Aziz Yıldırım: "Başbakan ve hükümetten yeniden yargılama bekliyoruz"

Boşuna tartışıyorsunuz, körler sağırlar birbirini ağırlar, şıracıya bozacı şahit olur, paralel şikeyle kurtarırlar paçayı. Adam yolsuzluk yapıyor şikecide bunu kullanıyor. Herşey gün gibi ortada. İnşAllah UEFA zorlayacak birşeylere gerisi fos.

yeniden yargılanıp birde daha çok ceza almıyormuymuş o zaman görürüz aziz efendiyi

Kararini tanimadigi yok saydigi yargi kurumunun yeniden yargilamasi ne hikmetse kabul goruyor.Daha neler gorecegiz durun bakalim.

Sent from my BlackBerry using Tapatalk.

Şike davasını yaptıranlar hükümetle başladı sonra cemaat oldu şimdi en son moda gladio :D

Barça, RM dikkat etsin sıra onlara geliyor bak adamlar şampiyon olucaklardı yedirtmediniz tüh size :D

Dakika 0:41:20 den sonra Ahmet Hakan bir telefon konusmasindan bahsediyor. Bakin Aziz nasil kiviriyor, Alper ve Kayserili oyuncular diye. Ulan aptal yerine koyuyorlar millet'i. Bal gibi tevsik, sike, hepsi var.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pfNfialCegA[/media]

o zaman her olayı hükümet düzenliyor öyle mi. eğer düşüncen öyle ise bu devletin yaptığı hiç birşeye güvenmemek gerek. o yüzden yargı talebi bana çok abartı gelmiyor. yanlış anlama ben savunuyorum demiyorum. ama fanatizm yapıp burada kan kusmuyorum sadece. yani ben her zaman için ılımlıyımdır. o yüzden forumda fanatizm yapmadım diye yemediğim laf kalmamıştır :D

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aynen öyle.. herşeyi hükümet düzenliyor.. ve evet aziz'in yeniden yargılanması gerekir.. şike yok demiyorum.. Türkiye'de şike on yıllardır var.. aziz'in yakalanmasının sebebi başbağan bozuntusuna ters gitmesi..

Aziz Yildirim: Emniyet müdür cikti dedi ki 19 macta sike var. Biz demokrasi ile idare edilen bir ülkeyiz. AB ye girmeye calisiyoruz. Ve emniyet müdür televizyonlara cikarak 19 mactasike var diyor. Sonra bu iddianame de 13 maca düsüyor. Mahkeme nin sonunda 7 maca düsüyor. Böyle birsey Avrupa da olsayi o emniyet müdür ve savcilar ne oldurdu acaba?

Ahmet Hakan: Birsey olmazdi cünkü o savcilar iddia eder ve mahkeme karari verir.

:2aloh1::2aloh1: Avukatlari Aytore bile 'baskan ne sacmaliyorsun'düsünüp susma karari aliyor.

[attachment=7744:410543_10150703693281708_10150703691836708_26320_1953_b.jpg]

Ekli dosyalar

• 410543_10150703693281708_10150703691836708_26320_1953_b.webp
    410543_10150703693281708_10150703691836708_26320_1953_b.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 193
mahmut ozgener çıkıp konuşsa hersey ortaya daha net çıkacak.Ozgener ı bu aızı denen herıf ve cetesı kaçırdı.Adam baskıdan bunaldı hareket edemez hale geldı o donem olgun peker denen cetecı ve adamları bu azızle turk futbolun doğramaya başladı zaten.Malum apolat bızım başkandı gıkı çıkmıyordu zatın.

mozgener ıstıfa edıp kaçtığında cok acık bır kelımesı vardı turk futbolunu yönetmek ısteyen gızlı güçler buyursun ben bırakıyorum demıstı o gun turk futbolu bıtmıstı zaten daha mıllet yenı uyanıyor

Dakika 0:41:20 den sonra Ahmet Hakan bir telefon konusmasindan bahsediyor. Bakin Aziz nasil kiviriyor, Alper ve Kayserili oyuncular diye. Ulan aptal yerine koyuyorlar millet'i. Bal gibi tevsik, sike, hepsi var.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pfNfialCegA[/media]

cdsasda.png

Hahahaha ne komik program olmus lan bakamadim tam hahahaha bunu yeni gördüm.

Aziz Yildirim: Türkiye'de sportif yargilama yapildi mi?

Ahmet Hakan: Yapildi, UEFA..

Aziz Yildirim: Türkiye'de federasyon da Aziz Yildirim yargilandi mi, ne oldu sonuc?

Ahmet Hakan: Ama orda iki Fenerbahceli yönetici ceza aldi.

Aziz Yildirim: Bi dakika ama bak onu da acikliyim ben sana. ORDA DA PARALEL DEVLET VAR!

Ahmet Hakan: Peki orda varsa niye sizi suclu bulmadi :D

AHAHAHA :D

Hahahaha ne komik program olmus lan bakamadim tam hahahaha bunu yeni gördüm.

Aziz Yildirim: Türkiye'de sportif yargilama yapildi mi?

Ahmet Hakan: Yapildi, UEFA..

Aziz Yildirim: Türkiye'de federasyon da Aziz Yildirim yargilandi mi, ne oldu sonuc?

Ahmet Hakan: Ama orda iki Fenerbahceli yönetici ceza aldi.

Aziz Yildirim: Bi dakika ama bak onu da acikliyim ben sana. ORDA DA PARALEL DEVLET VAR!

AHAHAHA :D

Pantolon olmadı gömlek verek. Azizin işleri böyle...

30 yıldır alınamayan Türkiye Kupası : Teneke kupa

O kupayı aldıktan sonra: Türkiyenin en büyük kupası

Kupadan elendikten sonra : Angarya kupa

Herif ne sorulsa hepsini açıkladık biz onu deyip geçiyor. Ya da saçma sapan yerlere çekiyor .Nasıl olsa biz bilmiyoruz diye bu dediğiniz mahkemede sorulmadı bile deyip kesip atmaya çalışıyor sonra da cevapladım işte daha ne istiyorsunuz diyor.

Yalnız ben şunu anladım ; bunlar böyle kanal kanal gezip yeniden yargılanma istiyoruz diye ağlarken yeni mahkeme sonucu aklanırlarsa kesinlikle UEFA nezdinde de cezadan kurtulacaklarını ve tazminat kazanabileceklerini düşünüyorlar. Tape mape UEFA'nın umrunda değil ki adam şüphe olduğunu hissetse bile o takımı resmen gömüyor. Bunlar bu kadar saf olamazlar diyorum sonra da Fb'li oldukları aklıma geliyor kahkahayı basıyorum .

Bu konusmada ne dedigi belli degil. Akp degil cemaat degil ama birileri bizi ele gecirmeye calisiyor.

Cidden akp nin gozuken bir destegi var. Eger kendi bilmiyorsa bunu goz doktoruna gitsin.

Son olarak bu hukumet basta oldugu surece bunlarin ceza almasi imkansizdir.

Herif ne sorulsa hepsini açıkladık biz onu deyip geçiyor. Ya da saçma sapan yerlere çekiyor .Nasıl olsa biz bilmiyoruz diye bu dediğiniz mahkemede sorulmadı bile deyip kesip atmaya çalışıyor sonra da cevapladım işte daha ne istiyorsunuz diyor.

Yalnız ben şunu anladım ; bunlar böyle kanal kanal gezip yeniden yargılanma istiyoruz diye ağlarken yeni mahkeme sonucu aklanırlarsa kesinlikle UEFA nezdinde de cezadan kurtulacaklarını ve tazminat kazanabileceklerini düşünüyorlar. Tape mape UEFA'nın umrunda değil ki adam şüphe olduğunu hissetse bile o takımı resmen gömüyor. Bunlar bu kadar saf olamazlar diyorum sonra da Fb'li oldukları aklıma geliyor kahkahayı basıyorum .

Adam herşeyi açıklayacağız dedi, herşeyi açıkladıklarını açıklamaktan başka birşey yapmadı...

Adam herşeyi açıklayacağız dedi, herşeyi açıkladıklarını açıklamaktan başka birşey yapmadı...

Hep diyordum bu adamın elinde ülkeyi çatırdatacak bilgiler , belgeler olsaydı anında her yere çarşaf çarşaf dağıtırdı. Hala arkasından nasıl giderler akıl alır gibi değil resmen iyice zıvanadan çıktı , nereye yaltaklanacağını şaşırdı. Takımı da çiftliğe çevirdiğini bu yayından da anlıyoruz hele hele Mahmutla , Aytöre'nin hallerinden ben utandım. Aziz birşey demeye çalışıyor bunlar durumu kurtarayım diye kırk takla atıyor ama o kadar zeki olmadıkları için ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.

Geri
Üst Alt