Mehmet Oguz
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2010
- 2.580
- 0
- 1.146
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Face açıyorum ve herkesi ekliyorum. Ordan herkese söyleyeceklerim var. Msn alayım önce
Hayri Cund sana bir sey sormak istiyorum burdan sorsam cok edepsiz kacar mi ahali yoksa sorayim mi ? Aslinda cok edepsiz bir sey degil bir nevi atasozu ama bilemedim alinma yapiliyor mu ?
sor bakalim
ama zoruma giderse kufur ederim [agir kufur]
anlasdik mi
Hayri kizdirma beni sacma sapan konusma bi bebe bebe sana saldiricak halim yok . Bir atasozune katilip katilmadigini soracagim . Buraya olan ilgi ve alakadan sonra aklima su atasozu geldi katilir misin bu soze duymak istedim dun ben de guzelim felan diyordun ya hani: Dunya kadar malin olacagina findik kadar ..in olsun . Nasil bilirsin bu sozu ?
Hayri kizdirma beni sacma sapan konusma bi bebe bebe sana saldiricak halim yok . Bir atasozune katilip katilmadigini soracagim . Buraya olan ilgi ve alakadan sonra aklima su atasozu geldi katilir misin bu soze duymak istedim dun ben de guzelim felan diyordun ya hani: Dunya kadar malin olacagina findik kadar ..in olsun . Nasil bilirsin bu sozu ?
O atasözünün sahibinin gay olma olasılığı nedir? [%95 bence]
Haklılığından birşey kaybeder mi [Hayır]
atasozunu soyleyenler her daim erkek mi olur [bana sorarsaniz olmaz]
Uzuvlarından bişey kaybeder mi? [Hell yeah]
atasozunu soyleyenler her daim erkek mi olur [bana sorarsaniz olmaz]
Kadin olan findik kadar ...nin olmasini dileyemez zaten vardir Hayri biraz mantik biraz mantik![]()
![]()