Aziz Yıldırım Bugün Kupa ile Karşılanacak

Hava alanındaki 50.000 kişi :D

[attachment=6984:3.png]

Bu da bağdat caddesindeki 50.000 kişi:D

[attachment=6985:1.png]

Ekli dosyalar

• 3.webp
    3.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 136
  • 1.webp
    1.webp
    78,1 KB · Görüntüleme: 139
Bega6TDCIAAYa__.jpg

annem koyu galatasarayli ama bana oyle deme, yazik diyor. siyasetin kurbani oldu diyor. simdi buna nasil guzel cevap vericem ben?

Durumsal yönetimi (ki üyelerimizin lehinedir) her zaman kendi aleyhine yorumlayan zihniyet sidik yarıştırmaya mahkumdur.

Arkadaş bir kendine bak neden bu kadar çok raporlanıyorum diye, evet futbolcumuza hakaret etmemeliydim diye, Arda ve Umut'un durumları farklı olduğunu bile bile neyin hesabı ki bu?

Benim de onlarca forumda üyeliğim var, birinde ceza almadım. Neden? Bu forumda yüzlerce üye var, 1 kez ceza almadılar. Neden? Pardon onlar torpilli idi değil mi? Biz de adam kayırıyorduk...

Çok şey derim ama susuyorum.

Olay Arda ve Umutun arasindaki fark olayi degil bence abi... ben en azindan oyle bi intiba almiyorum. Art niyet var. Karsilastirdigimiz futbolcu Mustafa Sarp yada Mehmet Topalda degil. Forumda sevilen ve tartismaya yol acacak bir kisi ve cogu kisi bu yorumdan proveke olabilir. Proveke eden bir yorum yoksa tabiki futbolcumuz olmayan birisine ceza verilmemeli ayni fikirdeyim ama "provoke"ye yol acmaktan verilmeli bence o aradaki fark o. Oraya dalsam bir Arda sever olarak kavga ciksa ben ceza alicam... Ayni olaylar Fatih Terim olaylari icinde gecerli. Daha gecen 4 gun once ceza aldim uyenin fikrine katilmadigim icin "ultrAslan konusu" yazdigim sey (kes lan bos bos yorumlar yaziyonuz adam gibi oku vs) ceza almam bundada normal. Anormal olan ise ben eger uA'ya laf atan kisi olsam karsimdaki bana kes lan bos bos yorumlar yaziyonuz diye yazsa. o sadece mesaj editlemesi alirdi. Yonetimin uAyi sevmedigi asikar. Bu fikrimi kimse degistiremez arkadas. Ben bu forumda 2009dan beri uyeyim bazi konularda gercekten Adminin gorusu bir baska uyeyle uyusuyor ise ona daha tolorel digerine kisiye daha "normal" olani yapiyo. Bana verilen butun cezalar normaldir olabilir... ama baskalarina yapilan tutum beni hayretler icinde birakiyo bazen. Kisiye gore kiyrilma degil bence bu. Goruse gore kiyrilma diyelim. belkide ben yanlis gormusumdur yanlis algilamisimdir ve sadece benim hayal urunumdur oyle deyipde gecebiliriz ama bunu sadece ben demiyorum ama abi cogu kisi dile getiriyor. bana verilen herkeze verilsin istiyor herkez okadar adalet olsun yeter. Neyse uzatmiyalim.

Arda birkaç sene sonra fenere gidince görücem ben sizi.

Artik sunlarla ilgili bisey okumak ve duymak istemiyorum. Ne zaman hapise girecek tescilli sikeciler?

Artik sunlarla ilgili bisey okumak ve duymak istemiyorum. Ne zaman hapise girecek tescilli sikeciler?

Levent Kırca'nın muhalif yapısını severdim az önce Fenerbahce hakkında konusmasını duydum ve tiksindim,pis herif

[*]Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 3 dk.

7- Şikeci aziz yıldırım amacına ulaştı! Onu linç etmeye ve hakaret etmeye giden fb'li yoktu... 300-500 paralı adamı vardı orda sadece.

[*]

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 4 dk.

6-Yeni yargılama talepleri ve sesleri sadece fb'rlilerin gazının alınması hareketleridir!Bunu isteyenler fb'yi değil! Şekevci için uğraşıyor

[*]

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 6 dk.

5- Yeni bir Adli yargı olmayacak diyelim ki! Olacak ; UEFA için bu tamamıyle önemsiz bir durum. İspat edeceğim

[*]

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 8 dk.

4- UEFA sadece Yargıtay kararını bekliyordu! Yargıtay kararını verdi,iş bitti. Sportif yargı ve kanaat bitmiştir UEFA'da sırada cezalar

[*]

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 10 dk.

3- Yargıtay kararını açıklasın,onadıktan sonra isterlerse 1000 mahkeme kursunlar demiştim! Detayı iyi izleyin... (YENİ YARGILAMA OLMAYACAK)

[*]

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 11 dk.

2- Yargıtay kararlarını açıklamadan önce ULTRA GARANTİ neydi? Yasadan önce Yargıtay açıklar dedik? AÇIKLADI!

[*]Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 13 dk.

1- Dostlar her kulvardaki yargılama net şekilde fenerbahçe'yi şikeci ve TRABZONSPOR'u da Şampiyon ilan etti. (Sportif ve Adli yargılama)

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 3 dk.

8- Yeni Adli Yargılama kesinlikle olmayacak! ULTRA GARANTİ Çok ciddi söylüyorum bu konuda yazıp çizmeye bile değmez.

1. Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 2 dk.

9- aziz yıldırım SABIKALI ŞİKECİDİR! Bunu Ersin Gökalioğlu söylüyor. Bu yalan ve iftira ise beni mahkemeye versinler?

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 2 dk.

10- Yargıtay kararı 16ACM 'ye ulaştıktan sonraki prosedürler belli.Bunu hukçularımız iyi biliyor... Tutuklamalar başlayacak

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 22 sn.

11- Sabah yazdıklarımı da okumayan varsa okusun lütfen.Beraat eden kişiler dışındaki tüm kişi ve kurumlar UEFA 'dan ceza alacak.

[attachment=6990:aeqweq.png]

Süreci başından beri takip edenler bilir ki bunlar ne zaman böyle konuştuysa 3 vakte kadar şemsiyeyi hissediyorlar :asd:

Ekli dosyalar

• aeqweq.webp
    aeqweq.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 123
Biz 4. yıldızı takma peşindeyiz.Şampiyonlar liginde acaba yarı final final görür müyüz derdindeyiz, herifler hala şikeli kazandıkları! kupa peşindeler.Hey Allahım ya.

Geri
Üst Alt