Aziz Yıldırım Bugün Kupa ile Karşılanacak

Ah canıııım ne kadar düşünceliler bu Fenerliler. Adama kupayı bir son kez daha gösterecekler ki, gözü arkada hapise gitmesin. Gerçekten çok iyi insanlar.

Gesendet von meinem GT-P3110 mit Tapatalk

Çok tanıdık geliyor bu durum.

Bu Aziz'i birine benzetiyorum, ama aklıma gelmiyor bir türlü...

Havaalanlarında Hüloğcu taraftarlar, kumpas, Cemaat, herkes bize düşman, dış mihraklar ajitasyonları.

Kimdi ya, hatırlayan var mı?

Arkadaşlar neden orda polis olmayacak azizi tutuklaması için ? Türkiye'ye ayak basar basmaz tutuklanması gerekir .

Arkadaşlar neden orda polis olmayacak azizi tutuklaması için ? Türkiye'ye ayak basar basmaz tutuklanması gerekir .

Tutuklama müzekkeresi çıktıysa ve emmiyete evrak ulaştırıldıysa tutuklanması gerekiyor. Ha bu müzekkereyi yargıtayın ilgili daire mahkemesi gönderdi mi asıl sorulması gereken soru bu.

Bence kendisinin teslim olmasını istiyorlar. Ayrıca cezanın ne zamandan itibaren başlayacağı hakkında bi bi bilgi var mı bilemiyorum. O kısım çok önemli.

███▓▒ Tapatalk ▒▓███

gider ayak bir de acıtasyon yapmaya çalışmış da alex pek müsade etmemiş gibi :D

BegdQ_xCYAAZ__S.jpg:large

Bunlar nasıl bir salaktır anlamadım. Sezon başlamadan önce küfürler edilen, klüpten gitmesi için dua edilen adam için şimdi yeniden peygamber (haşa!) muamelesi yapıyorlar. Yahu bu adam şike yaptı hemde açık açık bunu bütün dünya biliyor siz bu şerefsizliği gözardı edip bize komplo kurdular diyecek kadar kuş beyinli misiniz?

Ulan tam transfer yapıcaksın bugün gelicek bizim futbolcu düşünsenize aynı saatte aziz le :D

Alayı mal olur mu lan bir camianın. Yemin ederim bunlar öyle. Şikeden hapis yatan birini onursal başkan yapıp sahip çıkan kaç camia vardır lan dünyada... Rezil kepazeler......

ışıkları söndürün !

KAP a bildiri yapsinlar once.

bebesi varmış la .(

FenerbahçeİçinEleEle 21deSabihaGökçene

Gitcen mi sen

Taptap

Saga sola satasmadan-kimseyle ugrasmadan

Sadece ve sadece Fenerbahce´miz icin düsün yollara‚ söyleyin sarkilarimizi‚ marslarimizi.

Bu kez sesimizi herkes ama herkes daha cok duyacak‚ ne kadar uzaklarda olurlarsa olsunlar herkes bu aksam FENERBAHCE mizin

bu düzeni kabul etmemesini daha da iyi anlayacaklar.

Umarim cok kalabalik oluruz.

Geri
Üst Alt