Aziz Yıldırım: "Ali Koç'un listesinde FETÖ'cüler var"

acur fetocu demis kisaca ben mi yanlis anladim

Laayn neler olmus öyle dün.
aziz yıldırım içinden geçmiş acun'un.

olaya bak ucak mevzusu ilginç. çok kalkıp iniyor ucagın diyor, alttan alttan mesajı çakmış.

fbli ahlakı yine şaşırtmadı. İddiaların aslı var mıdır yok mudur diye zerre ilgilenmeyip '' şimdi zamanı mıydı? niye bize bunları yapıyorsun'' tarzı serzenişteler aziz yıldırıma. Yani iddialar gerçekse bile dertleri başka. Bizim için farketmezdi sen niye anlatıyorsun bunları diye ağlıyorlar. Gerçek bir beka problemi. Bu nedenledir inşallah bir daha şampiyonluk falan göremeyip azalarak bitersiniz. Temiz vatandaşlar olarak dileğimiz budur. Beşiktaş şampiyon olsun, Trabzon olsun, Sakarya olsun, Antalyaspor olsun ama bunlar olmasın. Türk futbolu iyi oynayanın kazandığı yıllarla akıp gitsin, 30 senedir bıktık artık bunları okuyup dinlemekten.

acuna fetöcü hem adnancı diyor bakalım

şu açıklamanın ardından aziz yıldırım'ın dinlenmesi lazım aslında. madem biliyosun anlat savcılara da aydınlanması gereken bir sey varsa aydınlansın.

insallah yapılır. normalde şunu herhangi bi vatandas söylese anında emniyete çağrılıp dinlenir.

Şike olayında eğer sadece başkana ceza verilseydi Azize bileti keserlerdi. Ucu fenere dokunduğu için ve talimat gereği küme düşürülmesi lazım diye fenerle birlikte Azizde kurtulmuş oldu. Şike yaptığını bile yaptıysam fener için yaptım diyen adamın bu konularda iskembeden atacağına inanmıyorum

fb nin bunca basarısızlıga ragmen 300m avro borç eritmesi de arastırılsın. oyuncu satısları falan demesin kimse sattıgından fazlasını harcıyor her dönem. simdide mourinho'ya 40-50m avro para bagladılar. sacmalık.

fb nin bunca basarısızlıga ragmen 300m avro borç eritmesi de arastırılsın. oyuncu satısları falan demesin kimse sattıgından fazlasını harcıyor her dönem. simdide mourinho'ya 40-50m avro para bagladılar. sacmalık.
Abi ülkedeki mali denetime kanalize olunsa ne enflasyon ne de başka bir sorun kalmaz.

Aziz baskan bizde bunlari soyleyecek delikanli yoktu o yuzden seviyorum seni adamogluadamsin

Bunlari sekersen sen sekersin.

Tuzağa düşmüş. Waxxx acur

Geri
Üst Alt