Aziz Yıldırım: "2011'de teşvik ve şike suç değildi"

Yaptıysam Fenerbahce icin yaptım diyor ve hala dısarıda bu adam,Atatürk'ü kullanarak kahraman oldu resmen,haha..

Bundan öncede "yaptıysam Fenerbahçe için yaptım şikeyi" açıklaması var zaten. 2. olmuş bu.

Türkçe alfabesinde sana yakışan küfürleri barındıran harf, kelime kalmadı artık. O yüzden diyecek birşey yok, en kısa zamanda içeriye girersin inş.

Tamam o zaman başkan Özür dileriz biz yaptınız sandık

Galaxy S4 Tapatalk

Yaptın Azizcim hiç kıvırma. Yaptığımızda ceza yoktu diyor :D

# tapatalk #

"Bunu tarih yazacak. Yaptıysam da Fenerbahçe'ye hizmet için yapmışımdır. O tarihte şike ve teşvik Türkiye'de suç değildi"

itiraf..

ben şahsen inandım,aziz fenev ve şike kelimeleri aynı cümle içinde geçmesi bile inandırıcılıkdan uzak

bize atılan 92 iftiralarına bu açıklama ile cevap verebiliriz

YANI FBLILERI got edebiliriz yine :D

o tarihlerde şike ve teşvik nasıl suç değil lan niye o zaman senin federasyonunun bununla ilgili maddesi var. Niye yıllarca ağladın denizli diye

Meali: " Ben adamım. Hani öyle biliyom. Ama adam olmayabilirimde. Adam değilsem de bilmiyorum.

Bak şimdi adam değilim galiba lan ben. Du bakıyım; Valla adam değilmişim"

Bu adamin isledigi gunahlarin sayisi belli degil kardes

Insan biraz Allahtan korkar! Milyonlarca insanin gozunun icine baka baka yalan soyluyor, ve kendini tatmin etmek icinde bu siyasi bir sorun diye geciriyor lafi

yani sike var ama asil hedef siyasi oldugu icin sike olayini gormezden gelelim

ama vergi oldumu, yada GSda basketbolda yanlis formayla maca cikti diye takipcisiyiz diyenler bugun hosgoru bekliyor

Bu adam normal degil kardes, vardir bi cocukluk tradejisi.. ormana cikarken, bir sapik avciya denk gelmis galiba, azizenin beyni zeka fiskiyoriyor masallah

şu adamın sözlerini kaale alıp forumda başlık açılması İSRAF !

Geri
Üst Alt