Hasan Emre Mert
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.564
- 0
- 1.531
Cevap: Aysel In Da House ♥
Aysel elini, ayağını düzgün yıka heryere sürüyorsun
Aysel elini, ayağını düzgün yıka heryere sürüyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuz resmini niye koymuyorsun ya da koydun da mi ben gormedim ? Hayri Cund havasi mi veriyosun kendine ?
Neyse ben yavaş yavaş kaçıyorum :ays: Tatil bitti Trabzona gidicem 15dk sonra çıkmam lazım. Hepinizi öpüyorum gözlerinizden.
Neyse ben yavaş yavaş kaçıyorum :ays: Tatil bitti Trabzona gidicem 15dk sonra çıkmam lazım. Hepinizi öpüyorum gözlerinizden.
aysele bakiyoruz sol ayak bas tirnagini cok dipten kesmis. bu karizmatik bir hareket degil. :uyy::uyy:

pozitif elestiritationlara kucak acalim :ka19:
kendine HAYRI CUND havasi vermek o kadar kolay olmasa gerek
Nefes alsin yeter diyen bir toplulugumuz var HAYRI CUND hic bi kizla mucadele edemezsin populeriteni parcalar AYSEL senin ayrica kendisinin guzel olduguna yonelik duyumlarim var yani anlayacagin hic sansin yok![]()
Nere cidisun :ays:
Ayrıca gözden öpmek ayrılık demekmiş. Başka yer bul :ays:
aysel guzelse guzel biz neyiz ¿
biz guzel degil miyiz onur kardesim, mesela sen, ben, oguzhan, sergen falan
biz de guzeliz. biz de parmak resimleriyle prim yapariz
yanlis miyim?
Ayseli görmüştüm ben daha önce,beyaz tenli,sarışın ama gözler biraz kısıktı,belki o fotoda öyle çıkmıştır.Hatta harry kewell ile yan yana durmuş öyle çekmişti fotoyu.Yalnış mı hatırlıyorum ?:Z18:
Bu gidişin dönüşü olmaz belki...
Not: Otobüs kaza falan yaparsa ünlü olurum lan son mesajında yazmıştı dersiniz![]()