Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.186
- 0
- 313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aziz hapise giriyor. Fenerliler bagdat caddesinde horon tepiyor. bu neyin kutlamasi boyle. :happy::happy:
Durumsal yönetimi (ki üyelerimizin lehinedir) her zaman kendi aleyhine yorumlayan zihniyet sidik yarıştırmaya mahkumdur.
Arkadaş bir kendine bak neden bu kadar çok raporlanıyorum diye, evet futbolcumuza hakaret etmemeliydim diye, Arda ve Umut'un durumları farklı olduğunu bile bile neyin hesabı ki bu?
Benim de onlarca forumda üyeliğim var, birinde ceza almadım. Neden? Bu forumda yüzlerce üye var, 1 kez ceza almadılar. Neden? Pardon onlar torpilli idi değil mi? Biz de adam kayırıyorduk...
Çok şey derim ama susuyorum.
annem koyu galatasarayli ama bana oyle deme, yazik diyor. siyasetin kurbani oldu diyor. simdi buna nasil guzel cevap vericem ben?
Aziz hapise giriyor. Fenerliler bagdat caddesinde horon tepiyor. bu neyin kutlamasi boyle. :happy::happy:
2000 kişi yoklar nerde 100 binler
Artik sunlarla ilgili bisey okumak ve duymak istemiyorum. Ne zaman hapise girecek tescilli sikeciler?
umit ozat en az 100 bin diyordu en az ustuna basa basa