Aziz Yıldırım: "3 Temmuz'un hesabı 1 milyar Türk Lirası'nı aşıyor"

Adam kokain kullanmis , ceza almis , cezasi once 1 yildan 6 aya indirilmis , sonra cas ta wada nin basvurusu ile 14 aya cikarilmis

Ama cas neticede lozanda bir kurum oldugu icin isvicre hukukuna tabi ve isvicre federal mahkemesi , kararin yurutmesini durdurarak oyuncuya izin vermis

Resmen kokain kullandigi net bir oyuncu dunya kupasinda oynayabilecek

Bizde tff veya bir yerel mahkeme bir fb li ya da bizden oyuncu icin boyle bir karar alsa dunyayi yerinden oynatiriz

Adam kokain kullanmis , ceza almis , cezasi once 1 yildan 6 aya indirilmis , sonra cas ta wada nin basvurusu ile 14 aya cikarilmis

Ama cas neticede lozanda bir kurum oldugu icin isvicre hukukuna tabi ve isvicre federal mahkemesi , kararin yurutmesini durdurarak oyuncuya izin vermis

Resmen kokain kullandigi net bir oyuncu dunya kupasinda oynayabilecek

Bizde tff veya bir yerel mahkeme bir fb li ya da bizden oyuncu icin boyle bir karar alsa dunyayi yerinden oynatiriz
Hukuki dünyasında her yerde sorunlar oluşabilir maalesef. Kim bilir neler döndü perde arkasında o davada

Hukuki dünyasında her yerde sorunlar oluşabilir maalesef. Kim bilir neler döndü perde arkasında o davada

Abi isvicre federal mahkemesi kararini da mi elestirecegiz yahu

Bu kadari da hadsizlik oluyor biraz

Bizim ulke insaninda bu var iste , yani kendi dogrumuz hukukun dogrusu olmak zorundaymis gibi dusunuyoruz . Bu durumda da tff den basla , tahkim , uefa , uefa tahkim , cas hatta federal mahkeme

Yani abartiyorum allah kelami olsa ona da itiraz ederiz bizden farkli bir dusunce veya kararsa

Ben hic bir yerde fb sike yapmistir/yapmamistir yazmadim

Sike yaptigini kanitlayacak delil hukuken yok yazdim

Vicdani kanaat baska

Bi ara bizden biri idin.
Şampiyonluk rehavetiylen bakıyorum da yine o elitist, fülarlı beyaz Galatasaraylı oldun Sinancım
Halbükü öteki türlü sempati kazanmıştın

Abi ben temenni , yargi , tesbit , dilek gibi seyleri ayirarak yorum yapiyorum

Icimden istediklerim ile buraya yazdiklarim ortusmeyebilir elbet

Hukuk konusuyorsak ona uygun , ekonomi konusuyorsak ona uygun sekilde renklere gore fanatiklik yapmadan yaziyorum , temenniler ise bambaska

3 bin civarına temsilci üye yaptılar taraftarı kulübe. Üstüne 6 8 bin civarı vereni kongre üyesi yaptılar.
Sole bise de var bu ali koç un demeclerinden sonra (tanıdıklarını cebinden para vererek kulübe kongre üyesi yapıyor) kimseyi kongre üyesi yapmadı.
Masasından dönen birsuru kağıt var. O konuda yanlış bi bilgisi var ali koç un.
Öncesinde yaptı mı bi fikrim yok.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali koc toplantılarını genelde taraftara yapıyor. Aziz ise kongre üyelerine. en büyük güvencesi de bu zaten. Ama Kurtarmayacak büyük ihtimal aziz yıldırım ı.
Son dönemde üye olan çoğu üye ali koç destekçisi.
Eski kongre üyelerinden de çatlak sesler çıktığını düşünürsek sandığa gomebilir ali koç aziz yıldırımi.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt