Aysal'ı Topa Tutan Vedat Milli Takımda

Artık iyice iğrendim..

Şikeci Demirören ile yollarına devam etsinler, hiçbir şahıs Galatasaray'dan büyük değildir.

vedat aslan gibi GalataSaraylıdır fatih terim iyi yapmış onu milli takıma alarak.

konu başlığından saçmalamış, altına yorum yapanlarda saçmalamaya devam etmiş.

ne alaka aysalı eleştirmesiye ?

Elestiri degil Vedat in yaptigi karaktersizliktir. Yerini bulmus simdi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sirf Vedatin o aciklamalrindan dolayi ben ona is vermem.Her ne kadar aramizin bozyuk oldugu adamla ilgili oyle konustu diye.

Açıklamaları terbiyesizlik, savunulacak yanı yok ama sırf başkana giydirdi diye milli takıma aldı muhabbetleri dönüyor,vedat Gsda çalışmamış olsa eyvallah derim ne işi var bu adamın milli takımda,şimdiye kadar ne yapmış diye ama terim başkana sallamadan önce de Vedatı istedi Gs ye, demek ki güveniyor ,ne vereceği tartışılır millitakıma bence de bir yararı olmaz

Açıklamaları terbiyesizlik, savunulacak yanı yok ama sırf başkana giydirdi diye milli takıma aldı muhabbetleri dönüyor,vedat Gsda çalışmamış olsa eyvallah derim ne işi var bu adamın milli takımda,şimdiye kadar ne yapmış diye ama terim başkana sallamadan önce de Vedatı istedi Gs ye, demek ki güveniyor ,ne vereceği tartışılır millitakıma bence de bir yararı olmaz

arkadas yarari olur yada olmaz beni hic ilgilendirmez.

bu adam yavsak.Vedata noluyor?

Diyelim ki Terime cok haksizlik yapildi? Vedatin bu aciklamari dogrumuydu?

Normal insan oyle bir adami her ne kadar basarili olsa bile yanina almaz.Ha normal insandan bahs etmiyoruz , egiliup bukulen dun dedigini bugun yeyen bir insandan bahs ediyoruz.

Eski mesajlara baka biliursiniz geldigindede bazi arkadaslar istemiyordu sirf bu durumu yuzunden amma cok savunduk.

Simdi o arkadaslardan ozur dilerim.onlar gelecegi net gormusler.

zaten 6 ay once bu federasyona saydiran sonra onun altina girip calisan bir adamdan bundan artik ne beklersin ki.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ivFX7ffcCrs[/media]

Ulan bir insan karaktersiz olur da bu kadar olunmaz yani . Sen Mersin maçı sonrası hakemlere tüpçüye yardır , hakkıyla kazandığın kupayı soyunma odasında vermeye çalışsınlar , yabancı sınırını sırf fenerbahçe istemedi diye kaldırtmasınlar , şikeyi aklasınlar , sana 9 maç ceza versinler sen git onlarla hahahaha hihihi yap tüpçüye vizyonlu de şaka gibi :)

terimin kinciliği umarım bize zarar vermez. sırf ünal aysal başarısız olsun diye, sırf ''bakın beni kovdular bi daha ayağa kalkamadılar'' diyebilmek için umarım kuyumuzu kazmaz yolumuza taş koymaz tff de. önceleri bukadarını da düşünmezdim ama terim sandığımdan çok daha fazla karaktersiz çıktı.

Ulan bir insan karaktersiz olur da bu kadar olunmaz yani . Sen Mersin maçı sonrası hakemlere tüpçüye yardır , hakkıyla kazandığın kupayı soyunma odasında vermeye çalışsınlar , yabancı sınırını sırf fenerbahçe istemedi diye kaldırtmasınlar , şikeyi aklasınlar , sana 9 maç ceza versinler sen git onlarla hahahaha hihihi yap tüpçüye vizyonlu de şaka gibi :)

ayricada tupcunun ne kadar vizyonlu oldugunu herf kes biliyor.

Simdi savunucularida soylesin Tupcunun VIZYONU ne kadar?

2 çift laf daha edecem sana adanalı.sendeki ego ne kobe bryant'ta var ne de ronaldoda.istediğin kadar giyin kuşan moda ikonu kızından tavsiye al.o terli pis gömleğinle horon teperken gömleği sırılsıklam olan ismail türütten farkın yok.tüpçünün kölesi olmuşun baron gibi masanın en köşesine geçmiş teknik adamlara tavsiyelerde bulunuyorsun.zaten sen benim için r.t.e nin usta şarlantanlığı muhabbetinde bittin.bir saçmaladın ki ne dediğinden anlamda çıkartamadım.dönüp izledim yine anlayamadım.

bir de bunu buldum.7.49'dan sonra.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KmS1LDnL8ec[/media]

bu tüp kafa ne ara vizyoner oldu onuda anlamadım.

Ağzına sağlık

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Tebrik ederim seni arkadasim..zamanini rakip forumlarda gecirmene diyecek laf bulamiyorum..

Arkadaşım senin kafan basmıyor heralde ya. Bu akşam anlaşamıyorum senle. Senle ben bu mevzuları daha önce de konuşmuştuk. Forumun dedektifi misin be arkadaşım. Üyelik tarihi bölü mesaj sayısı eşittir bilmem kaç olursa Galatasaraylı mı oluyorum? Yazınca da Fenerli muamelesi görüyoruz. Yav zaten yazmak istesem bile cepten yazıyorum zamanımı alıyor, yazamıyorum ki. Sen benim Galatasaraylılığımı sorguladın ben cevap verdim, şimdi ben sana soruyorum. Aysalsporlu musun Galatasaraylı mı?

Hoca bitmis okeye donuyor artik, cebini doldurmaya bakiyor.

Polemikler daha ilk basladiginda demistim, hoca belli milli takimla anlasmis, olaylar unutulduktan sonra ben birakip gitmedim, kovuldum diyebilmek icin kendini kovdurmaya calisiyor dedim.

Allah vere de cok zarar vermeden bu is bitse demistim ama baskan da uyanana kadar olan 5 beraberlige oldu.

Hatirlamiyor musunuz ustuste berabere kaliyoruz ama hocanin umrunda degil cikarmis mactan once hazirladigi kagitlari okuyor. Kovulsam da gitmem, biri istedi diye imzalayacak degilim, anlamsiz konusmalar.

O beraberliklerin ikisi galibiyet olsa simdi fark 4 puandi.

Neyse hicbir niyet gizli kalmaz, takim yavas da olsa rayina oturuyor, oturacak. En azindan artik sistemli programli bir sekilde calisiliyor, oyunculara ne istendigi anlatiliyor ogretiliyor, gelisim yavas olacak cunku resmen bir okul gibi ders yapiliyor ama israr edilirse zaman verilirse oyuncuya bagli olmayan bir duzen olacak.

Hep bu sekilde calisacaksa Mancini 10 yil kalsin isterim.

Ote yandan boyle hareketlerle bazi niyetler de daha acik anlasiliyor. Bu da yine bizim icin iyi gelisme.

Futbolu biraktimi emre peachinide alır tam olur.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Arkadaşım senin kafan basmıyor heralde ya. Bu akşam anlaşamıyorum senle. Senle ben bu mevzuları daha önce de konuşmuştuk. Forumun dedektifi misin be arkadaşım. Üyelik tarihi bölü mesaj sayısı eşittir bilmem kaç olursa Galatasaraylı mı oluyorum? Yazınca da Fenerli muamelesi görüyoruz. Yav zaten yazmak istesem bile cepten yazıyorum zamanımı alıyor, yazamıyorum ki. Sen benim Galatasaraylılığımı sorguladın ben cevap verdim, şimdi ben sana soruyorum. Aysalsporlu musun Galatasaraylı mı?

Iyi Galatasarayli olmaktan öte burayi elestirmeye hakkin yok,insanlar burada konu aciyor, mesaj yaziyor,Forum'un yüceltmeye calisiyor,senin gibi bu Forum'a hicbir emegi gecmeyen insanlarin burayi elestirmesine sinirleniyorum

yoksa kimin ne oldugu hangi takimli oldugu önemli degil benim icin...Birde Kafam basmiyor diyerek seviyeni belli ettin,biraz yasina uygun yazarsan sevinirim...

Fatih Terim'in Aysal düşmanlığı Galatasaray sevgisinin önüne geçmiş anlaşılan.

Ancak kendi adıma her geçen gün soğuyorum kendisinden ne yazık ki..

Sanarsın her gece vedat'ın koynunda uyuyor :D

Aslan gibi Galatasaraylılık hangi ölçü birimi kullanılarak bulunuyor. Yada Galatasaraylılık başkanına ağzına almayacak küfürler dilerek mi olunuyor.

Buysa eğer bende F.Terim'e ağza alınmayacak küfürler ettim aylarca en aslanı ben olmam gerekiyor bu durumda.

terbiyesizleşmenin lüzumu yok senin cinsel tercihlerine saygım var ama beni karıştırma

Elestiri degil Vedat in yaptigi karaktersizliktir. Yerini bulmus simdi.

vefasızlıkta bir karaktersizliktir.

her iyi galatasarayli iyi adamdir basarili adamdir demek degil.
ben başarılıdır demedim zaten GS olduğu için iyi olmuş dedim.

evet botoks filan kendi ahlakini gösterdi, ve sen onu savunarak, kendi ahlakini gösterdin.

savunma ? ne savunması mahkeme mi kurdun ? =)

O laflardan sonra hala vedatı savunan galatasaraylılar var ilginç

Icinde onca basariya ragmen bir gram GS sevgisi olmayan, kendini GS'den üstün tutan, sürekli karanlik bir lobi sayesinde Türkiye'de efsane olan adamdan bu beklenirdi zaten, Demirören'in ayagina kosa kosa gitti. Fatih Terim tarih olarak Galatasaray'in en iyi antrenörü olabilir ama bukadar basaridan sonra hepsini unutturabilecek seyleri yapti..

Yemisim vefayi.

Adam Galatasaray baskanina agza alinmayac laf soyleyecek bende ona vefa gosterecem oyle mi?

Geri
Üst Alt