Aysel In Da House ♥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aysel In Da House ♥

Face açıyorum ve herkesi ekliyorum. Ordan herkese söyleyeceklerim var. Msn alayım önce

Hayri Cund sana bir sey sormak istiyorum burdan sorsam cok edepsiz kacar mi ahali yoksa sorayim mi ? Aslinda cok edepsiz bir sey degil bir nevi atasozu ama bilemedim alinma yapiliyor mu ?

Hayri Cund sana bir sey sormak istiyorum burdan sorsam cok edepsiz kacar mi ahali yoksa sorayim mi ? Aslinda cok edepsiz bir sey degil bir nevi atasozu ama bilemedim alinma yapiliyor mu ?

sor bakalim

ama zoruma giderse kufur ederim [agir kufur]

anlasdik mi

Neler diyeceğimi görüceksiniz. Msn açtım, face açıyorum şimdi boyslar, kıpraşmaın

sor bakalim

ama zoruma giderse kufur ederim [agir kufur]

anlasdik mi

Hayri kizdirma beni sacma sapan konusma bi bebe bebe sana saldiricak halim yok . Bir atasozune katilip katilmadigini soracagim . Buraya olan ilgi ve alakadan sonra aklima su atasozu geldi katilir misin bu soze duymak istedim dun ben de guzelim felan diyordun ya hani :) : Dunya kadar malin olacagina findik kadar ..in olsun . Nasil bilirsin bu sozu ?

Hayri kizdirma beni sacma sapan konusma bi bebe bebe sana saldiricak halim yok . Bir atasozune katilip katilmadigini soracagim . Buraya olan ilgi ve alakadan sonra aklima su atasozu geldi katilir misin bu soze duymak istedim dun ben de guzelim felan diyordun ya hani :) : Dunya kadar malin olacagina findik kadar ..in olsun . Nasil bilirsin bu sozu ?

lafin anlamini arastirdim sanki atasozunu 12'den triangulate etmissin onur kardesim yanliz ben de guzelim falan ayip oluyor yeani kalbini kirmak suretiyle kufur etmeyeyim [galiz kufur]

O atasözünün sahibinin gay olma olasılığı nedir? [%95 bence]

Yahu siz de hic cakmiyosunuz isten gaylikle ne alaka be . Adam diyorki findik kadar ...m olursa Dunya kadar malim olsa da yaptiramayacagim seyleri yaptirir sahip olmayacagim seylere sahip olurum .

Face açtım. Şimdi boysları ekliyorum

Hadi bismillah inşeallah

atasozunu soyleyenler her daim erkek mi olur [bana sorarsaniz olmaz]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt