Aziz Yıldırım: "Başkanlığı kazanırsak Jose Mourinho'yu getireceğim"

konya maçını izlemiş mourinho avucunu şimdiden kaşıyodur ulan ne kek takım buldum diye

Daily Mail'e göre 6 kez kovulan Mourinho'nun kazandığı tazminatlar:

-Chelsea 2007'de kovduğunda 22,5 milyon dolar, 2015'te kovduğunda ise 10,5 milyon dolar tazminat ödedi.

-2013 yılında Real Madrid kovduğunda 21,5 milyon dolar tazminat ödedi.

-En büyük tazminatı ise 2018'de Manchester United'dan kaptı. Portekizli ayrıldığında 25 milyon dolar'ı cebine koydu.

-17 ay boyunca kaldığı Tottenham'dan ayrılmak için 19 milyon Dolar'ı cebine attı.

-Roma tarafından kovulduğunda ise 3,7 milyon dolar cebine kaldı.

fenerden min 10 kağıt kaldırmadan şurdan şuraya gitmez special one
@Berk Can bizden +30 almadı mı?

93 puan toplayan hocayı kovmak ha.

Keşke gelse. Ocakta kovulur. Hücum oyunu oynatmayan hocadan anca küçük takımın td si olur. Bir tek Avrupa da başarılı olabilir. Ligte maç başı 1-2 gol ortalaması yaparlarsa benim için sürpriz olur

Ali koc için tt desteği yok mu katılayım
Arda Deniz

Murat Ülker: “Ne kadar ayıp bir şey, hiç bir arkadaşım bana böyle bir teklifte bulunmadı ve bulunamaz. Ayrıca ailemizi de bu kısır tartışmalara alet etmeyiniz.”

Aziz Başkan da Goç Ali de gerçekten iyi birer Galatasaraylı. Şu adamı teknik direktör yapmak stadı sarı kırmızıya boyamak gibi bişey.

1715626152947.webp

1715626247682.webp

Mourinho gelmez turkiyeye. Araplar boşta bir mourinho fırsatını kaçırmaz basarlar 3 yıl icin 150 milyon euro oraya gider. Hatta takımda vereyim al ittihat gallardo'yu kovacak yerine getirirler mourinho'yu.

Ali bunu yerse buyuk bir güruh klübe küser ve desteğini, gücünü çeker.Taraftar sırtını döner. Aziz bunu yerse Ali'nin pavalı köpeklevi Aziz'i zorlar ve hayvani bir borç batağında klüp bulurlar kucağında. Aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rekor puan toplamış bir td ün kovulmasının tek bir sebebi olabilir. Aslında o rekor puanı toplamamıştır... Birilerinin kollamasıyla o puanlar alınmıştır ve herkes de bunu biliyordur.

Arteta kovulacak mı? Sorusunu da işte bu yüzden sordum.

Mesela bu konu başlı başına bir tartışma konusudur benim nezdimde...

Geri
Üst Alt