Aziz Yıldırım: "3 Temmuz'un hesabı 1 milyar Türk Lirası'nı aşıyor"

Mehmet Ali Aydınlar:

Adam yalan söyleyemiyormuş. Unutmamak lazım bunları:

A5258594-E3EC-46B0-A9FF-50C5E606A46E.webp

Dostlar yargitay karar verdigi anda hukuken sike yapmamis sayilacaklar

Biz burada ne dersek diyelim kagit uzerindeki gercek bu .

Dolayisiyla ciddi bir para gelebilir buradan fb ye . Bunu uefa vermez tff verir , tff vermez mahkemeye gider devletten alirlar . Ama er gec alacaklar

Sike yapmadan tonla magduriyet yasatilmis noktasina gelinecek yargitay onaylayinca

Bu kararin denkligi isvicrede de taninacaktir ve o zaman federal mahkemeye bile gidebilirler , uefa dernegi beni haksiz sekilde zarara ugratti diye

Objektiflik maskesiyle felaket tellalligi yapmak cok hosuna gidiyor di mi baskan

Bu surec kapandi. Tipki fb-bjk maci gibi. Tipki o mactaki gibi fener alabilecegi en az hasarla atlatti sureci.

Bu ulkenin mahkemelerinin bir ciddiyeti kalmamistir.

Ben temenni degil tesbit yapiyorum ve insallah yanilirim

Fakat burada en onemli konu , eger uefa , biz degil tff gondermedi bize fb yi derse ve tff buna resmi bir cevap veremezse fb bu parayi ulke icindeki kurumlardan talep edecektir

Ben temenni degil tesbit yapiyorum ve insallah yanilirim

Fakat burada en onemli konu , eger uefa , biz degil tff gondermedi bize fb yi derse ve tff buna resmi bir cevap veremezse fb bu parayi ulke icindeki kurumlardan talep edecektir

Temennin olmadigini biliyorum, ama men konusunda da boyle yaptin, fb-bjk maci karari konusunda da.

Eldeki kriterlere bakinca olmasi muhtemel senaryolardan en negatifi agir basiyor degerlendirmelerde.

Pesimizm tam da bu hatta. Neyse gorecegiz, ama yaklasan secimde muhalefetin adalet vurgusu, yerel mahkemelerin anayasa mahkemesini dinlememesi, gorevden bir suru hakim savci alinmasi, mahkemelerde davalarin tikanmasi vs... Ulkede su anda yargi askida, en azindan secime kadar. Secimden sonra da tum davalar bir inceleme surecine alinacak keza bastan sona yenilenecek yargi.

Dostlar yargitay karar verdigi anda hukuken sike yapmamis sayilacaklar

Biz burada ne dersek diyelim kagit uzerindeki gercek bu .

Dolayisiyla ciddi bir para gelebilir buradan fb ye . Bunu uefa vermez tff verir , tff vermez mahkemeye gider devletten alirlar . Ama er gec alacaklar

Sike yapmadan tonla magduriyet yasatilmis noktasina gelinecek yargitay onaylayinca

Bu kararin denkligi isvicrede de taninacaktir ve o zaman federal mahkemeye bile gidebilirler , uefa dernegi beni haksiz sekilde zarara ugratti diye
Avrupa mahkemesi türk Yargıtay'ını kaleye almıyor hiç bir şekilde.

Alırsa muz... pardon Türkiye cumhuriyeti içinden alırlar sadece.

fener sevdalısı gene kendi temennilerini yazmaya başlamış :D

allah'ın anti gs felaket tellali seni

Yargitay kararina bagli . Onanirsa sike sucu islenmemis olacak , kumpas sonucu kayiplar icin de haliyle davalar acacaklardir

Bu kumpas meselesi kotu oldu , keske feto olaylari olmayan bir donemde radara takilsalardi

Hic bisey olmaz. Spor mahkemesini baglamaz ceza mahkrmesi.

Şike yaptiklari asikar. Uefa ve cas şike dedi. Şüphe yeterli. Dunya tarihinde fb kadar delille şike yapan başka takım yok.

Korkudan tüm delilleri imha ettiler.

Normal hukuk olan ulkede milletin kiciyla gulecegi bahane ile ligde hala serefsizler. Bu kadar sike yapip da bi halt olmadigi halde yavuz hirsiz evsahibini suclar misali takiliyorlar.

Yanlız bu arkadaşın fb limi bjk lımı olduğunu anlıyamadım bir türlü.Bizden olmadığı kesinde.Adamın bizle ilgili ağzından hayırlı bir şey çıktığını görmedim şimdiye kadar.

Hic bisey olmaz. Spor mahkemesini baglamaz ceza mahkrmesi.

Şike yaptiklari asikar. Uefa ve cas şike dedi. Şüphe yeterli. Dunya tarihinde fb kadar delille şike yapan başka takım yok.

Korkudan tüm delilleri imha ettiler.

Normal hukuk olan ulkede milletin kiciyla gulecegi bahane ile ligde hala serefsizler. Bu kadar sike yapip da bi halt olmadigi halde yavuz hirsiz evsahibini suclar misali takiliyorlar.

Imha degil de tapelerin meydana getirildigi dinlemelerin sure doldukca otomatikman uzatilmasi bir kosula baglandi

O kosul da gerceklesmediginden tapelerdeki sike konusmalari yeniden yargilamada delil olmaktan cikti

E suc ustu ve itiraf da yok , o zaman suc yok

Hukuken boyle

Yanlız bu arkadaşın fb limi bjk lımı olduğunu anlıyamadım bir türlü.Bizden olmadığı kesinde.Adamın bizle ilgili ağzından hayırlı bir şey çıktığını görmedim şimdiye kadar.
Sinan mı?
Bizden dediğin Galatasaraylı mı diye soruyorsan öyle:)

Objektif olmaya çalışıyor işte gerçek anlamda. Madi durumuda iyi olduğunu bildiğim için ve İstanbul'da kaldığı için belki de çevresinde çok fenerli zengin pi... vardır.
Bağdat caddesi virüsüne kapılmış olabilir.

Kuruş alamazlar. CAS dediğin kurum, bağımsızlığı ve tarafsızlığı tüm ülkelerce kabul edilmiş uluslararası bir kurumdur. Eldeki deliller ışığında FB yargılanmış ve esastan suçlu bulunmuştur. Türk yargısının usule ilişkin verdiği delilleri yok sayma kararları bu kurumları bağlamaz. UEFA ve CAS da kendi normlarında, yerel ceza mahkemelerinin yaptığı gibi delillerin nasıl toplandığına dikkat etmeyeceklerini, onlar açısından önemli olan tek hususun sahte olmamaları kaydıyla delillerin içeriği olduğunu açıkça ifade etmişlerdir.

Boyle mustafa gibi adam akilli yazin tartisalim . Bos muhabbete gerek yok

Sevgili mustafa dostum dedigin dogru fakat bu bahsettigin sey "zaman odakli" bir durum

Bir baska deyisle , benim sportif yargilamada adli sureci bekleme imkanim yok , bu gorduklerim kuvvetli suc suphesidir ve yeterlidir karari aldilar

Fakat turk adli yargisi , yargilama sonucunda maddi delil yetersizligi , hukuka aykiri toplanmis gecersiz kayitlar ve beraat

Hisseler fiyatlamaya gecti bile

Dogru

Delil sayilamaz karari sonrasinda ozel hayata mudahale sekline donustugu icin , hukuki anlamda saklanmasinin sakincali olduguna karar verildi

Bu tapelerin orjinal ses kayitlarini bir turlu duyamadik bu arada ama aziz ve avukatlari tapeler bizim deyip itiraz etmemislerdi mahkemede
Takip video görüntüleri de mevcuttu Emenike konusunda yanlış hatırlamıyorsam bu arada.

O görüntüler piyasaya düşmüştü

Oyle sanmistik ama yalanlandi sonra
Hm.. yalanladığı dönemi kaçırmışım demek ki.

Ama tepelerin usulsüz şekilde kayıt edildi diye delil olarak kabul edilmemesi bence inanılmaz saçma bir hukuki bir durumdur.

Usulsüz çekenlere disiplin soruşturması açarsın belki tamam ama o delileri yok saymakla resmen adaleti çiğneyerek bir ayrı rezalete imza atılıyor.

Ne yani diyelim şimdi beni dinlemiş birileri usulsüz şekilde . Bende evimde cinayet işleyip ceseti ve tüm delileri yok etmişim.

Bu tepeler burada yok sayılacak resmen bu durumda ve bende cinayetten davasından sıyrılıp göbek mi atacağım? Ne güzel dünya be:)

Geri
Üst Alt