Aziz Yıldırım: "Başkanlığı kazanırsak Jose Mourinho'yu getireceğim"

bu herif derbilerde iyi mi

cünkü baska bi hoca getirmenın anlamı yok

ismaillede yenersin diger rakipleri

okanın öne cıkan en büyük yanı derbiler

Baya sağlam reklam olur , fb gündemde olur filan o konudan spot ışıklarını alırlar ama tabii 20 milyonluk bir reklam bu.Isin diğer tarafı da mourinho artık tirt hiç geliştirmedi kendini ve sürekli aynı inatla devam etti , oyuncu iletişimi de kötüleşti , yaptığı her transfer rezil neredeyse son zamanlarda.Guzel batırır fbyi o açıdan ki zaten dünyanın en iyisiyim vs diyen adamın trye gelmesi de tuhaf olur.Burda %80 falan başarısız olacağı için de kariyer biter artık.Belki porto filan yapar.

Bayağı oldu bir video izlemiştim. Mou nun getirdiği ve hiç ettiği, sonradan da dünya yıldızı olan oyuncular ile ilgili... Kdb Salah falan vardı...

12 milyon kendisine 50 milyonda transfer ister

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aziz kendisi "görüştüm, şunu dedim, o bunu dedi, arkadaşlar şu an onun menajeriyle görüşüyor, büyük ihtimal, inşallah, maşallah" falan diyor. Ama sosyal medya kesin anlaştı diye pompalıyor. Ha imkansız gelmez falan diyemem, istediği seviyede bir yerden talip çıkmazsa parayı da basarsan nihayetinde gelebilir ama ola ki Aziz seçilir de Mou gelmezse bunlar yeni Aziz macerasına da daha ilk günden gergin girerler :D

Mou'nun son dönem Thy ile işbirliği kıllandırsa da yine de Fb'ye düşmeyecek kadar elden ayaktan düşmediğine inanıyorum.

Mou ile terim birlesse bile başarı gelmez. Herif bitmiş okeye dönüyor. Kaç tane Avrupa takiminda vasat hoca var onlar enayi bir fener akıllı. Avrupa istemiyor fener istiyor en akıllı onlar. Herifler görüyor bittiğini devrinin. Adam Romaya bile çer çöp doldurmuş. Sanches almis kronik sakat memleket pasaportundan getirmiş. Saçma sapan adamları kiralamislar sifir katki almışlar. Geldiği ilk sene 132m euro harcamış başarı sıfır. Abraham essegine 41m bayilmislar. Kumbula diye stoper almışlar 26.5m a 2 senede hemen kiralik göndermişler. Özbekistandan mamutlarin yaşadığı dönemden beri topçu çıkmamış gitmişler 20m a shomurodov almışlar. Bir sol bek almışlar 13m 2 senede onu da kiralamislar beleşe. Memleketlisi diye 33 yaşındaki kaleciye 12m bonservis verdirmiş. İnşallah mou gelir de sergio yu fenere satarız 😂😂 Zaniolo yu takımdan kaçırtanlardan biri de Mou bu arada.

Dipnot: Aziz seçim propagandasi olarak Mourinho lafini ortaya atmasa seçilme sansi azdı. Bile bile kumar oynadı. Ama bu işten Mourinho karlı çıkar. 10 istiyorsa 15 ister bu saatten sonra

Her şey paraya bakıyor, çok rahat imzalatırlar isterlerse. Avrupa'da o adamı üst düzey bir kulüp istemez bu saatten sonra.

Eski sempatikliği ve iletişim gücünü kaybetti mou ,tottenham ve romadan kovulurken taraftarların ve medyanın söylediklerine biraz baksalar şok olurlar,tabi hacı gibi İngilizce konuşan birine cevirtmesinler

Geri
Üst Alt