- 26 Aralık 2008
- 9.285
- 10.720
- 2.638
Mehmet Ali Aydınlar:
Adam yalan söyleyemiyormuş. Unutmamak lazım bunları:
Adam yalan söyleyemiyormuş. Unutmamak lazım bunları:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostlar yargitay karar verdigi anda hukuken sike yapmamis sayilacaklar
Biz burada ne dersek diyelim kagit uzerindeki gercek bu .
Dolayisiyla ciddi bir para gelebilir buradan fb ye . Bunu uefa vermez tff verir , tff vermez mahkemeye gider devletten alirlar . Ama er gec alacaklar
Sike yapmadan tonla magduriyet yasatilmis noktasina gelinecek yargitay onaylayinca
Bu kararin denkligi isvicrede de taninacaktir ve o zaman federal mahkemeye bile gidebilirler , uefa dernegi beni haksiz sekilde zarara ugratti diye
Ben temenni degil tesbit yapiyorum ve insallah yanilirim
Fakat burada en onemli konu , eger uefa , biz degil tff gondermedi bize fb yi derse ve tff buna resmi bir cevap veremezse fb bu parayi ulke icindeki kurumlardan talep edecektir
Avrupa mahkemesi türk Yargıtay'ını kaleye almıyor hiç bir şekilde.Dostlar yargitay karar verdigi anda hukuken sike yapmamis sayilacaklar
Biz burada ne dersek diyelim kagit uzerindeki gercek bu .
Dolayisiyla ciddi bir para gelebilir buradan fb ye . Bunu uefa vermez tff verir , tff vermez mahkemeye gider devletten alirlar . Ama er gec alacaklar
Sike yapmadan tonla magduriyet yasatilmis noktasina gelinecek yargitay onaylayinca
Bu kararin denkligi isvicrede de taninacaktir ve o zaman federal mahkemeye bile gidebilirler , uefa dernegi beni haksiz sekilde zarara ugratti diye
Yargitay kararina bagli . Onanirsa sike sucu islenmemis olacak , kumpas sonucu kayiplar icin de haliyle davalar acacaklardir
Bu kumpas meselesi kotu oldu , keske feto olaylari olmayan bir donemde radara takilsalardi
Hic bisey olmaz. Spor mahkemesini baglamaz ceza mahkrmesi.
Şike yaptiklari asikar. Uefa ve cas şike dedi. Şüphe yeterli. Dunya tarihinde fb kadar delille şike yapan başka takım yok.
Korkudan tüm delilleri imha ettiler.
Normal hukuk olan ulkede milletin kiciyla gulecegi bahane ile ligde hala serefsizler. Bu kadar sike yapip da bi halt olmadigi halde yavuz hirsiz evsahibini suclar misali takiliyorlar.
Sinan mı?Yanlız bu arkadaşın fb limi bjk lımı olduğunu anlıyamadım bir türlü.Bizden olmadığı kesinde.Adamın bizle ilgili ağzından hayırlı bir şey çıktığını görmedim şimdiye kadar.
Imha degil de tapelerin meydana getirildigi dinlemelerin sure doldukca otomatikman uzatilmasi bir kosula baglandi
O kosul da gerceklesmediginden tapelerdeki sike konusmalari yeniden yargilamada delil olmaktan cikti
E suc ustu ve itiraf da yok , o zaman suc yok
Hukuken boyle
Şike aklanıp bide üstüne para alırsa bunlar şaşırmamak gerekir. Hatta milletin verdiği vergilerden kesip verilmesi olasılığı mevcuttur.
Haram zıkkım olsun şerefsizlere
Imha degil mi ?
Iyi oku. Bak 9 ekim 2015 te en alt sayfada ne karari verilmis?
Bir Davanın Anatomisi: 3 Temmuz 2011'den Bugüne Şike Davası
Takip video görüntüleri de mevcuttu Emenike konusunda yanlış hatırlamıyorsam bu arada.Dogru
Delil sayilamaz karari sonrasinda ozel hayata mudahale sekline donustugu icin , hukuki anlamda saklanmasinin sakincali olduguna karar verildi
Bu tapelerin orjinal ses kayitlarini bir turlu duyamadik bu arada ama aziz ve avukatlari tapeler bizim deyip itiraz etmemislerdi mahkemede
Takip video görüntüleri de mevcuttu Emenike konusunda yanlış hatırlamıyorsam bu arada.
O görüntüler piyasaya düşmüştü
Hm.. yalanladığı dönemi kaçırmışım demek ki.Oyle sanmistik ama yalanlandi sonra