Aysal'ı Topa Tutan Vedat Milli Takımda

O dönem ben de başkana çok sallamıştım. Bu durumda benim TFF başkanı olmam gerekiyor. Yarın gidip görevi devralayım.

simdi ben unal aysala sovsem benide alimi yanina acaba aylik 100 bintl maas baglayip ?

Yazık gerçekten fatih terim efsane olacaktı ne hale geldi

Neden öyle diyorsunuz, belli ki Terim sahada rakibi "ısıran" bir genç nesil yaratmak istiyor. Tabi mecaz anlamda değil gerçek anlamda "ısırmak" bu.

Göreve getirdiği adamdaki üsluba bak, şaşırmadım hep aynı kafalar.Terim'i eleştirince saygısızlıkla suçlanıyoruz sonra.

Bu adamin ne isi var orada. Dur. Fatih Terim e yalakalik yapacak. ;)

Agzini toplamayi bilmeyen bir çapsiza senede bilmem kaç milyon maaş baglaniyor. Bu adamlarmi Türk futbolunu ileri götürecek? Vizyoner tff yönetimi ve Ft klasigi. iki sene bu vizyonla yönetildik işte.

tekmeyi yemek bu kadar mı zoruna gitmiş yaa başkan keşke mancınıkla savursaydın bunu

rte >>> bekir bozdağ

ft >>> vedat inceefe

sonra ülke niye mala bağlamış!!!

ulan bu ülke nasıl mala bağlamasın..

her taraf pislik içinde.. federasyon başkanı tüpçü, başbakan rte.. bir devlet mevkisinde bile eğitimli, hakeden adam yok.. bütün köşeleri boğazına kadar pisliğe batmış adamlar tutmuş..

şike yapılır, ceza vermemek için yönetmelik değişir.. yolsuzluk yapılır, örtbas edip aklamak için kanun değişir..

Bizden uzak olsunlar da türkiye takımın ne yaparlasa yapsınlar.

umrumda bile değil milli takım.

Demekki reformu böyle yapacakmışız ,reformun türkçe anlamını çok yanlış anlamış Fatih Terim eğer haber doğruysa. Seviye olarak giderek Andorra seviyesine yaklaşırız artık.

Fatih hoca müritlerini toplamaya başladı yine.

yanlış işler bunlar. yeterliliği şüpheli, profesyonelliği yetersiz bir sürü adamla devrim yapılmaz.

Fatih Terim Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi antrenörüdür ama bu onu adil bir insan yapmaz. her dönem kendine ençok yalakalık yapacak kişileri etrafına toplar. Galatasarayda her hocalık yaptığı dönemlerde de bu böyleydi. her dediğine hürmet eden kendine tapan müritleri olsun ister. Türkiyede yalakalık her zaman para eder. bu her meslekte böyledir. kim daha çok yalarsa daha çok yükselir. Avrupayla aramızdaki fark bu. orada iş ehline burada ise en çok yalayana verilir.

Aziz Yıldırım dan bile kalitesiz bir adam Terim

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

sadece terime özel bir durummu bu,dünyanın her yerindeki hocalar, belirli antrenörler ve oyuncular ile çalışmak isteyebilir,ergin atamanın arroyo, bonsu, erceg ,ersin ile çalışması gibi mesela,vedat Gs da u19 takımının başında görev almadımı , şimdi de milli takımda görev alabilir,eleştiricem diye sineğin yağını çıkartmasak iyi olacak

Geri
Üst Alt