Aziz Yıldırım Bugün Kupa ile Karşılanacak

ben hayatımda bu kadar absürt komedi tarzında bir olay görmedim.hakikaten olacak iş değil.benim başkanım şike yapacak,takımımı dünyaya rezil edecek.nereye itiraz edersem edeyim her yerde suçlusun diyecek.sonra gidip adamı hava alanında karşılayacağım.harbi olacak iş değil,nasıl bir mantık nasıl bir düşünce nasıl bir akıl tutulması ben anlayamadım

Messi mi geldi?

Viyana kusatmasindan donuyor sanki.

Bu gizli fenevli Sporx'in tweetlerine bakın hele :)

SPORX.COM ‏@sporx1 sa.

Yaklaşık 100 bin taraftarın Aziz Yıldırım'ı karşılaması bekleniyor. Taraftarların tezahüratı: "Ne cemaat ne AKP,tam bağımsız Fenerbahçe"

SPORX.COM ‏@sporx1 sa.

20:15 "Fenerbahçe halktır, yenilmez..." (via @_superfb)

SPORX.COM ‏@sporx60 dk.

Fenerbahçeli futbolcular takımlarını giydi, Aziz Yıldırım'ı karşılamaya gitti. pic.twitter.com/qBQLsQF9Ct

SPORX.COM ‏@sporx55 dk.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım otobüsle Şaşkınbakkal'a geldiğinde 1500 meşale ile karşılanacak. ( via @_superfb )

SPORX.COM ‏@sporx49 dk.

Yıldırım'ın yapacağı balkon konuşmasında birleştirici bir konuşma yapacağı ve çok önemli bir oluşumun sinyallerini vereceği iddia ediliyor.

SPORX.COM ‏@sporx24 dk.

Mahmut Uslu: "Allah Aziz Yıldırım'ın Türk kulüplerine bazı hizmetlerini inkar eden insanları çarpacak. Çarpar da..." ( via @_superfb )

SPORX.COM ‏@sporx9 dk.

Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarlar da Aziz Yıldırım'ı karşılamak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'nda (FB TV) (via @_superfb)

SPORX.COM ‏@sporx8 dk.

21:17 AZİZ YILDIRIM TÜRK TOPRAKLARINA GİRİŞ YAPTI.

Aziz Yıldırım . Memlekete hoşgeldin . Nasılsın ? Sağlık durumun nasıl ? :asd:

Ak Parti mitingine benziyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Y59yeoOaQHI[/media]

Biz futbolcu karsilamaya 1000 kişi gidince polis saldiriya geçiyor. Bu arkadaş hangi sifatla geldi ki. Moda oldu ucaktan inip konuşma yapmak. Allahin sikecisi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BehojEUCIAAD-_W.jpg

Özhan Abimizi şikeci birisiyle yan yana getiren beşiktaşlılar çok afedersiniz ama ananızı ...........

Böyle bişey bekliyodum... Az bile demisin renktaş.

Suçlu geldi.

Fenerle kimse başa çıkamaz sloganı atılıyor, buna da Beşiktaşlılar destek veriyorsa o Beşiktaşlıların boyu devrilsin.

Demezlermi gerçek masum Beşiktaşlılar " Ulan madem bunu kabul ediyordunuz da ne demeye madem kulüp kurdunuz bizi de peşinize taktınız. Katılsaydınız Fener saflarına"

alıntı

Biz de Havaalanına karşılamaya gitmiştik başkanımızı ve takımımızı.Elinde Uefa Kupasıyla inmişti,mahkeme kağıtlarıyla değil.

Galatasaray ı alet etmeyin lanmnnnnn

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tomalardan atraksiyon bekliyorum

Geri
Üst Alt