Volkan Ayaz
Kırmızı Üye
- 21 Temmuz 2009
- 1.571
- 0
- 1.306
Son zamanlarda gördüklerim içinde en iyisi diyebilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir tabii..ama bizi ilgilendiren asIl uefa bölümü(bu sulandirma girisimi uefa tarafindan kabul görecegini zannetmiyorum)..
Yeni delil yoluna sahte delil ile gidebilirler ama. Bu ülkede olmaz deme oldururlar,güvenmiyorum hiç ben. Hatta Trabzon'u da işin içine katarak susturabilirler. Balyoz'dan falan ayrılır yeni delil durumunda. Eğer "özel madde" getirselerdi Yargıtay'ın hüküm verdiği davalara işte o zaman Balyoz vb. davalar da düşerdi. Ama bunu yapamazlar dediğin gibi. O yüzden "yeni delil" veya "Anayasa mahkemesine itiraz" yolları görülüyor ufukta.
hayır uefa dosyaların sahte olmadığını biliyor çünkü şikecilerin en başında şikayet etmeleri gerekirdi. şikeciler tapeleri yalanlamıyor içerikleri kabul ediyor ama ''aslında orda şike yapmadık olayların aslı şöyle hakim bey'' getirmeye çalıştılar ama hakimler savcılar yemedi. şimdi de tapeler sahte adil yargılanmadık şu yalan bu yalan gibi bahanalere sığınıyorlar aptal taraftarını uyutmaktan başka bir işe yaramıyor.
12 yıldır birlikte iş yapan cemaat ile akpyi ayırmak zor. o süreçte iki tarafta herşey iyi idi. o yüzden akp mi cemaat mi belli değil dedi bence. zekeriya öz ün şimdi ki durumuna bakarsak cemaatin işi gibi. bence tabi.
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Iste o sebepten dolayi bu olasi yeni yargilanma masallari beni ilgilendirmiyor..ben uefa'dan gelecek cezaya bakarim..geri kalani Türk hukukunun ayibi olur..
uefa tarafında herhangi bir geri dönüş olmayacağını zaten azizde dün akşam deklare etti. azizin şu anki amacı taraftarı gözünde (koyunları ayırıyorum) aklanmaya çalışmak. ama ne yaparsa yapsın bizim gözümüzde şikecidir. çünkü bu adam becerdi yada beceremedi orasını allah bilir, şike ve teşvik teşebbüsünde bulunmuş. bu çok net. bu da zaten uefa için yeterli bir ceza sebebi.
Nasıl belli değil yahutayyip dedikoducu mahalle karıları gibi fastan Habertürk'ü arayıp alt yazılara bile karışıyor.. şike operasyonunda onayı alınmadı demek ya gerizekalılık yada şeriatçı yavşaklıktır.. sözüm sana değil, bu gerçek ortadayken reddeden herkes üstüne alınabilir..