duruyor. Bunlari yollayamiyorsan birak baskanligini Prandelli hoca olmasa bu gecen seneki fiyaskolar kadromuzdaydi.Prandelli hoca hic olmazsa kadromuzdaki bir kisim cöpleri temizledi.Sen daha bunlari yollayamiyon.Birde ustune Almeidayi getirecek tam fiyasko kadrosu olacakti Prandelli hoca sağolsun o istemedi.

Kendi takımlarında kamp görmüş olamazlar mı ?

Kendi takımında kamp görmesiyle bizde görmesi bambaşka durumlar. Adam 1.5 ay boyunca farklı taktikle farklı oyuncularla mental olarak sezona hazırlanıyor. Fiziksel olarak lafım yok zaten. Disiplinli oyuncular aldık 90 dakikayı rahat kaldıracak durumdalar.

fiyat olarak iyi transfer yaptık ama performans olarak ne vereceklerini ilerleyen aylar gösterecek.

ne sözü ocakta beleşe almadığı tarık'ı 5 m euroya aldı 3 ay öncede alabileceği dzemaili ve pandev'i son gün aldı geldi lig başlamış cl ye 2 hafta kalmış çöplerin bir kısmını gönderdi bir kısmını gönderemedi gönderdiği adamların maaşını yine biz ödüyoruz rezalet yönetiliyoruz

Tarık konusunda haklısın ama yönetim sanırım şimdi 4.5m isteyen esesi zengin edeceğimize 500 bine Veysel'i alalım belki tutar mantığıyla hareket etti. Yeterli olmayınca mecbur Tarık'ı yüksek fiyatla da olsa aldık.

Yabancı transferler konusuna katılmıyorum çünkü örneğin Eboue'nin gönderilemediği gibi Dany, Ontivero, bir ihtimal de Amrabat gönderilemeyebilirdi. Bu durumda onlardan katkı almadan bir sezon boyunca tüm ücretlerini ödeyecekken bir de yeni transferler yapabilmemiz mali açıdan bizi zorlardı. Yönetim yeni transfer yapmadan önce eldeki yabancıları elden çıkarma yolunu seçti ve ben de bunu mantıklı buluyorum.

Ne sözü ya rezil bir süreçti bu transfer dönemi. Aldığımız her oyuncu iyi çıksa bile.

Yabancı transferlerle ilgili yorum yapmayacağım,uyum sağlamalari önemli olan

Türkiyenin en gözde anadolu topçuları kimdi?olcan ve tarik.ikisinide aldimi başkan?aldı.

1m'a alinacak isim yerine Salih alindi, sonra 5 verilip o 1milyonluk oyuncuya 4,5 verildi.

Form olarak gecen sene hayalkirikligi yasatan isimler yine son gun transferiyle geldiler. Bunun neresi basari

Tapatalk

Önümüzdeki yılların transferlerini bir yıl öncesinden yaparsak son günde verimli olabilir. Sezon başı hazırlıklarına katılamayan oyuncuların katkı sağlayabilmesi için sanırım ocak ayına kadar beklemek gerekecek.

Başkanım kusura bakmasın ama gidip herhangi bir mal almıyorsunuz. Sonuçta para verdiğiniz bir insan oluyor. Adaptasyon süreci, kondisyon vs. gibi bir çok etken var. Avrupa'da uygulanan sistem sizin yaptığınıza pek benzemiyor. Şayet geçen sezon içerisinde eksikleri görüp de bu isimleri düşünmüş olabilseydiniz sanırım aynı fiyatlarla aynı adamları geçen şubat ya da mart ayında almış olur ve yaz kampını tam kadro geçirtebilmiş olurdunuz.

Biraz ben aldım sıramı savdım, bundan sonrası teknik heyetin sorumluluğu diyerek başarısızlık durumunda topu taca yollamanın bir yolu bu...

Her ne kadar son gün transferlerine karşı olsamda bu transfer dönemi bizim için iyi geçtiğini düşünüyorum.

artık bu senede gitti bize plan lazım planlayarak yapın işinizi hep günü kurtarma düşüncesinden vazgeçin

Avrupa'da olmuyor sanki son gun transferleri. Daha iki gun once Real, United, Milan, Arsenal kac tane adam alip sattilar transferin son gununde.

Geri
Üst Alt