Aysel In Da House ♥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aysel In Da House ♥

tosun gibisin maşallah yaptıgın pastayı böreği senden baska yiyen yok heral :D

Yatağımı bile toplamaya izin yok, haliyle yarıyo. Pasta, börek yapmam. Çok iyi kek yaparım, ilk sayfada bak :ays:

Anıl nerdesin, bu kızımız nasıl, beri gel, konuşcaz :ays:

Yuz resmini niye koymuyorsun ya da koydun da mi ben gormedim ? Hayri Cund havasi mi veriyosun kendine ?

kendine HAYRI CUND havasi vermek o kadar kolay olmasa gerek

HAYRI CUND havasi (ya da markasi) icin gerekenler:

-karizma

-karizma

ve son olarak tabi ki de KARIZMA

aysele bakiyoruz sol ayak bas tirnagini cok dipten kesmis. bu karizmatik bir hareket degil. :uyy::uyy:

Yatağımı bile toplamaya izin yok, haliyle yarıyo. Pasta, börek yapmam. Çok iyi kek yaparım, ilk sayfada bak :ays:

Anıl nerdesin, bu kızımız nasıl, beri gel, konuşcaz :ays:

Kız iyi de masraflı olur gibi :ays: Bana daha böyle kendi halinde biri lazım.

Neyse ben yavaş yavaş kaçıyorum :ays: Tatil bitti Trabzona gidicem 15dk sonra çıkmam lazım. Hepinizi öpüyorum gözlerinizden.

Neyse ben yavaş yavaş kaçıyorum :ays: Tatil bitti Trabzona gidicem 15dk sonra çıkmam lazım. Hepinizi öpüyorum gözlerinizden.

tumblr_kuiyp53gnA1qa4fkqo1_500.jpg

Nere cidisun :ays:

Ayrıca gözden öpmek ayrılık demekmiş. Başka yer bul :ays:

aysele bakiyoruz sol ayak bas tirnagini cok dipten kesmis. bu karizmatik bir hareket degil. :uyy::uyy:

Medyanın gazına gelme, ben seni tutuorum artık cuntreizzz

Evde çalışan pozitif teyzemiz. Parmak göstersek gülüo. Evimizin qülüüüü

Nere cidisun :ays:

Ayrıca gözden öpmek ayrılık demekmiş. Başka yer bul :ays:

Medyanın gazına gelme, ben seni tutuorum artık cuntreizzz

Evde çalışan pozitif teyzemiz. Parmak göstersek gülüo. Evimizin qülüüüü

pozitif elestiritationlara kucak acalim :ka19:

Birazdan şöförlerimi yayınlicam

demek isterdim ama malesef yok :ays:

kendine HAYRI CUND havasi vermek o kadar kolay olmasa gerek

Nefes alsin yeter diyen bir toplulugumuz var HAYRI CUND hic bi kizla mucadele edemezsin populeriteni parcalar AYSEL senin ayrica kendisinin guzel olduguna yonelik duyumlarim var yani anlayacagin hic sansin yok ;)

Ayseli görmüştüm ben daha önce,beyaz tenli,sarışın ama gözler biraz kısıktı,belki o fotoda öyle çıkmıştır.Hatta harry kewell ile yan yana durmuş öyle çekmişti fotoyu.Yalnış mı hatırlıyorum ?:Z18:

Nefes alsin yeter diyen bir toplulugumuz var HAYRI CUND hic bi kizla mucadele edemezsin populeriteni parcalar AYSEL senin ayrica kendisinin guzel olduguna yonelik duyumlarim var yani anlayacagin hic sansin yok ;)

aysel guzelse guzel biz neyiz ¿

biz guzel degil miyiz onur kardesim, mesela sen, ben, oguzhan, sergen falan

biz de guzeliz. biz de parmak resimleriyle prim yapariz

yanlis miyim?

aysel guzelse guzel biz neyiz ¿

biz guzel degil miyiz onur kardesim, mesela sen, ben, oguzhan, sergen falan

biz de guzeliz. biz de parmak resimleriyle prim yapariz

yanlis miyim?

Ben de tirnak batmasi var her gun kaniyor ayagim prim yapabilecegimi sanmiyorum bu konuda :p :) . Neyse biz de boydan fotograflarimizla kurtaririz be HAYRIM ama tek sorun sitede talibimiz cok az cikabilir sanki AYSEL'in hedef kitlesi daha cok gibi :p

bu fotograflardan ayselin yuzunu idrak edebilecek bir algoritma + photoshop uzerinde calisiyorum

1-2 saate yuzunu desifre ederiz [sanirim]

Ayseli görmüştüm ben daha önce,beyaz tenli,sarışın ama gözler biraz kısıktı,belki o fotoda öyle çıkmıştır.Hatta harry kewell ile yan yana durmuş öyle çekmişti fotoyu.Yalnış mı hatırlıyorum ?:Z18:

Adam haklı beyler

Meraklıboyslar tecrübeli üye bölümünün photo kısmında araştırmalara başlayabilir.Resim duruyordur büyük ihtimalle :evilsmile:

Aysel güzellik olarak Liv Tyler 'ın neresinde diye sorduğumda HİÇBİR YERİNDE cevabını alırım.

Bu gidişin dönüşü olmaz belki...

Not: Otobüs kaza falan yaparsa ünlü olurum lan son mesajında yazmıştı dersiniz :(

Dağamı çıkıyon :ays:

Alt tarafı otobüse binecen

NOT: Otobüs kaza falan yaparsa ünlü olursan, son mesajına tepkimden dolayı üzüntüden bayılırım :ays:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt