Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.441
- 7.285
- 1.298
Ne hikmetse güç sahibi olanların hep arkasında bir örgüt çıkıyor.Bunları durduracak bir adalet makamı olmadığından istedikleri gibi at koşturuyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acuna fetöcü hem adnancı diyor bakalım
olaya bak ucak mevzusu ilginç. çok kalkıp iniyor ucagın diyor, alttan alttan mesajı çakmış.
öyledir tabi ya organik kayısı tasıyacak hali yok dominiktenKara para veya uyuşturucu çıkar mı işin içinden? Bence bu ikisinden biri
Abi ülkedeki mali denetime kanalize olunsa ne enflasyon ne de başka bir sorun kalmaz.fb nin bunca basarısızlıga ragmen 300m avro borç eritmesi de arastırılsın. oyuncu satısları falan demesin kimse sattıgından fazlasını harcıyor her dönem. simdide mourinho'ya 40-50m avro para bagladılar. sacmalık.
30m değil dostum eritilen para. 300m avro. resmi kaynaktan acıklanıyor bir de. koc'un ailesi bu kadar parayı hayatta verdirtmez fb'ye.Abi ülkedeki mali denetime kanalize olunsa ne enflasyon ne de başka bir sorun kalmaz.
Abi tek çare mali denetim. Bu tarz zengin kesmin parası kıymetlidir, tam da burada mali denetimin devreye girmesi gerekiyor.30m değil dostum eritilen para. 300m avro. resmi kaynaktan acıklanıyor bir de. koc'un ailesi bu kadar parayı hayatta verdirtmez fb'ye.