GSC Portal Aysal, Terim Gerçeğini Açıkladı!

Yanlis hatirlamiyorsam, ayni aciklamayi bir baska yöneticide ayni kaynağa yapmisti. Gazete öyle yazmisti, fakat ayni yönetici sonra böyle bir aciklama yapmadiğini söylemisti. Bu yüzden videolu aciklama olmadan bizim basina güvenmiyorum.

Böyle bir aciklama dogru olmaz ise yalanlanir zaten. Böyle bir haber cikmisti AMK´da bir GS yöneticisi ile ilgili, sonra resmi Site üzerinden yalanlandi. Sonra AMK´ya Ali Dürüst bir aciklama yapti ve aciklik getirdi ve olanlari anlatti... Bu senin dedigin olay ile mi alakali bilemem, ama benim hatirladigima göre Ali Dürüst böyle bir gelisme sonrasi yorum yapmisti... Refik Arkan´di o yönetici...

Bunun ile bagdasan bir cok aciklamasi var Ali Dürüst´ün... Tabi, yinede sen bilirsin.

Hersey Eleman sözü ile koptu. Terim bu sözü kendisine yediremedi ve usulsüz bir sekilde kulüpten ayrıldı.

Sonuc ? Terim gitti Gs bitti.

baskan acıkca yalan soyledı dun tvde tupcu ıle 1 kere konustum dedı terım 3 kere konusuldu dedı hepsını de tek tek acıkladı...acıkcası 4 maclıgına anlastık dıyor baskan tvde ımza torenı gorunce sasırdım dıyor neye sasıosun kı? ızın vermıssın ıste..kagıtta da hayırlı olsun turk futboluna yazıyor

Ben bu tarz açıklamaları çoğunlukla dinlemem de, okumam da. Futbolla ilgilenirim gerisine çok karışmam. Ama Terim'in kimseyi suçlamadığı yalan. Defalarca yönetimi taraftara yem etmeye çalıştı. Buna görevde olduğu süre de dahil. "Birileri istedi diye imza atmam"lar falanlar filanlar.

Ha bi de Terim'in o yaptığı "tek konuşma"nın zamanlaması da manidardı. Hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama çok kritik bir maç öncesiydi (sonrası da olabilir).

Fenerbahce maci öncesi =)

kovmakla ne kadar haklı oldugunu dün bir kere daha ispat etti

terim aksini iddia ediyorsa cıksın konussun

tabii yüzü varsa

kaos maos,önümüzdeki bikac sene ben hicbisey beklemiyorum takımdan bundan sonra

battı balık yan going,herkes döksün etegindeki tasları

Fatih Terim, Galatasaray'ı bırakıp gitmiştir..

Terim bir kere konustu ve sustu. Bu konuyu devamli ortaya atanlar, her seferinde farkli seyler söylüyor. Güvenirlik yok bu aciklamalarda... Ünal Aysal´in aciklamalarina bakarsak, saniriz ki aralarinda hic bir sorun olmamis, ve birden Terim terslemis... Takim cöküs yasamis, adam toparlamaya calisiyor ve 5 gün sonra 80.000 kisi önünde Besiktas´i en iyi motive zamanlarinda yeniyor, yönetimin o esnada ugrastigi konulara bak...

Ali Dürüst: " Ben olmasaydim, Terim´i Mersin macindan sonra gönderecekti Ünal Aysal. Ancak herzamanki gibi sözümü dinleyip vazgecti"

Yani kimseye hikayet anlatmasin. Sportif anlamda o konu yüzünden düsüs yasadigimizi oda anlamis, ama halen olaylar ile tutmayan aciklamalar yapip hedef gösteriyor. Fatih Terim bunu yapmadi iste, hic bir aciklamasinda insanlari hedef göstermedi, o suclu bu suclu demedi. Ama önce bir bunu kavramak lazim...

Arkadaş bu ne Terim sevdasıymış ya. Adam basın toplantısı düzenlerken alenen Aysal'ı hedef gösterdi ne demek kimseyi hedef göstermiyor

Taptap

baskan acıkca yalan soyledı dun tvde tupcu ıle 1 kere konustum dedı terım 3 kere konusuldu dedı hepsını de tek tek acıkladı...acıkcası 4 maclıgına anlastık dıyor baskan tvde ımza torenı gorunce sasırdım dıyor neye sasıosun kı? ızın vermıssın ıste..kagıtta da hayırlı olsun turk futboluna yazıyor

ahmet ile mehmet, veli hakkında konuşuyor... ahmet diyor ki 1 kere konuştum... veli diyor ki benim hakkımda 3 kere konuşmuşlar...

a) ahmet yalan söylüyor...
b) veli yalan söylüyor...
c) mehmet yalan söylüyor...

sen seç aralarında en güvenilmez adam kim?????...

Ben de Fatih Terimin Galatasaray'ı sattığını düşünüyorum. Terimden en çok nefret ettiren ise Hamza Hamzaoğlunun Dünya Kupasında sneijder in ağzına s**maya çalışırken kendi kendine kapak yemesidir. Bildiğin Terim şu anda elinde olsa yabancı sınırlamasını 1 e düşürecek. Çıkıp Terim'in yeni Türkiyenin milli takımı , Paralellerin oyunu gibi laflar kullanmasını bekliyorum artık.

Galiba Fatih Terim´i en cok seven kisi bendim bu forumda. Ego mego, gaz maz diye elestirdiklerinde ben savunuyordum Terim´i.

Ama Fatih Terim Galatasaray´a ihanet etmistir. Galatasaray düsmanlarinin ayakcisi olarak, bu camiaya ihanet etmistir. Asla affetmeyecegim.

Velev ki Aysal ile sorunlarin var, velev ki Aysal seni kovdu. Benim sevdigim Fatih Terim hem Aysal´i silerdi, hemde TFF´ye rest cekerdi.

Ama bu operasyona bizzat katilan kisi olarak, Fatih Terim benim icin sadece kagit üstünde bir tarih olarak kalmistir ve bitmistir.

Fenerbahceye giderse bu kulübü ihanet etmistir, ama gitmedigine göre FT bize ihanet yapmadi

Terimin kankasi gökseli kullanarak bu işi planladigini hala göremeyenler var ya pes. Nasıl bir körlükse veya aşksa artık.

Kimin haklı olduğunu görmek için hangi tarafta olduğuna bakmak yeterli.

terim_demiroren_7654.jpg

Fenerbahceye giderse bu kulübü ihanet etmistir, ama gitmedigine göre FT bize ihanet yapmadi

Fenerbahce ile TFF arasindaki fark nedir Sükrü? Yani ha Fenerbahce´ye gitmissin, ha TFF´ye gitmissin. Benim icin hic fark yok.

Diyorum ya, diyelim ki Aysal seni kovdu. Benim sevdigim Fatih Terim hem Galatasaray´dan ayrilirdi, hemde TFF´ye rest cekerdi.

"Sizle calismam mümkün degil" derdi. Bu taraftar onu o kadar cok seviyordu ki, Aysal´i 1 ayda devirirlerdi.

Ama Fatih Terim su anda Galatasaray düsmanlarinin ayakcisidir. Hala düsmanlik ediyorlar, hala operasyon yapiyorlar. Farkinda degil mi sence?

Fatih Terim sadece Galatasaray´da calisinca Galatasarayliligini hatirliyor, kimse kusura bakmasin. Benim böyle bir efsanem olamaz.

Bence bugüne kadar Ünal Aysal'ın en iyi aptığı iş, Fatih Terim'i çok sevdiği için onun yaptıklarını kendine itiraf edemeyen kitleye Terim'in nasıl bir insan olduğunu yüzlerine çarptı.

Fatih Terim Galatasaray'a ihanet etmiştir. Ve bu camianın kapısından 1 defa daha girmemesi gerekir.

Geri
Üst Alt