Aytaç Kara, Göztepe'ye Gitti

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Göztepe, Galatasaray'da forma giyen Aytaç Kara ile prensip anlaşmasına vardı. Cimbom, Aytaç'ın ayrılığına izin verirse Aytaç sezonu İzmir ekibinde tamamlayacak.
@Salimmanav
@ajansspor

Takıma orta saha transferi yapacaklarına orta saha satıyolar..

Zaten kalite yoksunu bir takımdık şimdi nicelik olarak da azalıyoruz git gide.

Yeni oyuncu almadan bu kadar oyuncu göndermemiz bir yerimizde patlamaz inşallah.

öyle bakıyorsunda hocam ne zaman "hah aytaç giriyor düzelir şimdi orta kısım" dedin ?
Antalyaspor maçında oynadı onda da çirkefliğini ve çakallığını konuşturdu.Orta sahaya transfer yapılmamışken orta saha göndermeyi saçma buluyorum.Göztepe Aytaç için 2-3 gün daha bekleyemez mi?

Bu 2 orta saha geliyor demek. Tek 3 orta saha ile 17+x mac yapilmaz.

Yollayın gitsin, 10 kişi oynarım yine de şuna güvenmem. İki maç oynadı ,ikisinde de sıvadı. Taylan'la arasında fark var mı, bence çok yok. Beleş diye alınmış iki adamdı. piyasa başka yoktu o dönem. denedik, olmadı.

Antalyaspor maçında oynadı onda da çirkefliğini ve çakallığını konuşturdu.Orta sahaya transfer yapılmamışken orta saha göndermeyi saçma buluyorum.Göztepe Aytaç için 2-3 gün daha bekleyemez mi?

Hamleler yapılmıyor olsa göndermezler diye düşünüyorum. Ama tabii ki yaparsın sonra bu haber çıksa daha doğru dediğin gibi.

Kac para kazaniyoruz peki, ha dogru ya maasindan kurtuluyoruz.

Eleman oyle les bi kadro kurmuski

10 cop gondersende
10 transfer yapsanda takim duzelmiyo bi turlu

fm de takımı aldım fm de bile %100 temizleyemedim gerçekte imkansız bi olay uzun yıllar başarı olmayacak gibi

Bir insan Aytaç’ı oturup izleyip nasıl transfer eder. Bu adam Trabzon’a geldi ıslıklandı. Şaka gibi bir transferdi.

Geri
Üst Alt