Aziz Yıldırım Bugün Kupa ile Karşılanacak

bu ulke adamı kanser yapar yemınle...bu adam tr ye gırer gırmez tutuklanması gerekıyor...neden bu sova ızın verılır? neden canlı yayına cıkmasına ızın verılır? 2 kısı oturma eylemı yaptıgı ıcın ustune toma ıle su sıkılan ulkede bu ınsanlara neden bısey yapılamıyor

bu ulke adamı kanser yapar yemınle...bu adam tr ye gırer gırmez tutuklanması gerekıyor...neden bu sova ızın verılır? neden canlı yayına cıkmasına ızın verılır? 2 kısı oturma eylemı yaptıgı ıcın ustune toma ıle su sıkılan ulkede bu ınsanlara neden bısey yapılamıyor

bak arkadas, bu mesaji atabildigine göre, internet'e giris imkanin var. Arkadasim git biraz oku, bilgi sahibi ol sonra burda fikir belirt veya ahkam kes. Vederson da ceza aldi, ama antalya macinda bize karsi oynadigini biliyon mu?

Yargitay karari onadiktan sonra tekrar mahkemeye gönderir, mahkeme de ya yakalatma emri verir veya sahisler gelir kendileri teslim olur. Su an kimse hakkinda yakalama emri yok, olsa zaten vederson bize karsi oynamazdi...

Bunlarda beyin yok.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tv den yada internetten takip edebiliyormusunuz ? link verebilirmisiniz ?

Dinin nedir ? - Fenerizm. Kitabın nedir ? - Şike ve her türlü çirkeflik ansiklopedisi. Peygamberin kimdir? - Aziz Başkan. Benim için ne yaptın? - Aziz başkana sorgusuz destek çıktım.

Yemin ediyorum böyle çok iyi. Devam etsinler. Bir kez daha Galatasaraylı olduğuma şükrediyorum :)

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beg2XZHCEAAUNdM.jpg

ntv spor yayin yapacaktir ama tüm ayrintilari göstermezler, siz en iyisi fbtv'den izleyin. hem orda baya bir acitamasyon da yapacaklardir. :D

Gercekten Allah akil fikir ihsan eylesin.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

sanki adam kurtulus savasindan geri donuyor. bu ulkeden bi ... olmaz.

Gidin olum gidin ,gidin ki daha çok s.... sizi

Eveeet, tüm hazirliklar tamam, tv karsisina gectim ve sikeci serefsizlerin rezilliklerini seyretmek icin sabirsizlaniyorum, eee hadi ama aziz gel artik, memleketin seni cok özledi, gel kuzu kuzu :D:D:D

128-2853_bearb.jpg

P.Webó @webo1509

Ailemizin babasini karsilamak icin tum takim saat 21de Sabiha Gokcen Havaalani'ndayiz. Buyuk Baskan geliyor!!!

Mehmet Topuz @_mehmettopuz

Büyük Başkan geliyor!! Başkanımızı karşılamak için tüm arkadaşlarımla birlikte 21'de Sabiha Gökçen'de olacağız! Sen de gel Fenerbahçeli!!!

Michal Kadlec @kadlec_michal

Ailemizin babasini karsilamak icin tum takim saat 21de Sabiha Gokcen Havaalani'ndayiz. Buyuk Baskan geliyor!!!

Volkan Demirel @1VolkanDEMIREL

Ailemizin Babasini Karsilamak Icin Tum Takim Saat 21:00'de Sabiha Gokcen Havaalani'ndayiz.

Buyuk Baskan Geliyor!!!

hahahaha :D

Patlamış Mısır ve çerez hazır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt