Aziz Yıldırım: "2011'de teşvik ve şike suç değildi"

"Yaptım ama sor bi niye yaptım" :D

Nasıl saçmalayacağını şaşırdı.

ahasadafsdds

dünyanın en kısa fıkrası olarak rekorlar kitabına girebilir.

"şike yapsam neden söylemiym yaaa, herkes beni zaten peygamber gibi adam olarak bilir"

Çocuk gibi açıklama bu ne lan..

Yapsam söylerdim ne demek :D

Ha tamam o zaman... Onceden soyleseydin ya. Beyler Aziz Yildirim sucsuzdur dagilin. :)

Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Tapatalk

Fenerliler bu herifin arkasinda durmasalar,simdiye itiraf edip coktan satmisti feneri.

Gerci ben o gunlerinde yakin oldugunu dusunuyorum.

Bunun surekli konusursam cok sey olur demesinin altinda da bunlar yatiyor.

Kendi kulubu ve federasyonda donen pislikleri itiraf eder.

Zaten cemaat denilen paralel yapının oyunu idi. Onuda Allahın izni sayın başbakan Recep Tayyip Erdoğanın gücüyle bozduk. Türkiyede ne şike ne doping felan hiç bir pislik yok.

Oyuna gelmeyelim gencler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha öncede ben ne yaptı isem Fenerbahçe için yaptım demişti şimdi o sözü değiştirip. Fenerbahçe şike filan yapmadı yapsa idi söylerdik çünkü Fenerbahçe için yapmış olucaktım dedi. Zaten Aziz Yıldırım hiç bir zaman şike yapmadık diye bir savunma yapmadı her seferinde oda yaptı buda yaptı gibi bir savunma yaptı bu sebepten cezaları herkes net verdi.

Zaten cemaat denilen paralel yapının oyunu idi. Onuda Allahın izni sayın başbakan Recep Tayyip Erdoğanın gücüyle bozduk. Türkiyede ne şike ne doping felan hiç bir pislik yok.

Oyuna gelmeyelim gencler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İroni olarak algıladım

Haydaaa hani şike dosyası kapanmıştı şimdi bu ad am durduk yere neden böyle şeylerden bahsediyor ki ??

Cevap avatarımda.

Haydaaa hani şike dosyası kapanmıştı şimdi bu ad am durduk yere neden böyle şeylerden bahsediyor ki ??

Cevap avatarımda.

Vallah hadi bakalim bakiyorumda hep sözünün arkandasin. Forumun büyük kismi ümidini yitirmisken sen hala düseceklerinden eminsin.

Bu sikeciler düserse forum efsanesi olacagin kesin sey zaten :)

Geri
Üst Alt