Aziz Yıldırım: "Başbakan ve hükümetten yeniden yargılama bekliyoruz"

Aynen öyle.. herşeyi hükümet düzenliyor.. ve evet aziz'in yeniden yargılanması gerekir.. şike yok demiyorum.. Türkiye'de şike on yıllardır var.. aziz'in yakalanması başbağan bozuntusuna ters gitmesi..

seneryo ülkesi olmaya başladık gibi. Bu şike operasyonun arkasında ne rte vardı nede cemaat. Bunun arkasında doğal olması gereken bir savcı- polis operasyonu vardı . Yeni kanun ile de bu tür operasyon olması kadar doğal bir şey yok. Bağımsız savcılar , yargı diyoruz sonucta. Bu şerefli devete hizmet edenler en son bu akp yı yakaladı yolsuzlukdan şimdi aynı yalan seneryolar uyduruluyor ama bu sefer rte den. Rte ve akp eşitir aziz ve fener bu konuda. Ikiside şimdi ortak seneryo kurdular aşağı yukarı şerefsizliklerini temizlemek için. Paralel devlet, cemaat suclu, hakimler ve polisler suclu. Cahil ülkem medja desteği ile afiyet ile yiğiyor bunları. 6222 cıkmasını cemaat mı istemiş? Aziz tah kendisi desteklemedi bu yasanın cıkmasına?

Tek bir gercek var oda bunlar şike yaptığıdır ve adaletli yargılandığıdır da diyemem aslında. Ya bu hukumet ve meclisdeki diğer partiler kanun değişdirdiler oy birliği ile bu köpekler için. Azizi yok etmek isteyen bunu niye yapsın? 100 küsür sene ceza yiğecekdi,şimdi 6 ile kurtuldu .

yer yerinden yine oynadı :) dun aksam fener yorumlarına bakıyorum ya aziz bizi rezil etti demıyolar baskanımızı aglattilar arkandayız baskanım aglama sen diyolar harbi bunlar beyinleri nasil çalişiyo anlamıs degilim bu kadar hep biz haklıyız modu olurmu be kardeşim . nasil bir kabullenememe nasil bir psikolojıdır bunlarda lıgde dıgıturkden mhk tff medyasına hakemlerinden hukumetine bunlara calişiyo ya sadece bir macta penaltıları verilmedi yer yerinden inledi hiçbiriniz çıkıp merileşin yaptıgı hareketi bahsetmiyo hiçbirinniz hakemlerin gol atmanız gereken maclarda uzatmaları konusmuyo ofsaytlari penaltılar konusmuyo herşey unutuldu tek olay bumac sonra fenere komple kuruldu vaybe bunları bu kadar konusturuyoruz ya ama malesef medya tamamen bu adamların adamlarıyla dolu fenerbahce isminin arkasında bana sakın ceza vermeyin diyo bunuda taraftarları yiyor ya valla ne diyim sabaha kadar burda neleri neleri yazsak adamların kafa yapıları maalesef bu

Programi bir kere daha izledim ve su kesin ki fb sike yapmistir. Mesela ibrahim akin bize iftira atti diyorlar bir yerde . Madem kyle dava niye acmiyorsunuz ibrahim akina ?

Ikincisi bu konusmalar bana aittir ama hukuksuz dinleme oldugu icin kabul etmjyoruz diyor aziz yildirim. Yani konusmalar da suc ibaresi deliller var ama sizin bu dinlemeleri yapmata hakkiniz yok diyor.

Bir yerde ahmet hakan bu konusmalardan birsey sorayim mi diyor aziz yildirimda sor diyor. Ahmet hakan okumaya baslayinca aziz yildirim iste alper transferi diyor. Bunlarin hepsine cevap verdik zaten diyor. Yani koseye sikisiyor.

Aziz yildirima bir operasyon yapildigi dogru olabilir. Oym nin yetkisi olmamasina ragmen yetki tesisi ile davaya bakmis olabilir ama kesinlikle sike yapilmistir.

Yeniden yargilama yapilirsa ve bu tapeler yine delil olarak kabul edilirse adil bir mahkemede aziz yildirim yine mahkum olur ama eger bu tapeler hukuksuz dinleme dolayisi ile delil statusunden cikarilirsa ceza almaz.

Uefanin casin ceza vermesinin sebebi konusmalarin suc unsuru icermesi. Uefa cas delilin nasil toplandigina bakmaz. Suc var mi yokmuya bakar. Ama turkiyede hukuk cok daha alengirli oldugu icin kilifina uydurulur. Bu hukumetinde isine geldigi icin bu olay sumenalti edilir. Kimse beklentiye girmesin.

yer yerinden yine oynadı :) dun aksam fener yorumlarına bakıyorum ya aziz bizi rezil etti demıyolar baskanımızı aglattilar arkandayız baskanım aglama sen diyolar harbi bunlar beyinleri nasil çalişiyo anlamıs degilim bu kadar hep biz haklıyız modu olurmu be kardeşim . nasil bir kabullenememe nasil bir psikolojıdır bunlarda lıgde dıgıturkden mhk tff medyasına hakemlerinden hukumetine bunlara calişiyo ya sadece bir macta penaltıları verilmedi yer yerinden inledi hiçbiriniz çıkıp merileşin yaptıgı hareketi bahsetmiyo hiçbirinniz hakemlerin gol atmanız gereken maclarda uzatmaları konusmuyo ofsaytlari penaltılar konusmuyo herşey unutuldu tek olay bumac sonra fenere komple kuruldu vaybe bunları bu kadar konusturuyoruz ya ama malesef medya tamamen bu adamların adamlarıyla dolu fenerbahce isminin arkasında bana sakın ceza vermeyin diyo bunuda taraftarları yiyor ya valla ne diyim sabaha kadar burda neleri neleri yazsak adamların kafa yapıları maalesef bu

O da birşeymi... Adam taraftara küfür etti rest çekti de adamların umrunda değil. Bunlara herşey müstehak..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=EjiG0ziwtHc[/media]

200447355_001.jpg

Hareket ve mimiklerinden yalan söylediği net olarak belli oluyor dikkatli izlediyseniz.Zaten hep çelişkili cevaplar verdi, lafı dolandırdı.Net cevaplar veremedi hiç.Benim düşündüğüm şey şudur, bunlar yeniden yargılama istiyorlar, adil yargılama da diyorlar ama aklanacaklarının bir garantisi var mı? Yoksa o garantiyi zaten aldılar da mı böyle konuşabiliyor.

Azize operasyon yapıldı evet ama bunu yapanda kendisir 6222 kanunu çıkmasını sağlayarak. Radar o büyük fenerine o aziz kıcına tutula bileceğini tahmin edemedi resmen . Düşünemedi:stupid:

Hareket ve mimiklerinden yalan söylediği net olarak belli oluyor dikkatli izlediyseniz.Zaten hep çelişkili cevaplar verdi, lafı dolandırdı.Net cevaplar veremedi hiç.Benim düşündüğüm şey şudur, bunlar yeniden yargılama istiyorlar, adil yargılama da diyorlar ama aklanacaklarının bir garantisi var mı? Yoksa o garantiyi zaten aldılar da mı böyle konuşabiliyor.

Sürec şu cekilde gelişek anladığım kadari ile yada plan bu. Tapeler çöp, komplo kuruldu bu uydurulan paralel devlet polisinden. Böylece mahkeme tapeleri delil olarak sayamayacak.

------

Aslında bazıları Aziz'in örgüt olayından ceza almasını o kadar istiyordu ki... Çünki o zaman Fener kurtulacaktı..

Ama şikeden ceza alması herşeyi berbat etti...

Mehmet Metiner adlı milletvekili yeniden yargılama olacak dedi... Balyoz, Ergenekon vs bütün operasyonlar sil baştan yapılacakmış. Arada feneri de kaynatıyorlar. Vay anasını sayın seyirciler... Seçimler yaklaştıkça yavşama sınırı da yerlere kadar inmeye başladı.

Geri
Üst Alt