Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.859
- 7.361
- 1.743
nah size yavgilama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman her olayı hükümet düzenliyor öyle mi. eğer düşüncen öyle ise bu devletin yaptığı hiç birşeye güvenmemek gerek. o yüzden yargı talebi bana çok abartı gelmiyor. yanlış anlama ben savunuyorum demiyorum. ama fanatizm yapıp burada kan kusmuyorum sadece. yani ben her zaman için ılımlıyımdır. o yüzden forumda fanatizm yapmadım diye yemediğim laf kalmamıştır
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dakika 0:41:20 den sonra Ahmet Hakan bir telefon konusmasindan bahsediyor. Bakin Aziz nasil kiviriyor, Alper ve Kayserili oyuncular diye. Ulan aptal yerine koyuyorlar millet'i. Bal gibi tevsik, sike, hepsi var.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=pfNfialCegA[/media]
Hahahaha ne komik program olmus lan bakamadim tam hahahaha bunu yeni gördüm.
Aziz Yildirim: Türkiye'de sportif yargilama yapildi mi?
Ahmet Hakan: Yapildi, UEFA..
Aziz Yildirim: Türkiye'de federasyon da Aziz Yildirim yargilandi mi, ne oldu sonuc?
Ahmet Hakan: Ama orda iki Fenerbahceli yönetici ceza aldi.
Aziz Yildirim: Bi dakika ama bak onu da acikliyim ben sana. ORDA DA PARALEL DEVLET VAR!
AHAHAHA![]()
Herif ne sorulsa hepsini açıkladık biz onu deyip geçiyor. Ya da saçma sapan yerlere çekiyor .Nasıl olsa biz bilmiyoruz diye bu dediğiniz mahkemede sorulmadı bile deyip kesip atmaya çalışıyor sonra da cevapladım işte daha ne istiyorsunuz diyor.
Yalnız ben şunu anladım ; bunlar böyle kanal kanal gezip yeniden yargılanma istiyoruz diye ağlarken yeni mahkeme sonucu aklanırlarsa kesinlikle UEFA nezdinde de cezadan kurtulacaklarını ve tazminat kazanabileceklerini düşünüyorlar. Tape mape UEFA'nın umrunda değil ki adam şüphe olduğunu hissetse bile o takımı resmen gömüyor. Bunlar bu kadar saf olamazlar diyorum sonra da Fb'li oldukları aklıma geliyor kahkahayı basıyorum .
Adam herşeyi açıklayacağız dedi, herşeyi açıkladıklarını açıklamaktan başka birşey yapmadı...