GSC Portal Aysal, Terim Gerçeğini Açıkladı!

bu adamı bıktırıp bu hale getiren taraftarsa da terimsede demirörense de hükümetse de hepsinin Allah ,bilimin teknolojinin hesaplayamayacağı miktarda ganiler ganisi belasını versin

Aysal Terim'den büyüktür açıklamalarına gerek yok arkadaşlar.İmparator itibarsızlaştırıldı Başgan tarafından.Terim kendisi söyledi kolay bir adam olmadığını ama kimse o adamın Galatasaraylılığına laf edemez.Bir kere İmparator'a sözleşme uzatmak için teklif bile gelmedi.Aysal ksurabakmasın nolursa olsun İmparator'un gönlünü alacaktı...
İmparator sonuçta GS'ye ihanet edip eziklerin başına geçmedi (Fener ve BJK gibi)..Gittiği kurum Milli Takım.Benim ona kızdığım tek nokta tüpçünün kurmuş olduğu tuzağa düşmesi.Bunda da Ünal Başgan'ın suçu var.Allem edip gullem edip hocayı o yoldan çıkaracaktı.Bunların yüzünden geçen sene şampiyonluğu kaçırıp bu seneyi de yakacağız...Allah akıl fikir versin...

annem babam fatih terim cilere hayret ediyorum. Başkana ben milli takımla uzun dönem çalışacağım demeyen F.T. Haindir.

siz hala anlamadiniz F.Terimin imparator oldugunu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aysal Terim'den büyüktür açıklamalarına gerek yok arkadaşlar.İmparator itibarsızlaştırıldı Başgan tarafından.Terim kendisi söyledi kolay bir adam olmadığını ama kimse o adamın Galatasaraylılığına laf edemez.Bir kere İmparator'a sözleşme uzatmak için teklif bile gelmedi.Aysal ksurabakmasın nolursa olsun İmparator'un gönlünü alacaktı...
İmparator sonuçta GS'ye ihanet edip eziklerin başına geçmedi (Fener ve BJK gibi)..Gittiği kurum Milli Takım.Benim ona kızdığım tek nokta tüpçünün kurmuş olduğu tuzağa düşmesi.Bunda da Ünal Başgan'ın suçu var.Allem edip gullem edip hocayı o yoldan çıkaracaktı.Bunların yüzünden geçen sene şampiyonluğu kaçırıp bu seneyi de yakacağız...Allah akıl fikir versin...
Nasıl teklif gelmedi birader ? Baskan 2 ya da 3 yıllık ( tam hatırlamıyorum simdi) bir teklif yaptı o herife. O herifin cevabı ne oldu peki? ''Bir yıl bir yıl gidiyorduk başkan niye şimdi böyle oldu'' oldu. Bu cevabı verebilecek güveni bulmasinin sebebi de kankasi sikeci gökselle milli takımın başına geçmek için gerekli ayarlamaları yapmasiydi. Madem aslolan Galatasaraydi o zaman baskanin o teklifine evet diyecekti.

Nasıl teklif gelmedi birader ? Baskan 2 ya da 3 yıllık ( tam hatırlamıyorum simdi) bir teklif yaptı o herife. O herifin cevabı ne oldu peki? ''Bir yıl bir yıl gidiyorduk başkan niye şimdi böyle oldu'' oldu. Bu cevabı verebilecek güveni bulmasinin sebebi de kankasi sikeci gökselle milli takımın başına geçmek için gerekli ayarlamaları yapmasiydi. Madem aslolan Galatasaraydi o zaman baskanin o teklifine evet diyecekti.

2 yillikti. Ayni sözleri bende hatirliyorum. Ayrica daha önce GSnin Terimle 3 yillik anlasmasi vardi. Mancinide olduğu gibi 2 tarafindan sözlesmeyi feshetme hakki vardi. Büyük ihtimalle Prandellide ayni sekilde.

Arkadaş bu ne Terim sevdasıymış ya. Adam basın toplantısı düzenlerken alenen Aysal'ı hedef gösterdi ne demek kimseyi hedef göstermiyor
Taptap

Link´i koydum isteyen okauyabilir... Siz kendinizi bu konuda o kadar kaptirmissiniz ki gercekleri göremiyorsunuz. Fatih Terim hic bir sekilde Aysal´a karsi sert konusmadi hatte iki tarafinin da hatalari oldugunu, kendi hatalarini da anlatti. Sen Aysal´dan bir kere duydun mu "Bende burada hata yaptim" dedigini ?
Benim Hoca ile komunikasyon icin köprüye ihtiyacim yok diyip Dürüst ve Albayrak´i göndermek, sonra gidip 2 ay sonra komunikasyon sorunlari yüzünden hoca´yi kovmak yöneticilik zaafiyetinin en üst noktasidir. Oradan beri sportif olarak güme gidiyor takim.

SMS´leri ben servis etmedim diyen Aysal´a bile inaniyorsunuz benim diyecegim birsey yok. Adam yine sezon basinda takimi kaosun icine soktu. Ikinci kez "ister/istemez" bu kulübü sabote ediyor.

Tabiki bu takima ve Ülke´ye 40 yildir hizmet vermis Terim´i sevecem.

Son düzenleme:
kardes bunlara he dıyecen gececen ya..aysal yarıda bırakıp gıttı ya baya sınırlıler kendılerıne yedıremıyorlar

Kovulan Fatih Terim´e kacti dediler. Simdi Ünal Aysal kendi istedigi ile kaciyor, hemde yine sezon basi. Ikinci kez ayni sekilde zarar veriyor kulübe... En az sezon sonuna kadar bu koltukta kalmaliydi, onun yerine gececek güclü bir yönetim olusabilene kadar. Simdi 14 gün icinde insanlar organize olmak zorunda, sonra gidip kisa süre icinde maddi olarak cözümler üretmek zorunda kalacaklar... Ben hic haz etmem Aysal´dan ama en az bir sene daha kalmasi gerekiyordu... 2012/2013´den sonra yaptigi hersey zarar olarak döndü kulübe...

Adem Cakar'in icine ettigi bir baslik daha.

Geri
Üst Alt